Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metulcica - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Kranj
oh.... moj je biu cisti polom.... napaka, ki je ne bi vec ponovila, sicer je pa ne obzaljujem (ce zastopte )
ja bla sva kolega... pol sm pa enkrat zarad svojga jezika, pr njemu prespala, pa se je zgodilo... no in pol sva bla se ene 3 mesece f.k kolega... bi sicr rekla da je blo lepo pa to, ampak ga senkrat ne bi tko izgubila, sploh pa ne z njim....
no pol sm pa kmalu za tem dobila resnega fanta... pa je blo, kot bi blo se enkrat prvic... mislim da majo mal custva veze, ker pri prvem jih ni blo ah ....
ja bla sva kolega... pol sm pa enkrat zarad svojga jezika, pr njemu prespala, pa se je zgodilo... no in pol sva bla se ene 3 mesece f.k kolega... bi sicr rekla da je blo lepo pa to, ampak ga senkrat ne bi tko izgubila, sploh pa ne z njim....
no pol sm pa kmalu za tem dobila resnega fanta... pa je blo, kot bi blo se enkrat prvic... mislim da majo mal custva veze, ker pri prvem jih ni blo ah ....
we could be heros for ever and ever
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Z neznancem. Sem bla posiljena ... Kok bi ga ubila, z veseljem!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Sam en komentar ... a ni na pojstli nejgovih / tvojih staršev tko čudn ... ma ne vem dobr da moj ne živi s starši in tega ne moreva sprobat pr men pa nene
Men je to tko fuj, ka sam pomislm kaj oni tm počnejo ... fuj
Se ne bi mogla sprostit
Drgač pa pr njemu doma, lepo spontano, s kondomom ... verjetn če bi načrtovala nama ne bi ratal tko lepo use uskladit
Men je to tko fuj, ka sam pomislm kaj oni tm počnejo ... fuj
Se ne bi mogla sprostit
Drgač pa pr njemu doma, lepo spontano, s kondomom ... verjetn če bi načrtovala nama ne bi ratal tko lepo use uskladit
- marjeti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2005
pri men je blo use nekak čudn.bla sm s tipom že pred časom in sva spet začela, baje takrt bolj resno kakor prvič.verjela sm mu, da mu veliko pomenim in bla sm noro zaljubljena.po 14 dnevih sm zgubila nedolžnost pri njem, blo je res romantično a žal sm spoznala kasneje, da nism punca s katero bi imel resno zvezo.ni mi žal in blo je lepo a vseeno je ostal po eni strani grenak okus.
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
hja..jaz tud na zelo čudn način in če bi lahko bi to spremenila. ker me je tip samo izkoristu, ker sem bla pač naivna zaljublena 16 letnica brez ljubezenskih izkušenj. pa dobro blo je pa nič ne morem
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Svojo nedolžnost sem zgubila s fantom s katerim sva bila skupaj kak mesec mislim, da pri 17 letih in s kondomom seveda. Potem sva bila skupaj še kak mesec in to je blo to. Sem bla pa ful zaljubljena tako da mi ni žal. Sam kje so že tisti časi.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]