Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Razložil kakšne stvari?
Js sm zadnje čase kr malo zmedena glede tipou in nedolžnosti. Vedno sm si misnla, da je za tipe to velika čast, da punca zbere lih njega in da se potem (sicer ne vsi, ma verjetno je dosti takih) tip na veliko hvali in mu znese ego do nebes in nazaj. Sam sm v zadnjem tednu slišala za 2 primera - prvi je bil, da je tip zavrnu žensko (k je pač ni hotu on razdevičit), drugi tip je pa reku naj dobro premisli če hoče z njim (torej ne prišlo do sexa, k je ženska po pogovoru ugotovila, da očitno res hoče s tapravim zgubit nedolžnost)..
Js sm zadnje čase kr malo zmedena glede tipou in nedolžnosti. Vedno sm si misnla, da je za tipe to velika čast, da punca zbere lih njega in da se potem (sicer ne vsi, ma verjetno je dosti takih) tip na veliko hvali in mu znese ego do nebes in nazaj. Sam sm v zadnjem tednu slišala za 2 primera - prvi je bil, da je tip zavrnu žensko (k je pač ni hotu on razdevičit), drugi tip je pa reku naj dobro premisli če hoče z njim (torej ne prišlo do sexa, k je ženska po pogovoru ugotovila, da očitno res hoče s tapravim zgubit nedolžnost)..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
dolce_chicco napisal/-a:Mogoče zato, da bi bil pripravljen in bi si prihranil presenečenje ob krvi (že glede čiščenja itd.)? Ne gre za napad, ampak mislim, da se to pač prej pove, tudi če fant ne vpraša. Preden sem jaz prvič s svojim takrat prvim resnim fantom, sem mu to povedala, ko sva se spravljala k stvari. In je bil vesel, da sem mu povedala, ne da bi ga "presenetila", ker so to pač stvari, ki se jih pove vnaprej.
Potem naj vpraša, če noče takšnih presenečenj. Res ne vem zakaj mu naj bi bila ženska to dolžna povedat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov