Na kaj mislite med seksom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 13. Apr. 2006 1:47

Pa sem mislila, da nikoli ne bom potrebovala kakšnega nasveta. Očitno sem se zmotila.

problem pa je sledeč:
Zdnje čase opažam, da se nikakor ne morem med sexom skoncentrirati na samo dogajanje in se ne morem prepustit užitkom. Takrat je moja glavna polna nekega razmišljanja o čisto vsakdanjih stvareh., npr. kaj bom počela jutri, kaj moram vse naredit,...Poskusila sem že vse, od raznega psihočnega pripravljanja (že nekaj ur pred tem) pa do tega, da sem hotela nekako prisiliti do tega, da bi bila z mislimi v tem.

Mogoče kakšnen nasvet?

Hvala
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 13. Apr. 2006 6:17

za seks si je treba cas vzet, je pa res (iz lastnih izkusenj), da ce clovek zivi v stresu, mu ni kaj prevec do seksa.

zanima pa me, ce gres v posteljo zato, ker si zelis svojega moskega ali zato, da mu naredis uslugo?

ne vem, kaj naj ti svetujem, mogoce vpeljita v seks kaksne spremembe, kaj adrenalinskega (npr. v avtu na parkiriscu, oz. na kaksnem javnem mestu).
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 13. Apr. 2006 6:26

agree s povedanim.

Vsekakor ne smeš načrtovat, ker ko načrtuješ, bo šlo vse narobe. Poskrbi, da bosta mela čim več časa - in to ne od 22h do 2h zjutraj, ker takrat si že zmatran pa pod stresom.

Mogoče se premalkrat spičita - morta se dobr skregat, pol pa poseksat, ni večje strasti :lol: Ok, joke, hočm rečt, čim več raznolikosti, pa bo manj prostora za skrbi.

In kar je najvažneje - preden bodo stvari pri seksu porihtane, morajo štimati ostale stvari v zvezi.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 13. Apr. 2006 6:33

Mogoče imata pa preveč monoton seks?
Popestrita ga malo tako kot je Jochie reku.

No to se tudi včasih meni zgodi ampak se poskušam bolje usredotočiti na dogajanje.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 13. Apr. 2006 6:50

Jochie napisal/-a:
marateja napisal/-a: Poskusila sem že vse, od raznega psihočnega pripravljanja (že nekaj ur pred tem)

aja, pa seks naj bo spontana stvar, ne pa nacrtovana! :D

Mislim da je to prvo kar moraš naredit.
Ne moreš načrtovat, pač ne razmišljaj o sexu. To more priti spontano.
Mogoče naredita premor, par dni, pa boš potem videla, če je kaj bolje.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *janch* » 13. Apr. 2006 8:54

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 16:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 13. Apr. 2006 9:41

To, da ti misli "odtavajo" je nekaj povsem normalnega in za pričakovat. Mislim, da se to slej ko prej zgodi vsem.
Verjetno je začetna zaljubljenost minila (in z njo nepopisni navali strasti), zato si zdaj opazila soremembo...

Rešitev?
Sexaj ker si to želiš (če si res želiš sexa ti bodo misli MANJ (ne povsem) odtavale)
Daj popestrit sex. Ideja sexa v avtu se mi zdi odlična ;)
Pa ko opaziš, da ti misli odtavajo, se takoj spet osredotoči na užitek. Po navadi misli odtavajo k čisto vsakdanjim rečem, in misli nanje boš zlahka prestavila.
Vse je v glavi ;)
Imaš, da me vikaš!
pikica20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2006
Kraj: novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica20 » 13. Apr. 2006 12:26

probi se čimbolj sprostit....poleg ostalega povedanega, ne vem, naštimej si kako dobro musko, katera te res sprosti...men včasih to pomaga, če mam kake druge skrbi...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 13. Apr. 2006 13:13

Bageera napisal/-a:Jzt tut na začetku seksa včasih razmišljam o hrani, kaj bom jedla, pa gledam kok je fajn svetloba v sobi pa tko mal...

:rofl: ... jst se pa ne spomnm da bi o čem prov intenzivno premišljevala... razen kadar se mi glih ne da pa si mislm kdaj bo že konc :D ...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 13. Apr. 2006 14:39

Jst mam včasih tooolk problemou u gavi, da se nit med seksom ne morem sprostit, takrat pač pride na vrsto fuuul dolga predigra, da me tip prpravi, do tega da pozabim na vse okol sebe in sam uživam :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
pikka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a pikka » 13. Apr. 2006 16:50

hey (:
jst mam pa eno vprašanje, se mi zdi mal povezano s temle. midva sva zdj nekak ... začela; ampak jst sem neki časa pred tem čisto resno mislila da bi u izi preživela tud brez seksa, pa še zdj mam mal take misli. sej mi čist paše (: ampak a se je kateri že zgodilo? da se pred samim seksom stvar nekak ni zdela tok fascinantna da se ne bi dalo živet brez? k men bi blo čist lepo če bi kar tako ostalo kot je zdj, ker mi (ok, nama) itak pride k se posvetiva temu (npr. samo z rokami) ... -> težav s koncentracijo nimam preveč; včasih mal razmišljam še o čem, pol pa tok notr padem da niti ne vem kdaj sem zgrabla za blazino :oops:
(upam da je cca. razumljivo napisano, mal težko je blo ubesedit :p)
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 13. Apr. 2006 19:42

Marateja: enkrat je bila v Cosmu ena ful dobra igra point je pa bil da si ostal brez seksa 1 teden če se ne motim. Od začetka ni nič božanja ne nič, potem pa se napetost stopnjuje. Kot dieta :) Mogoče poiskusita kaj takega, vpletita drugačnost. Skušaj vsa vsakdanja opravila opraviti predčasno, da te ne bo potem skrbelo, kako in kaj.

To je moje skromno mnenje. Nisem še doživela tega, tako da govorim iz glave. Upam, da bo kaj pomagalo. Aja, vsekakor pa to zaupaj dragemu, mogoče ti bo znal pomagati.
Uporabniški avatar
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2005
Kraj: Moravče

Neprebrana objavaNapisal/-a plankyca » 13. Apr. 2006 19:47

ja jst sm dozvela da so mi misli odtavale stran ampak to je blo takrat ko do tipa nism vec cutla tistga kar bi mogla in sm prakticno skorde seksala zrd njega oziroma sm hotla tut jst pol pa nism dubla tko k bi mogla oziroma hotla in sm pac umes clo tv gledala. :roll:
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Playgirl » 13. Apr. 2006 20:09

Jaz sem imela podobne težave v SŠ, ko sem imela veliko skrbi kar se tiče šole, dodatnih aktivnosti, pomanjkanja časa in podobno...
Ko pa enkrat zaživiš svobodno, ko te nič več ne omejuje (no, skoraj tako), pa se lahko tudi v postelji bolj spostiš, ne načrtuješ vsake malenkosti in podobno.

Kako pa je med počinicami?
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2005
Kraj: somewhere...

Neprebrana objavaNapisal/-a **TaMaLaa** » 13. Apr. 2006 21:21

okej to mi je ful čudn da med sexom razmišlate o vsakdanjih stvareh..pomoje je res prvo to, da sexa ne načrtujete pa da pride use tk k mora..kr če načrtujete itak pride čist drugač, pol pa ni čudn, da na use druga mislite :P
baby..life goes on..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov