Moški....Vas razvaja ali je skopuh?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a maiteperroni » 06. Sep. 2010 17:57

Tamala_mrha napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:A to pomeni, da je skopuh, če je vse fifti-fifti?

V današnjem svetu ja. :D

Takoo je, v današnjem svetu ja...

No jst pa zgleda spregledam kar vse podobne tem,kljub temu hvala za opozorilo. :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 06. Sep. 2010 17:58

Kaj, ti resno misliš, da bi on moral krit večji del stroškov, kljub temu, da je najin finančni položaj približno enak?
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 06. Sep. 2010 19:01

schpeltza napisal/-a:Pri meni je problem, ker se moram skregat z njim, da plačam. Saj je uredu, on plača, ampak mi ni všeč, ker vedno plača... No ja, zadnje čase si kar znam izborit kak račun tudi jaz :D

Podpis.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 06. Sep. 2010 19:28

z sm se že navadla da mi ni nikoli potrebno plačevati oz. to potem izravnam tako da izborim kakšen res drag račun in na koncu smo vsi srečni. Res pa je da se mi ni bilo nikoli potrebno blazno ukvarjati z denarjem in je plačilo računov rahlo postranska zadeva. Se mi zdi pa prav da moški plača večerjice, vstopnice in podobne malenkosti.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Sep. 2010 20:06

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 06. Sep. 2010 20:16

Horus napisal/-a:Sklepam, da vajini moški dobijo sexat kadarkol hočejo, da jim tudi kuhata, pereta... :P 19th century much? =]

zakaj misliš da moški iščejo seks ženska ga pa samo daje? jz imam ful visoko raven poželenja - po domače sem precej bl horny :D - kot povprečen tip. tko da ja moji lubimci so do zdej vedno dobil za seksat ko so želel ker sem si sama to tudi vedno želela. Drgač pa mi ni treba nobenmu kuhat pa prat. Jem zunaj, perem pa samo sebi 1x na teden.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Sep. 2010 20:35

Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 06. Sep. 2010 20:41

Nesanica napisal/-a:
Horus napisal/-a:Sklepam, da vajini moški dobijo sexat kadarkol hočejo, da jim tudi kuhata, pereta... :P 19th century much? =]

zakaj misliš da moški iščejo seks ženska ga pa samo daje?

verjetno, ker je horus stuck in the 19th century :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Sep. 2010 20:50

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 06. Sep. 2010 20:57

maiteperroni napisal/-a:Ali ste imeli že vezo s moškim, ki je bil skopuh...

Na tak način da ko sta odšla skupaj ven, si morala sama plačati večerjo ali pa ti ni skoraj nikoli nič kupil??

Odgovorite prosim iskrenoo....;;))

Svoje večerje si plačujem sama, darilo pa dobim za rojstni dan, kot tudi on.
Nama štima, pa ni noben od naju skopuh :cool: Al pa sma oba in se poklapama :P

p.s.
Horus, si bil na woodstocku?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 06. Sep. 2010 21:24

Pri meni je bilo vedno tako - kdor povabi, tist plača. Torej, če mi tip reče: Ej, a greva v kino? Bi šla kej pojest? ...posledično plača on. Če pa ideja za kino oziroma večerjo pride z moje strani, pa plačam jst. Balkanski sistem.

Se pa tukaj spomnim svoje mame, ko je prišla v Slovenijo. Jo je en sodelavec povabil na kavo, ona seveda sprejela. Ni pa imela nič denarja pri sebi. Bila je navajena, da kdor povabi, tisti plača. Pride račun in sodelavec plača svojo kavo, natakar čaka, da mami plača svojo... In pol je boga reva mogla razlagat, da nima denarja pri seb in da je sklepala, da ji ne bo treba plačat kave... No, to zdej veselo razlaga v zgodbicah o prvih vtisih v naši deželici :D

Zdej mava pa z dragim skupne finance in plačuje večinoma on. Predvidevam, da zaradi "stare šole". Mogoče tud zato, ker jst takoj po večerji spizdim ven na cigaret, on se pa z računom ukvarja :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 07. Sep. 2010 9:29

Eden je bil malce skopuha, drugi mi ni pustil niti enega računa plačati :eek: in se mu je zdelo žaljivo, da js plačam pjačo (nisva bila dolgo "skupaj")

Moj dragi me rad razvaja in pelje na kakšno večerjo (seveda tudi jaz njega kdaj), kupi kaj lepega in se izredno potrudi pri darilih. Vedno pravi: Mojo drago moram razvajat, tu pa res ne bom pazil na denar :D
On ima trenutno več denarja, tako da več računov pokrije. Ampak lahko se kmalu situacija obrne in mi bo tudi to čisto ok :) . Tudi sama nikoli ne šparam, ko mu kupujem darilo ali ga peljem na večerjo (predjed, glavna jed, vino,... :P )
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 07. Sep. 2010 12:43

Glede na to, da živiva v najemu in ima moj pripravniško plačo, me prav hudo razvajati ne more; večinoma plačujeva vsak svoje, račune za stanovanje in trgovino pa 50:50. Zato pa toliko bolj cenim, ko me želi razvajati in me npr. pelje ven jest ali pa plača kino za oba. :)
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 07. Sep. 2010 13:40

glede na to, da živiva v svojem stanovaju imava skupne stroške, vendar me vseeno razvaja, kino kakšne večerjice, sladoled, včasih ko grema po štacunah mi nabavi kakšno cunjo al pač kar si v tistem trenutku želim kupit, vendar morm rečt, da enako počnem tud js, pač tisti ki ima v tistem trenutku denar pri sebi plača..pač razvajama en drugega kolikor lahko :D
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 07. Sep. 2010 13:44

^tako je pri nama
(s)mej se

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]