Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Tudi meni tole vprašanje ni čisto jasno, zato bi bilo dobro, da najprej razjasnimo nekatere pojme.
nedolžnost -i [už] ž (o) lastnost, stanje
nedolžnega človeka: dokazati svojo nedolžnost
pri kakem dejanju; biti prepričan o njegovi
nedolžnosti / nedolžnost otrok / lilija je simbol
nedolžnosti / ekspr. dekletova nedolžnost / ekspr.
izgubiti, vzeti nedolžnost
deviškost -i ž (i) lastnost, značilnost
deviškega: dekletova deviškost; deviškost
njenega telesa / ekspr. deviškost mladih brez
devištvo -a s (i) deviško stanje: dekletovo
devištvo / izgubiti, vzeti devištvo; zaobljubila je
večno devištvo / ekspr. devištvo pokrajine
Devištvo oz. deviškost/nedolžnost in deviška kožica pa niti slučajno nista eno in isto! Tudi devištvo ni čisto isto kot deviškost, ampak o tem kdaj drugič. cosmy je že napisala na kakšne načine se ti lahko pretrga deviška kožica. In veliko deklet sploh ne ve, kdaj se to zgodi... oz. so prepričane, da se je to zgodilo pri prvem spolnem odnosu - takrat, ko so izgubile nedolžnost.
In vidim, da jih je kar nekaj zmedenih zaradi tega, ker ne vedo, kaj ti sploh naj odgovorijo.
Tudi jaz se ne spomnim, da bi kdaj prej kar tako krvavela (razen med menstruacijo), torej sklepam, da se je moja deviška kožica pretrgala med prvim spolnim odnosom. To je bilo s fantom, s katerim sva še danes skupaj.
nedolžnost -i [už] ž (o) lastnost, stanje
nedolžnega človeka: dokazati svojo nedolžnost
pri kakem dejanju; biti prepričan o njegovi
nedolžnosti / nedolžnost otrok / lilija je simbol
nedolžnosti / ekspr. dekletova nedolžnost / ekspr.
izgubiti, vzeti nedolžnost
deviškost -i ž (i) lastnost, značilnost
deviškega: dekletova deviškost; deviškost
njenega telesa / ekspr. deviškost mladih brez
devištvo -a s (i) deviško stanje: dekletovo
devištvo / izgubiti, vzeti devištvo; zaobljubila je
večno devištvo / ekspr. devištvo pokrajine
Devištvo oz. deviškost/nedolžnost in deviška kožica pa niti slučajno nista eno in isto! Tudi devištvo ni čisto isto kot deviškost, ampak o tem kdaj drugič. cosmy je že napisala na kakšne načine se ti lahko pretrga deviška kožica. In veliko deklet sploh ne ve, kdaj se to zgodi... oz. so prepričane, da se je to zgodilo pri prvem spolnem odnosu - takrat, ko so izgubile nedolžnost.
In vidim, da jih je kar nekaj zmedenih zaradi tega, ker ne vedo, kaj ti sploh naj odgovorijo.
Tudi jaz se ne spomnim, da bi kdaj prej kar tako krvavela (razen med menstruacijo), torej sklepam, da se je moja deviška kožica pretrgala med prvim spolnim odnosom. To je bilo s fantom, s katerim sva še danes skupaj.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]