Moški rabi nasvete drugih moških
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Na.svet napisal/-a: Da pa bi se ženska vzburila ob pogledu na moško telo. To pa ne.
Večjega absurda pa še ne. Seveda se vzburimo ob pogledu na LEPO DEFINIRANO moško telo ...pa še kako
(je pa res, da vidim več seksi žensk kot seksi tipov....ne vem....tipi so zgleda kar malo "leni", kar se tiče skrbi za telo...)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:18, skupaj popravljeno 1 krat.
- Na.svet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2011
Hm, ja... Če se mi priložnost ponudi, potem je ne spustim. Vendar tudi pri dobrem umu je včasih težko oceniti kaj človek dejansko v sebi čuti. Neizogibno je, da tudi nekdo, ki ima žilico za presodbo osebnosti včasih zajebe. Well, v tvojem primeru pa nimam kaj zajebati.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- Na.svet
- Sramežljivka
Če si premalo brihtna, da razumeš, ali pa nočeš razumeti še ne pomeni, da "kr neki lapam". No gremo se raje menit o vremenu ali horoskopu.
Sicer sem odprt za kave z ženskami, vendar tisto sem napisal, ker se je zajebavala in potem sem se začel tudi jaz. A tega sama nisi razbrala.
Sicer sem odprt za kave z ženskami, vendar tisto sem napisal, ker se je zajebavala in potem sem se začel tudi jaz. A tega sama nisi razbrala.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Evo, jst te pa v fitnes povabim, da boš dobil "poželjivo telo"
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- Na.svet
- Sramežljivka
sweety87 napisal/-a:Ne jaz sem mislila čisto resno! Samo kaj si pa ti zdaj misliš pa res ne vem, zgleda da ko te ženska nekam povabi stisneš rep med noge in gasa.
Ne sploh ne, vendar res sem mislil, da gre za sarkazem. No, zdaj če napišem "okej super pejva", potem bo cel forum se začel krohotati: "U, zdaj je pa ves slinast, ko ga je ena ženska na kavo pojavila." Ja, jih že vidim, kako bododobili kost za glodat. Vendar ne. Kljub temu, da se imam za totalnega kekca kar se tiče žensk, sem izrazito selektiven kar njihove družbe tiče.
Torej, imam dve ponudbi... U lahko že zbiram Se bom odločil za debato s sweety, ker dajem prednosti možganom, kot mišicam. Seveda, moram z njo najprej kako besedo reči. Ker četudi si totalen kekec, ne planeš po ženski, kot mravlje na cuker. Daj, če resno misliš, mi piši ZS.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov