moško in žensko prijatelstvo - ljubezen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- serset211
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2021
Zdravo, rad bi vas vprašal pač za eno mnenje....spoznal sem eno punco, ki mi je všeč, vendar je malo posebna....ima rada moške stvari, avtomehaništvo, motore, kross itd. Druži se tudi z sovrstnicami, a večino prijateljev predstalja moški spol. To me niti ne moti, če sem iskren. Ima pa najbojšega prijatelja "bff-ja" moškega, s katerim se redno sliši po tlefonu, si pišeta ins e tudi dobita oz. družita (gledata filme ipd.). Nedavno nazaj so starši od tega fanta jo povabili domov, dajo spoznajo in mi je to postalo tak nekam čudno, ker "od koga sarši domov povabijo tvojo najbpoljšo prijateljico ali prijatelja, da ga spoznajo", mislim ne vem možno da res, a jaz še tega nisem videl haha.....prej sem videl, da "tašča al pa tast domov povabita punco/fanta, da ga spoznajo". Kot rečeno pa se veliko druži z njim, redno piše, redno se slišta po telefonu itd. Spozala sva se več kot 2 meseca nazaj, pa niti ne živi tako daleč vstran od mene, tako da bi se načeloma lahko srečevala redno, vendar mi vedno tudi rče, da ima strogo mamo (starša ločena) in, da tudi k očetu gre mogoče 2-3x na mesec (čez vikend), baje da je mam abnormalno stroga in strupena.....
Zdaj pa tista dilema.....poznava se že več kot 2 meseca in sva se v tem času srečala samo 1x...najbolj me skrbi, da bo t anjen priatelj začel kovati kaka čustva do nje čez čas.....skrbi me tudi, če bi s tega nastala kaka zveza, da bi njega postavljala na prvo mesto mene pa na drugo, em ne moti če ga ima za kolega, al ne bi rad da me postavlja na 2. al pa 3. mesto, ne bi pa rad, da mene postavi na prvo mesto in nato priatelje na drugo in jih "pozablja", to tudi ne bi bilo dobro, najlepše bi bilo če bi fanta postavila na prvo mesto, pa tudi njene prijatelje.....Je pa zaniivo, da mi o tem prijaelju ne govori veliko, niti ne vem, če me ta prijatelj pozna, bi morda celo med sabo ratala lahko rpijatelja, mislim zakaj pa ne.
Kaj menite vi o tem???
Zdaj pa tista dilema.....poznava se že več kot 2 meseca in sva se v tem času srečala samo 1x...najbolj me skrbi, da bo t anjen priatelj začel kovati kaka čustva do nje čez čas.....skrbi me tudi, če bi s tega nastala kaka zveza, da bi njega postavljala na prvo mesto mene pa na drugo, em ne moti če ga ima za kolega, al ne bi rad da me postavlja na 2. al pa 3. mesto, ne bi pa rad, da mene postavi na prvo mesto in nato priatelje na drugo in jih "pozablja", to tudi ne bi bilo dobro, najlepše bi bilo če bi fanta postavila na prvo mesto, pa tudi njene prijatelje.....Je pa zaniivo, da mi o tem prijaelju ne govori veliko, niti ne vem, če me ta prijatelj pozna, bi morda celo med sabo ratala lahko rpijatelja, mislim zakaj pa ne.
Kaj menite vi o tem???
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
To je malo zmedeno napisano.
V kakšnem odnosu sta sploh, če sta se 1x videla?
Drugače pa vse se lahko pogovoriš s to eno in isto osebo, zakaj bi druge ljudi spraševal, kaj ona misli, če lahko vprašaš njo.. če se sploh dovolj poznata, da ima smisel, da jo sprašuješ o njenih prijateljih. Lahko ji pa samo poveš, da ti je všeč in potem vidiš naprej.
Če se s človekom ne moreš odkrito pogovarjat, potem pa itak nima smisla karkoli imet.
V kakšnem odnosu sta sploh, če sta se 1x videla?
Drugače pa vse se lahko pogovoriš s to eno in isto osebo, zakaj bi druge ljudi spraševal, kaj ona misli, če lahko vprašaš njo.. če se sploh dovolj poznata, da ima smisel, da jo sprašuješ o njenih prijateljih. Lahko ji pa samo poveš, da ti je všeč in potem vidiš naprej.
Če se s človekom ne moreš odkrito pogovarjat, potem pa itak nima smisla karkoli imet.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
moje mnenje je da povabi punco ven, naredi korak naprej ter ji daj vedet, da si želiš nečesa več, potem pa bo odziv kakršen že bo, in potem dalje. ta njen prijatelj in s kom se druži v bistvu sploh ni tvoja stvar, naj te to ne ovira.
sprosti se, bodi iskren in pokaži da si lahko zabavna in prijetna družba, in če ji boš zanimiv, ji boš, če ne pa pač ne. če ji boš, bo sigurno rada tvojo družbo, če pa ne, potem pa očitno ni tvoj tip.
jaz osebno se se vedno najboljše razumel in pogovarjal s takimi, ki so imele raje moško družbo, moške prijatelje.
sprosti se, bodi iskren in pokaži da si lahko zabavna in prijetna družba, in če ji boš zanimiv, ji boš, če ne pa pač ne. če ji boš, bo sigurno rada tvojo družbo, če pa ne, potem pa očitno ni tvoj tip.
jaz osebno se se vedno najboljše razumel in pogovarjal s takimi, ki so imele raje moško družbo, moške prijatelje.
hej norci
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
serset211 napisal/-a:Pa ja je bolj al manj stednjesolska tema, sicer pa je verjetno bolje se cim manj s tem ubadati in se ukvarjati z bolj pomembnimi stvarmi.
Meni se zdi tle starost dost pomembna stvar
Ker mi res tole vse skupaj dost srednješolsko deluje, dosti dopisovanja, malo druženja. Punce smo si rade dopisovale s fanti v srednji šoli, redko je pa pol sploh prišlo do kakega srečanja (no tko je blo vsaj v mojih časih, mogoče se je zdej kaj spremenilo).
Dokler se ne bosta začela dobivati redno, pomoje se ne more nič razvit iz tega.
Sicer pa smo trenutno v 'rdeči fazi' glede korone, omejitev druženja, tako da (načeloma) se trenutno niti dobivat ne bi smela.
- KyleHirthe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2022
Po mojem mnenju je samo močna osebnost. Moji prijatelji so večinoma fantje, ampak vseeno imam rada fante gartic phone
- MatijaSever
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2022
haley napisal/-a:Koliko sta pa stara?
Se motim ali je to bolj srednja šola?
najboljše,da se že v avgustu vošci.
- sarafoster
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2023
Thanks for information.. www.advocateaurora.org
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1