Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Deviško k. sem izgubila...

pri masturbaciji
56
7%
pri sex-u za eno noč
93
12%
z fantom,s katerim sma bila že dalj časa par
439
58%
bila sem zlorabljena
25
3%
s prijateljem
59
8%
drugo
82
11%
Skupaj glasov : 754

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 26. Mar. 2010 22:10

Razložil kakšne stvari? :D
Js sm zadnje čase kr malo zmedena glede tipou in nedolžnosti. Vedno sm si misnla, da je za tipe to velika čast, da punca zbere lih njega in da se potem (sicer ne vsi, ma verjetno je dosti takih) tip na veliko hvali in mu znese ego do nebes in nazaj. Sam sm v zadnjem tednu slišala za 2 primera - prvi je bil, da je tip zavrnu žensko (k je pač ni hotu on razdevičit), drugi tip je pa reku naj dobro premisli če hoče z njim (torej ne prišlo do sexa, k je ženska po pogovoru ugotovila, da očitno res hoče s tapravim zgubit nedolžnost)..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 26. Mar. 2010 23:22

dolce_chicco napisal/-a:Mogoče zato, da bi bil pripravljen in bi si prihranil presenečenje ob krvi (že glede čiščenja itd.)? Ne gre za napad, ampak mislim, da se to pač prej pove, tudi če fant ne vpraša. :? Preden sem jaz prvič s svojim takrat prvim resnim fantom, sem mu to povedala, ko sva se spravljala k stvari. In je bil vesel, da sem mu povedala, ne da bi ga "presenetila", ker so to pač stvari, ki se jih pove vnaprej.

Potem naj vpraša, če noče takšnih presenečenj. Res ne vem zakaj mu naj bi bila ženska to dolžna povedat.
Evette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Evette » 31. Mar. 2010 20:07

S prijateljem, sem povedala, da še nisem, pa mi ni verjel. Pol je bla pa kri je pa verjeu XD lol

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov