Mu gre samo za seks?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tachy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachy » 25. Okt. 2009 23:12

hja sej se mi je zdel da to ni glih pametna ideja :?
nč, pustila bom zdej tko kot je :roll:
hvala za odgovore!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 26. Okt. 2009 8:57

tachy napisal/-a:
drugač pa ja, tut jst mislm da bi se mogu mal potrudt zame...sam se mi pa zdi da so fantje dandanes polni sami sebe in se jim sploh ne da trudt :cool:

niso vsi taki, definitivno ne,ne se tolažiti s tem...treba je imet samo srečno roko pri izbiri :)
velikokrat prebiram moške izjave v cosmotu: "raje vidim, da ženska naredi prvi korak", "zakaj mora moški prvi poklicati" itd.

ah ja, bla, bla....jz še zmeri mislim da ded more biti ded, nej on naredi prvi korak če mu je do tega, v tvojem primeru mu pa žal ni.

mal sm tut razmišlala da če mu gre res samo za sex, bi pa mogoče tut jst to sprejela in bi se mogoče potem razvil v kej več...

Če boš sprejela in se z njim dobivala le zaradi sexa, boš trpela ti, ne on. Pa res raje ne upaj da se bo potem kaj več razvilo, ker se ne bo...Sex je za tipe sex, nima povezave z čustvi, no pa za nekatere punce tut da ne bo pomote :)

Pozabi ga in si najdi boljšega tipa, ki te ne bo prenašal okoli in kateremu boš pomembna ti in ne le sex s tabo.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 26. Okt. 2009 8:59

malo sm narobe citirala, neki šteka se mi zdi, se odpravičujem da sm del svojega komentarja dala pod citat avtorice teme pa čudno zgleda kod da je ona to napisala jao :?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 26. Okt. 2009 13:49

uffff tko zlo podobna situacija kot sm jo opisvala v neki drugi temi (po zmenku..mrk..sam da to ni bil zmenek,ampk se je vleklo 2 leti). Najprej ko so se spoznal, vs zagret, pa ti si men ful ušeč, to se mi v lajfu še ni dogajalo, res redko se mi to zgodi....pol je zginu..potem se pa letos spet pojavu in dokler ga ona ni kliknla na msn nč od nč, potem pa zgleda mu je ratalo dolgčas al pa pač poletje in se je začel ment z njo in kaj je zamuju, k sta bla skp je blo lepo, skos kok mu pomeni...mu je dala, ja te bom poklicu, pa jo je pa sta se dubla...potem spet mrk, jo spet kliče da je sam doma, in valda ona misnla sej če rpavi da mu velik pomenm pa da tega ni doživu še z nobeno, je prec stekla tja, in isto tip božanski..se spet po*, potem pa spet mrk, dokler ona njega ne klikne na fb al pa msn, ni šans da bi on njo... in isti primer kot v tvojem, ona še vedno nekje tam zadi upa, da bosta skp, ker sta se ful ujela in je blo vse super ko sta bla skp...in to je sam ta fora, TI MISLŠ da ni tko, da te je hotu sma za sex, pa tut če ti druge tko govorijo..nek tam zadaj si še vedno šur DA TOJE PA BLO TO, sam nevem kaj bi si mislu pa se je umaknu..AMPAK NE, glej, ti rečm, nehi razmišlat, ker vidm kok to boli in ko nonstop razmišlja o njemu, pa jo muči, da bi ga rada vprašala KAJ SE JE ZGODIL z njima, zakaj je tko zginu, kaj kaj kaj..povn nerazjasnenih uprašanj, ker hoče si bit na jasnem, ap tega ne bo nikol zvedla..zakaj? Zato,ker vedno ko je hotla resno temo, je on tko izmotu vn, kot da njej neki ni jasno in nevem kaj si s tem hotla povedat?? Res, take besede te sam še bl frcnejo nek na dno kamr te ma on zapisano! In tut če misliš, da si spešl, nisi spešl :( žou je tko! Je pa bedno,ker vem da te firbec kva s eje zgodilo..ampk vrjem, SPET se bo pojavu u tvojm življenju ko bo ON hotu..in ti ga boš valda sprejela nazaj, ker boš misnla, da bo ZDJ AP RES tvoj,k boš slišala une besede, poglede, objeme..ne se dat! Pokaž mu kje mu je mesto! Nedaj se kraljiceee hehe. Res, če bi hotu bi biu s tabo, nakonc pa hoče izpast k da je blo vse zarad tebe tako kot je blo,on s epa umakne ker mu je to najlažje. MOVE ON, vem d aje težko ne mislt o tem pa razglablat 'zakaj mu ni do mene'..ampk mu res pač ni, eni so taki tipi..
a mu je slučajno ime na J? :mrgreen:
tachy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachy » 26. Okt. 2009 15:17

ja, res je zlo podobna situacija...sploh nevem kaj hočjo tipi s tem dosežt :gruebel:
ne, drgač mu pa ni ime na J :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov