Na kaj mislite med seksom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 12. Jun. 2005 22:04

Ponavadi se osredotočim na dotike in dotikanje mojega lubija. Pa mislim na to kaj vse bi mu počela oz. si želim da bi mu počela,ker določene stvari nebi sprejel oz. jih hotel sprobat :cry: .Sej on že ve kaj, ne grem v detajle :D :oops:
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 12. Jun. 2005 22:08

Po tem te pa to grize... Sj vem kakšen je ta feeling :oops:. Jst bi ga kr prisilila, da bi te stvari sprejel :D.
sweet n'' spicy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet n'' spicy » 13. Jun. 2005 8:16

Odvisn od okoliščin. Če sm pri stvari potem uživam, drugač pa o kšnih stvareh k jih morm narest, o izpitih...
Enkrat je blo pa res bad k sva seksala z bivšim in jst sm se spomnla da morm enga sošolca, Petra, poklicat. In pol sm se spomnla da bi blo dobr če dam kšn glas od sebe in je vn pršlo... "o...Peter...". No ker temu bivšemu niti slučajno ni bilo ime Peter sploh ni čudno, da je zdaj bivši. Upsi :roll:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 13. Jun. 2005 9:17

^^ :rofl: ... ta je bla pa res dobra... jst se ta moment niti ne spomnm na kaj mislm takrat... včasih kadar mi glih ne paše najbl mislm na to kdaj bo že konc :twisted:
maycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a maycha » 13. Jun. 2005 10:52

...
Zadnjič spremenil maycha, dne 25. Feb. 2009 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 13. Jun. 2005 10:59

Mah moje misli pa so vedno prenatrpane: ali kako moj lubi diši, ali kaj bom jedla za zajtrk, ali uuu to pa res paše, ali hmmmm kaj bomo pa danes..... pa saj se prepuščam in uživam, ampak do neke točke vedno bluzim pol pa ............. (ga bluzim in se ne kontroliram, pa če je sam papež pri nas doma biggrin)

.....kaj boš jedla za zajtrk??
Jah njega koga pa!!!
:D
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 13. Jun. 2005 11:38

Js ponavad ne mislm na nč druzga kokr na sex. Da bi pomisnla na kšnga druzga tipa?! NIKOL!!! Me tut noben neb tok zrajcu k moj... Pa tut ne zdi se mi fer do njega če mislš na druzga.
Se pa res zgodi če mam velik stvari u glav pa skrbi da med sexom mislm na čist x stvari. Sam mam pol slabo vest kr nism bla čist pr stvari, sam sej ne morm kr izklopt druge misli... Sploh zdj med maturo sm čist zmešana... :lol:
Če nisi del rešitve, si del problema.
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2004
Kraj: LJ city

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumpyka » 13. Jun. 2005 14:39

^^Jst isto...
Sej se zgodi, da če maš ful skrbi pa vsega, da se med sexom ne morš skoncentrirat, pa mislš na vse ostalo. Ampak ponavad se da pa na vse pozabt!! :D
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Uporabniški avatar
bad girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bad girl » 13. Jun. 2005 16:46

Običajno ne mislm na nič ker se prepuščam trenutnemu užitko, včasih pa tudi dodatno fantaziram... :)
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 13. Jun. 2005 18:12

Kok ste hudobni... :lol: ! Po tem se pa vi kej pametnejšega spomnite. Itak je pa že tok tem gor na forumu, da se ne da ravno kaj absolutno novega spomniti. Razn če ste vi polno idej. No Aleško kdaj bo kakšna zanimiva tema padla!?
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 13. Jun. 2005 18:26

jaooooooo ta je pa dobra he he :lol:
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 13. Jun. 2005 18:26

No zdj ste me pa čist okur**li... :( . No meni se pa ni zdela tok napačna tema. Komur ne paše sodelovati naj ne sodeluje. :?
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 13. Jun. 2005 18:30

Ma zgleda, da ste vsi kao 100% vživite v situacijo vsakič ko seksate!?? Ja priznam, da mi včasih gre po glavi vse kaj drugega, kot to kar bi mi moralo, pač nisem čist stoprocentno pristvari. Se je že zgodilo, da sem se vmes začela smejat, ker sem se pač spomnila kakšnega dogodka, ki se mi je ćez dan zgodil. sam te stvari se meni zdijo čist normalne. Nikoli pa ne mislim na koga drugega, kao v stilu fantaziranja, niti si ne predstavljam nekih seksi prizorov v glavi itd. , bolj se mi v glavo prikradejo misli iz vsakdana.
Je pa tud res, da dostikrat razmišljam, da sem bolj tiho in da ne maham preveč z rokami, da pač ostanejo vse slike, luči in ostala navlaka na stenah (to pa je malo moteče) :D
barbara01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a barbara01 » 13. Jun. 2005 18:32

No jaz mislim na popolnoma nič. Razen kdaj pa kdaj " je to pravilno kaj delam", " saj me ne bo imel za lahko" ....
Uporabniški avatar
Petrusa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petrusa » 13. Jun. 2005 18:55

Tud jz na žalost največkrat mislim na to, da ne smem bit glasna. Ko sva pri meni sva redkokdaj sama (hkrati mislim pa upam na to, da ne bo kavč narazen padu, tako kot je že enkrat - potem skoz lezem na tisti konc, ki ne gre narazen), če sva pa pri njem pa samo čakam, kdaj bo mami čist potih potrkala pa not vpadla. Al pa sestra. Se je že zgodil. Nekajkrat. Tko da res uživam takrat, ko sva čist sama pa niti slučajno ne mislim na karkoli, ampak mi paše bit brez skrbi... Žal pa mi večkrat na misel pade upanje, da bodo tabletke držale... Na koga drugega ne mislim, tud nimam časa. :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov