Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
^^ Joj ne tega delat. Pa sej ni to tolk krvi, da bi blo zdej pa vse naokol krvavo, no dobro, mogoče je pri kateri bilo, ampak da bi zaradi posteljnine in avtosedežev se poizkušala sama prej, ne ne.
- lindick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
ne vem no...za prvic se pa ze lohk model tok potrud,d dobita posteljo,k avtosedez je tezji ocistit,in magar dasta brisaco spodi ce te skrbi...ceprov pri men ni blo ravn kej dost krvi no...neki malega..je pa res,d ene ful krvavijo...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
-
Snow flake - Kofetarica
Ne vem, kakšna je kej tale veza, ali je bolj na sistem "poliži med in pojdi naprej", ali pa bolj na razvijanju odnosa in ljubezni med vama. Ampak meni še na misel ni kaj takega prišlo oz. mi niti nebi, če bi se tega lotila naredit z nekom, za katerega bi mogoče že prej vedela, da se ne bo obrdžalo.
Naj se to zgodi v trenutku poželenja, prej pa pač poskrbita za to, da nebi bila malček umazana ali posteljnina ali pa sedež v avtu, npr. s kako brisačko. Pa magari če se z njim prej pogovoriš glede svojega "problema", da bo razumel, zakaj nekaj podlagaš pod vaju.
Če pa si slučajno že uporabljala vibrator, pa si pomojem tko al tko že nardila ta svoje, v nasprotnem primeru pa opusti te misli.
To bi te potem debelo gledal, če bi mu povedalaLilah napisal/-a:zakaj pa ne? zato, da mi ne bo treba tipu pol rečt, da sm se sama razdevičila?
Naj se to zgodi v trenutku poželenja, prej pa pač poskrbita za to, da nebi bila malček umazana ali posteljnina ali pa sedež v avtu, npr. s kako brisačko. Pa magari če se z njim prej pogovoriš glede svojega "problema", da bo razumel, zakaj nekaj podlagaš pod vaju.
Če pa si slučajno že uporabljala vibrator, pa si pomojem tko al tko že nardila ta svoje, v nasprotnem primeru pa opusti te misli.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Lilah napisal/-a:a je to kaj čudnega če se sama razdevičim npr. s tamponom al pa vibratorjem?
Jaz bi te samo popravila, da sama se ne moreš razdevičiti. Nedolžnost izgubiš samo s seksom.
-
Snow flake - Kofetarica
Ja no sej tle je lahk potem spet debata kaj je deviškost oz. deviška kožica in kdaj nedolžnost in kdaj eno ali drugo izgubiš, ampak največkrat mi to sevede vržemo v skupni koš.
FairAngel je tukaj zapisala o tem:
FairAngel je tukaj zapisala o tem:
Samo tko, mimogrede omenim.FairyAngel napisal/-a:Devištvo oz. deviškost/nedolžnost in deviška kožica pa niti slučajno nista eno in isto! Tudi devištvo ni čisto isto kot deviškost, ampak o tem kdaj drugič. Cosmy je že napisala na kakšne načine se ti lahko pretrga deviška kožica. In veliko deklet sploh ne ve, kdaj se to zgodi... oz. so prepričane, da se je to zgodilo pri prvem spolnem odnosu - takrat, ko so izgubile nedolžnost.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js sem nedolžnost zgubila s tipom, ki sem ga poznala kakšen teden.Bil je nogometaš in noro lep.Po tistem sva se videla še 2x.Res da se najin odnos ni razvil v nekej velikega in da me je na koncu razočaral, ampak mi ni žal za to kar se je zgodilo, ker mam nanj tudi zelo lepe spomine.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Uradno? Kako pa je potem bilo neuradno?
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
Lilah napisal/-a:a je to kaj čudnega če se sama razdevičim npr. s tamponom al pa vibratorjem? kr bi bla raje, da bi bla krvava moja posteljnina kt da bi njemu posvinjala postlo al pa avto - sedeže. ne vem no, mogoč se sliš čudn sam men ni pa me zanima kaj mislte o temu?
čist ena nevmesna - a res misliš da bi se s tamponom lahko razdevičla mislim, ne govorim o izgubi nedolžnosti ker smo o tem že res ogromno debatiral, ampak deviška kožica? z enim tamponom? težko vrjamem
sploh pa, tip bo pomojem tko al pa tko vedu, da je prvič zate, če mu tega ne skrivaš, nevem zakaj ne bi še rekla za kakšno brisačo ali kej podobnega in je stvar rešena
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
ups...se opravičujem ker sem nerazumljivo napisala am... glede ne to, da nisem nič krvavela je možno, da se mi je deviška kožica pretrgala že prej npr. s tamponom, pretrga se lahko tudi s težjimi gimnastičnimi vajami.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ojoj...kje je že to...Dogodka se komaj spomnim - blo je z enim tipom za eno noč...pa še u autu za povrh...torej spadam u tistih nezavidljivih 12%...Tip je biu drop dead gorgeous...jst pa zelena k granny smith jabuk Sama zase štejem kot dan ko sem zgubila nedolžnost tisti dan, ko sem prvič sexala s svojim fantom...Čeprou lažem sama sebi
Me pa (pozitivno) preseneča odstorek, tistih ki ste nedolžnost izgubile s svojim dragim...
Me pa (pozitivno) preseneča odstorek, tistih ki ste nedolžnost izgubile s svojim dragim...
- Black Kitty
Uuf.. Nič kaj romantično . V drugem letniku s svojim bivšim tipom, res da sva bila čist zaljubljena, ampak.. Na enem javnem kraju, bolel me ni nič, krvavela nisem, sex je bil odličen že taprvič. Sem mela to srečo, da je blo ql , sam se ne bi pritoževala nad kakšno bolj romantično, slow-verzion različico (zdej, takrat mi je bilo vseen). Kakršen začetek, takšen konec...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov