Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 273 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Aja, da še neki napišem... Ker je moj fant vedel, da še nisem, je kajpak pričakoval na rjuhah da ne bojo čisto čiste ane. In na koncu se je zgodilo, da sva seksala, js sm uživala full in to tud jasno kazala, ...no, rjuhe so ostale brezmadežne. Je bil ON bolj šokiran od mene in naslednji dan, ko sva pa bolj na hard varianto šla, je pa blo... In mi je potem rekel, da mi prejšni dan ni verjel da sem bla res devica
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ampak to ni vedno res, ne krvavi čisto vsaka ob prvem sexu, ane; ker, kar je tema debate, izgubit nedolžnost in izgubit deviško kožico ni vedno sočasno dejanje.[vanessa] napisal/-a:(oz. ob pogledu na kri)
Sicer pa, sploh ne vem več zakaj se vrtiva okol tega, mi2 sva svoje že opravile , za nazaj (ne)povedat ne mormo niti ni smiselno, tako da ..
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
nanamiša napisal/-a:veliko punc misli da jih bo fant pustil, če bo zvedel da je nedolžna in nima izkušenj. Lahko tudi, da jih je sram povedati in potem nekatere clo mislijo da fant tega ne bo ugotovil.
je pa vseekakor to velika neumnost...
A misliš. Pomoje imajo pa fantje radi nedolžna dekleta. Se mi zdi, da mu je kar čast, da lahko dekletu vzame nedolžnost. Je pač le edini, ki ji je to storil.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
čokolinček napisal/-a:Aja, da še neki napišem... Ker je moj fant vedel, da še nisem, je kajpak pričakoval na rjuhah da ne bojo čisto čiste ane. In na koncu se je zgodilo, da sva seksala, js sm uživala full in to tud jasno kazala, ...no, rjuhe so ostale brezmadežne. Je bil ON bolj šokiran od mene in naslednji dan, ko sva pa bolj na hard varianto šla, je pa blo... In mi je potem rekel, da mi prejšni dan ni verjel da sem bla res devica
Jaz nisem krvavela prvič, ne drugič in nikoli po tem Tako, da je tudi moj vedno čudno gledal kako to, da ni nikol nič rdečega na rjuhah
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Nekaterim fantom je to res všeč ja. Ampak tukaj se gre za to kaj mislijo punce. Če fantu težko povejo da so nedolžne verjetno ne razmišljajo tko
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
nanamiša napisal/-a:Nekaterim fantom je to res všeč ja. Ampak tukaj se gre za to kaj mislijo punce. Če fantu težko povejo da so nedolžne verjetno ne razmišljajo tko
A je katera rekla, da bi težko povedala? Jaz namreč ne. Povedala nisem, ker ni vprašal. Če bi vprašal bi povedala. Res ne vem v čem je poanta, da ne bi, ker če prej ne vpraša, slej ko prej izve.
Bil pa je prijetno presenečen, ko se je ulila kri. Pa še zgoraj sem bila. In še njegova izjava, da bi bil bolj nežen, če bi vedel, da nisem še nikoli
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
joooj pa saj se ne gre za to da bi katera napisala da ima probleme s tem
purple_rain je vprašala v čem je sploh fora da punca ne pove fantu da je nedolžna in jaz sem samo odgovorila brez da bi to letelo na koga, tudi nate ne
drugič beri teme od začetka ...
purple_rain je vprašala v čem je sploh fora da punca ne pove fantu da je nedolžna in jaz sem samo odgovorila brez da bi to letelo na koga, tudi nate ne
drugič beri teme od začetka ...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- AnčiZaspanči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2010
Jest tut nisem nič krvavela. Sicer sem pa mojemu fantu s ponosom povedala, da še nisem in da je on moj prvi, ker po mojem mnenju to fantom veliko pomeni, vsaj mojemu je. Ampak sem bla tut jest zanga prva.
Drugače sem pa mnenja, da si fant lahko o tebi hitro ustvari napačen vtis, če ve, da jih je že bilo nekaj pred njim..
Drugače sem pa mnenja, da si fant lahko o tebi hitro ustvari napačen vtis, če ve, da jih je že bilo nekaj pred njim..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Mhm...kakšen vtis?Kaj pa njega briga koliko jih je bilo pred njim-razen če je št visoka in se je potem za vprašati tudi o spb...
Št partnerjev je pač osebna stvar, prav tako nedolžnost-in tu se je za vprašati....tipi, bi raje imeli nedolžno dekle, kjer bi naj bilo prvič posebno, neboleče in ostali lari fari ali pa pač eno, ki ji je to nekaj normalnega brez nekega pompa?
Št partnerjev je pač osebna stvar, prav tako nedolžnost-in tu se je za vprašati....tipi, bi raje imeli nedolžno dekle, kjer bi naj bilo prvič posebno, neboleče in ostali lari fari ali pa pač eno, ki ji je to nekaj normalnega brez nekega pompa?
The world is as you are.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
1sneguljčica napisal/-a:Povedala nisem, ker ni vprašal. Če bi vprašal bi povedala. Res ne vem v čem je poanta, da ne bi, ker če prej ne vpraša, slej ko prej izve.
Mogoče zato, da bi bil pripravljen in bi si prihranil presenečenje ob krvi (že glede čiščenja itd.)? Ne gre za napad, ampak mislim, da se to pač prej pove, tudi če fant ne vpraša. Preden sem jaz prvič s svojim takrat prvim resnim fantom, sem mu to povedala, ko sva se spravljala k stvari. In je bil vesel, da sem mu povedala, ne da bi ga "presenetila", ker so to pač stvari, ki se jih pove vnaprej.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
omg...kje pa piše da se take stvari povejo vnaprej? Jaz tud prvič nism krvavela, niti me je fant vprašal ali mi je on prvi ali drugi....
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Nikjer ne piše, saj ni treba. Se mi pa zdi vredu, če se pove. Če ti nisi, ok. Če je tvoj fant brez problema šele PO seksu to izvedel, tudi ok.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Joj, dejte prosm tole nadaljevat v primerni temi.AnčiZaspanči napisal/-a:Drugače sem pa mnenja, da si fant lahko o tebi hitro ustvari napačen vtis, če ve, da jih je že bilo nekaj pred njim..
Heh, sej se ne gre za to, da je treba povedat, samo zgleda se nam nekaterim zdi samoumevno povedat, drugim spet je pa to malo manj pomembno.Liefde napisal/-a::D omg...kje pa piše da se take stvari povejo vnaprej
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
Jaz sem pa mojemu povedala, da še nisem pred seksom, pa mi sprva ni verjel. Sem bla kar precej užaljena, in sicer, ker nisem imela razloga, da bi mu lagala. Če bi pred tem že s kom, bi mu pač povedala in v tem ne vidim nobenega problema.
Krvavela pa tud jaz nisem (domnevam, da zaradi predhodnega masturbiranja).
Krvavela pa tud jaz nisem (domnevam, da zaradi predhodnega masturbiranja).
Prvi neprebran prispevek • 273 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov