Mozna nosecnost, nujno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
- lotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2022
Zivjo!
S fantom sva pred priblizno 14 dnevi imela seks na suho. Drgnila sva se drug ob drugega. Jaz sem nosila spodnje perilo in pizamo, on pa le spodnjice. Prejsni teden se mi je zacela pojavljati bolecina v trebuhu in cez dan mi je malce slabo. Fantu ni prislo, mogoce pa je na njegove spodnjice prisel del predsperme se pravi pred izlivne tekocine…je mozno, da gre morebitna predsperma cez 3 sloje tkanine vse do moje noznice?
Ali sem noseca, menstruacija mi zamuja 2-3 dni in me je sedaj ze posteno strah…hvala za odgovor
S fantom sva pred priblizno 14 dnevi imela seks na suho. Drgnila sva se drug ob drugega. Jaz sem nosila spodnje perilo in pizamo, on pa le spodnjice. Prejsni teden se mi je zacela pojavljati bolecina v trebuhu in cez dan mi je malce slabo. Fantu ni prislo, mogoce pa je na njegove spodnjice prisel del predsperme se pravi pred izlivne tekocine…je mozno, da gre morebitna predsperma cez 3 sloje tkanine vse do moje noznice?
Ali sem noseca, menstruacija mi zamuja 2-3 dni in me je sedaj ze posteno strah…hvala za odgovor
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Upam da si troll.
Ne, nisi noseča. Ni možno, mora iti notri, in še potem se mora poklopiti kar nekaj stvari da pride do nosečnosti.
Ni tako preprosto.
Ne, nisi noseča. Ni možno, mora iti notri, in še potem se mora poklopiti kar nekaj stvari da pride do nosečnosti.
Ni tako preprosto.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kaj pa vem, test naredi...
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Zdaj je ze rodila
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1