Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
maissi - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2009
red_rose napisal/-a:Dadyka15 pr men je blo skoraj IDENTICNO, razn tega da ni bla stavahahahh
pa niti ni blo tok zanic =)
jah ene komplicirajo s tem enim pa to ne pomeni nic...pac en seks izmed mnogih, je pa datumsko slucajno prvi.
js tut tako gledam na to. ni mi veliko pomenil prvi seks. fanta sem poznala en teden. ni mi žal, sem pač hotela čim prej opraviti s tem.
enim izguba nedolžnosti pomeni ogromno, meni pač ni.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Na tej isti strani, kot se nahaja tvoj post, je še en post, ki dodatno pojasnjuje vprašanje - ki si ga tudi površno prebral - namreč govora je o izgubi deviške kožice..ki se jo večinoma, vsaj meni se tako zdi, izgubi velik pred 1. spolnim odnosm (pogosto med športnimi aktivnostmi, samozadovoljevanjem).študent_p napisal/-a:Če pogledam možne opcije:
- z masturbacijo
- pri sex-u za eno noč
- z fantom,s katerim sma bila že dalj časa par
- bila sem zlorabljena
- s prijateljem
- drugo
Izgubo nedolžnosti pri seksu za eno noč, s partnerjem/partnerko ali prijateljem/ico razumem, vendar a je samozadovoljevanje tudi način izgube nedolžnosti? Jaz si izgubo nedolžnosti predstavljam šele takrat, ko pride do združitve spolnih organov partnerjev. In žalostno je to, da obstajajo primerki, ki so nedolžnost izgubili s spolno zlorabo.
Izbral nisem nobene opcije, ker je ni na seznamu (s punco, s katero sva par).
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Jz mam tut eno vprašanje ki mogoče ne spada čist u to temo ampak bom poskusla=)
Sm še nedolžna pa me zanima če pri prvem odnosu krvaviš takoj ko te razdeviči že med odnosom al po odnosu al šele pol drug dan?
Al je lahko različno?
Sm še nedolžna pa me zanima če pri prvem odnosu krvaviš takoj ko te razdeviči že med odnosom al po odnosu al šele pol drug dan?
Al je lahko različno?
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Z bivšim tipom, po enem mescu, na javnem kraju, stara sem bila 16 let, on 18.
In ni mi žal
, bilo je odlično, trajalo skoraj eno uro
In ni mi žal

Zadnjič spremenil Ajča, dne 29. Avg. 2009 10:04, skupaj popravljeno 1 krat.
A goal without a plan is just a wish.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
speliika<3 napisal/-a:Jz mam tut eno vprašanje ki mogoče ne spada čist u to temo ampak bom poskusla=)
Al je lahko različno?
Sploh ni mus, da krvaviš...jaz prvič nisem čisto nič.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Da njene starosti ne omenjamo.Alwaleed napisal/-a:Dadyka15 napisal/-a:stava
fuzbalska klopca januarja pr minus petnajst zunaj na prostem...
no vsaj stau mu je če je blo že use drugo zanič hehe
Wow.
To pa ni tipična izkušnja prvega seksa.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Moja izkušnja je tudi vse prej kot tipična. Zgodilo se je prehitro, s človekom, ki sem ga prvič in zadnjič videla in je bil veliko prestar za mene, v tuji državi, hotelu ... Naivnost, neumnost. A kemija med nama je bila fenomenalna.
Še kdaj bi ga rada srečala in se malo pogovorila (je Slovenec), a nisem prepričana, da bi ga sploh prepoznala.
Še kdaj bi ga rada srečala in se malo pogovorila (je Slovenec), a nisem prepričana, da bi ga sploh prepoznala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]