Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
superbaba - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2007
ahhhh...devištvo se je meni od vedno zdelo takšna glupost...napaka matere narave...
sm se tega hotla čimprej in s čim manj spomini rešit...sm dosti spila izbrala enega za one night stand in je blo...
pač hotla sm da bo s tistim ki mi bo všeč sex kot se spodobi;brez krvi, bolečin neizkušenosti ipd...zato sm si za prvič izbrala neznanca...in še zdj se mi zdi da čustveni sex pride šele drugič oz. kasneje...ko se ne obremenjuješ z devištvom...
samo imam občutek da folk takšno mentaliteto še zmeraj obsoja in sm v dilemi če tipu s katerim mutiva sploh povem kko je zgledau moj prvič(me je že neki spraševal pa sm zamenjala temo)
kaj vi mislite??
sm se tega hotla čimprej in s čim manj spomini rešit...sm dosti spila izbrala enega za one night stand in je blo...
pač hotla sm da bo s tistim ki mi bo všeč sex kot se spodobi;brez krvi, bolečin neizkušenosti ipd...zato sm si za prvič izbrala neznanca...in še zdj se mi zdi da čustveni sex pride šele drugič oz. kasneje...ko se ne obremenjuješ z devištvom...
samo imam občutek da folk takšno mentaliteto še zmeraj obsoja in sm v dilemi če tipu s katerim mutiva sploh povem kko je zgledau moj prvič(me je že neki spraševal pa sm zamenjala temo)
kaj vi mislite??
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
superbaba napisal/-a:kaj vi mislite??
zakaj pa si se tako obremenjevala z devištvom? jst sicer tega ne obsojam, se mi pa zdi tbh kr neki, da se daš dol z nekim random tipom zato, da bi bil pri naslednjem seks 'kot se spodobi'. itak večina fantov verjetno precej ceni, če je njen prvi seks.
sem pa vseeno mnenja, da je devištvo nekoliko precenjeno.
- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
superbaba napisal/-a:ahhhh...devištvo se je meni od vedno zdelo takšna glupost...napaka matere narave...
kaj vi mislite??
pri meni je bilo nekaj podobnega...mlada in neumna...ampak kar je bilo je bilo
glede tega da fantje cenijo če je njen prvi, bi lahko ženske razmišljale enako, saj smo "enakovredni", če pa ni njen prvi pa ji nima popolnoma nič za očitat
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
suspicious_ napisal/-a:
glede tega da fantje cenijo če je njen prvi, bi lahko ženske razmišljale enako, saj smo "enakovredni", če pa ni njen prvi pa ji nima popolnoma nič za očitat
saj meni se tudi zdi lepo, če fanta razdevičim.
valda da ji nima za očitat.
- ursiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2005
Ko sem izgubila nedolžnost je bil eden najlepših trenutkov v mojem življenju.Bilo je z fantom ki sem ga ljubila, on pa mene, bilo je na valentinovo, nič ni bilo planirano, nič me ni bolelo, res se je potrudil...v glavnem bilo je vse o čemer sem sanjala ko sem bila mlajša. Za tako lepo izkušnjo sem mu še danes hvaležna, pa čeprav že dolgo več nisva skupaj in ima že dva otroka, ampak ko se srečava in se pozdraviva imava oba enake misli
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Z mojim 1. resnim fantom..do takrat sva bila 1 leto skupaj. Res mi ni žal, ker je blo zelo fajn, nič ni bolelo pa nič. Res lep prvi seks. Pa on se je ful potrudil, sicer pa me je blo fuul strah..baje sem se cela tresla
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Pri masturbaciji...bil sem star ene 10-11 let se mi zdi..in mi je pasalo, ko me je malo zrukalo...potem pa ko je tistih par kapljic ven priteklo se mi je čudno zdelo in nisem vedel kam z njimi Ampak čez čas sem ugotovil da je bolje ne biti egoist in se prepustiti užitkom na drugačen način
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
leoncinha - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
Jst sem tud prvič z resnim fantom. 1 leto sva bla skupi in je ful cenu to, da je bil moj prvi. Je pa bil to popoln dan v mojem lajfu (najverjetneje prvi in edini popoln trenutek). Bolečino sem sicer občutla, ampak je bla "prijetna boečina". Zdej nisva več skupi, ampak sem mu tud zlo hvaležna za popolno razdevičenje
HVALA, MOJ PRVI!
HVALA, MOJ PRVI!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ryu10kyu napisal/-a:Pri masturbaciji...
Ja halo no... nedolžnost si lahko izgubil samo s punco, ne sam s sabo!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
metuljčica* napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Pri masturbaciji...
Ja halo no... nedolžnost si lahko izgubil samo s punco, ne sam s sabo!
ja saj to je bil hec...če je pa v anketi opcija pri masturbiranju...pa sem potem temu primeren odgovor napisal
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Aja ups...
Ja tale anketa je res krneki.
Ja tale anketa je res krneki.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov