Moški....Vas razvaja ali je skopuh?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maiteperroni
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2010
Ali ste imeli že vezo s moškim, ki je bil skopuh...
Na tak način da ko sta odšla skupaj ven, si morala sama plačati večerjo ali pa ti ni skoraj nikoli nič kupil??
Odgovorite prosim iskrenoo....;;))
Na tak način da ko sta odšla skupaj ven, si morala sama plačati večerjo ali pa ti ni skoraj nikoli nič kupil??
Odgovorite prosim iskrenoo....;;))
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Iskreno, veliko on plača, jaz bolj redko, sicer on dela, jaz na žalost ne..ampak vseeno je, tudi, če jaz imam, on rade volje "plačnik". Se pa včasih zalotim, da sm prasica in tega ne cenim dost..
It was forever..but it didnt last long..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Moj ni skopuh, ker če bi bil se s takim niti ne bi zapletala. Več ali manj si vse deliva na pol, kar se mi zdi tudi pravično, le za kakšne nenujne življenjske potrebe (izlet, kino ipd.) ponavadi plača on, ker že lep čas dela, jaz pa še študiram in nimam svojega prihodka. Če bom pa letos kje delala (vse kaže na to, ker bom imela več časa), pa bom tudi te stvari lahko včasih plačala.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ne.
sem pa imela fanta s precej nižjim socialnim standardom kot je bil moj, posledično sem svoje stvari vedno plačevala sama. in ne, ni me motilo prav nič. vedno sem hotela met fanta, ne sponzorja. to so pri mojih 16 bili moji starši.
ps. meni se po tem, kar si ti napisala fant sploh ne zdi skopuh.
sem pa imela fanta s precej nižjim socialnim standardom kot je bil moj, posledično sem svoje stvari vedno plačevala sama. in ne, ni me motilo prav nič. vedno sem hotela met fanta, ne sponzorja. to so pri mojih 16 bili moji starši.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Iskreno? Tudi o tem smo že govorile na tem forumu. (pa zihr še v kakšni temi)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
s0nckic4 napisal/-a:
A jaz? Saj nisem napisala, da je. Jaz sem napisala v smislu, ČE bi bil, kar pa bi pomenilo, da sigurno ne bi bil moj potencialni fant. Sponzorja pa tudi jaz ne potrebujem. To so do neke mere starši, kasneje pa si sam svoj sponzor.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Pri meni je problem, ker se moram skregat z njim, da plačam. Saj je uredu, on plača, ampak mi ni všeč, ker vedno plača... No ja, zadnje čase si kar znam izborit kak račun tudi jaz
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- maiteperroni
- Sramežljivka
s0nckic4 napisal/-a:nene, tamala_mrha, odgovarjala sem avtorici teme.
Ja pa se nisem izrazila kot sem se hotela... No da razjasnim to..ne rečem da je to skopuh če VČASIH TI plačaš večerjo,kosilo, darila,itd.. ampak da on nič ne da zate..da ti torej nič ne obdari oz. da kamor gresta plačata zmeraj vsak svoje..
Kaj bolj jasno??!!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Midva sicer ne plačujeva sama zase, ampak se izmenjavava. Recimor da je glede nenujnih stvari (kino, kosila, večerje, pijačke) on 60:40 js (ker vedno "tadrage" račune pobere).
Potovanja vedno vsak svoje, isto koncerte, itd...
Atorici teme: sam ti pa maš probleme, fant druge vere, tete ga ne marajo, pa še kao skopuh
Potovanja vedno vsak svoje, isto koncerte, itd...
Atorici teme: sam ti pa maš probleme, fant druge vere, tete ga ne marajo, pa še kao skopuh
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- maiteperroni
- Sramežljivka
*mala* napisal/-a:Atorici teme: sam ti pa maš probleme, fant druge vere, tete ga ne marajo, pa še kao skopuh
Ne te teme pišem ker me zanima mišljenje ljudi oz. vas, če pa te to moti ni treba komentirat saj smo zato na tem forumu da ustvarjamo nove teme pa komentiramo a ne??
- maiteperroni
- Sramežljivka
jullia_ napisal/-a:maiteperroni napisal/-a:
Ne te teme pišem ker me zanima mišljenje ljudi oz. vas, če pa te to moti ni treba komentirat saj smo zato na tem forumu da ustvarjamo nove teme pa komentiramo a ne??
Kaj zdaj?
Hehe Jullia_ hvala za opozoriloo....
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
jullia_ napisal/-a:A to pomeni, da je skopuh, če je vse fifti-fifti?
V današnjem svetu ja.
maiteperroni, kaj pa je mnenje ljudi drugega kot mnenje soforumašev? In ja, lahko bi se odločila, če "smemo" komentirat ali ne, ker si v enem samem stavku nanizala kontradiktorne pojme, zdaj smo pa zmedeni.
Itak pa se bo tema verjetno zaprla, ker sorodno že imamo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]