Na kaj mislite med seksom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 29. Apr. 2008 12:53

včasih res razmišljam preveč, in se ne morm sprostit, sam večina časa pa ne razmišljam preveč in se raje prepustim....
*Tinka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *Tinka* » 29. Apr. 2008 13:11

Prov velik ne razmišljam, ni cajta.. no, včasih o tem, kdo bo naslednji, ki bo vstopil v sobo (ja,ja, ključ bova mogla naštimat..)
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 29. Apr. 2008 20:37

Mi2 sva bla pa en večer na pici pa sva srečala znanko (smo se tud menli) sam nikakor se nisva mogla spovnt kako ji je že ime. Pa pol zvečer prideva do sexa pa lih sredi akcije jst tko zakričim: AA ZDEJ VEM!!! J**** JI JE IME!!!! In vrjemte mi, med sexom nism misnla na NIČ, sploh pa ne na to znanko! Kr kapnlo mi je in direkt z možganov na jezik da sm kr zakričala! :)))) Res smešna situacija, sej sva se ful nasmejala, prov zarad tega k sm mu pr pici rekla d vrjetno se bom spovnla kdr ne bom misnla na nč.

Drgač pa jst kej fantaziram kdr se mi ne da sexat, kdr sm zmatrana, pa mi je fajn sam bi rada vse skupej mal pospešla. :)
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
BeLinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2007
Kraj: europa

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLinka » 09. Maj. 2008 11:05

sicer je že mal zastarela tema, pa vseeno. jaz isto brez svojega fantaziranja nebi nikoli doživela orgazma. včasih mi je ful hudo glede tega, ker si mislim, mogoče me pa fant ne vzburja dovolj, čeprav ima tehniko. ne vem..a je še katera taka tle, ki ji pride le, če si kaj druga predtavlja. sam je pa zanimivo si pa nikoli ne predstavljam sebe s katerim drugim, ampak kr neke naključne osebe. pride mi pa samo oralno ali če si sama pomagam.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 09. Maj. 2008 11:32

http://www.youtube.com/watch?v=rzsfIA3YKvs

tu je neki izsek ki govori o tem o čem razmišljate ženske med seksom :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 10. Maj. 2008 12:05

ful ful ful različno...zadnje čase bolj na drugega mislim :oops: :D drugače pa ja še malo fantazije in to...kdaj pa tudi ne...res čisto različno...odvisno od razpoloženja in to.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 12. Maj. 2008 20:55

jaz tudi včasih preveč razmišljam zravn, še posebej če sem pod kakim hudim stresom ..:/ sam načeloma niti nimam ful časa razmišljat kr nama vedno ful dogaja med sexom :D če se tip dovolj ukvarja s tabo in če se imaš ti z veseljem z njim ukvarjat nimaš kaj dosti priložnosti o čem drugim razmišljat.. mi2 si rajši povema kaj bi delala en drugemu in že to osredotoči misli na samo eno stvar :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Maj. 2008 20:57

Na
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 07. Feb. 2012 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*Nebo*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Nebo* » 16. Maj. 2008 7:09

Na užitek...Svoj in njegov.Aktivno!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Jun. 2008 22:37

pikka napisal/-a:hey (:
jst mam pa eno vprašanje, se mi zdi mal povezano s temle. midva sva zdj nekak ... začela; ampak jst sem neki časa pred tem čisto resno mislila da bi u izi preživela tud brez seksa, pa še zdj mam mal take misli. sej mi čist paše (: ampak a se je kateri že zgodilo? da se pred samim seksom stvar nekak ni zdela tok fascinantna da se ne bi dalo živet brez? k men bi blo čist lepo če bi kar tako ostalo kot je zdj, ker mi (ok, nama) itak pride k se posvetiva temu (npr. samo z rokami) ... -> težav s koncentracijo nimam preveč; včasih mal razmišljam še o čem, pol pa tok notr padem da niti ne vem kdaj sem zgrabla za blazino :oops:
(upam da je cca. razumljivo napisano, mal težko je blo ubesedit :p)
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objavaNapisal/-a BeXy » 01. Jun. 2008 22:43

BeLinka napisal/-a:sicer je že mal zastarela tema, pa vseeno. jaz isto brez svojega fantaziranja nebi nikoli doživela orgazma. včasih mi je ful hudo glede tega, ker si mislim, mogoče me pa fant ne vzburja dovolj, čeprav ima tehniko. ne vem..a je še katera taka tle, ki ji pride le, če si kaj druga predtavlja. sam je pa zanimivo si pa nikoli ne predstavljam sebe s katerim drugim, ampak kr neke naključne osebe. pride mi pa samo oralno ali če si sama pomagam.

kukr da bi jst pisala :P :!:
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 02. Jun. 2008 9:31

Grem čez vse svoje opravke... :lol: (hecam)
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 02. Jun. 2008 11:34

jaz se naslajam...nimam časa za misli..:)
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 04. Jul. 2008 22:35

Na kaj mislim med sexom ?

hmm...

Enkrat ko sem sexala z bivšim sem mu omenila med sexom kok je bil sexy na televiziji v eni oddaji. In on ni vedu katera oddaja je bla , in pol sm mu povedala kdo je bil gost... un spet ni vedu... pol sm opisvala obleko od gostje v oddaji , OMG; prou stupid se počutm. Seveda sva ga mela oba mal v riti ;) hhee **

Zdej sem pa z nekom k mam kr močna čustva do njega, med sexom z njim pa razmišljam kako je božanski, vse trenutke podoživim k sva jih skupi prežvela, kko sva se prvič vidla k sm mislna d bom dožvela " heart attack" :)na + način . Takrat je v mislih samo ON , ON & ON. <3
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dp22 » 04. Jul. 2008 22:47

Ce ze sanjate o drugem med sexom. Potem pride v postev to:
Vrecka na glavo in gas :P

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]