Moški rabi nasvete drugih moških
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 254 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
- Na.svet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2011
Zdaj se sprašujem a vi tisto o denarju resno mislite? Sicer ne mislim tega narediti, samo zanima me.
Reči: "Pejt vn in se pogovarji." Je najlažje. Mene zanima recimo kako naj se približan ženskam, ki so recimo tri skupaj zunaj. Ker da bo šla ženska sama ven... Tega ne boš videl. najbrž zato, da se počutijo bolj močne, pa da ne pride vsaj tipa jaz do nje.
Đeki, imam še 2 vprašanja zate:
1. Hvala, vendar vem, da ne smem fejkat, ker bom samo še bolj zajebal situacijo. Poznam tudi take primerke. Vendar kako postati privlačen, brez da fejkaš? Ker če rečeš: "Bodi to kar si, " pomeni, da ostanem neprivlačen.
2. Kaj smatraš pod samozavest. Ta izaz večkrat slišim, vendar si ga težko definiram. In: Vem, da ni recepta, samo povej mi naprimer en ne preveč banalen pristop. Đeki, ko si prvič osvajal svojo zdajšnjo žensk, kaj si ji rekel? Ker ona gotovo ni prišla do tebe, to je pač moško delo.
Reči: "Pejt vn in se pogovarji." Je najlažje. Mene zanima recimo kako naj se približan ženskam, ki so recimo tri skupaj zunaj. Ker da bo šla ženska sama ven... Tega ne boš videl. najbrž zato, da se počutijo bolj močne, pa da ne pride vsaj tipa jaz do nje.
Đeki, imam še 2 vprašanja zate:
1. Hvala, vendar vem, da ne smem fejkat, ker bom samo še bolj zajebal situacijo. Poznam tudi take primerke. Vendar kako postati privlačen, brez da fejkaš? Ker če rečeš: "Bodi to kar si, " pomeni, da ostanem neprivlačen.
2. Kaj smatraš pod samozavest. Ta izaz večkrat slišim, vendar si ga težko definiram. In: Vem, da ni recepta, samo povej mi naprimer en ne preveč banalen pristop. Đeki, ko si prvič osvajal svojo zdajšnjo žensk, kaj si ji rekel? Ker ona gotovo ni prišla do tebe, to je pač moško delo.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Na.svet napisal/-a:Ker ona gotovo ni prišla do tebe, to je pač moško delo.

Rečeš: Hej, zdravo, jez sm Miha.
ali pa Hej, tvoj foter je ziher astronavt!
ja, vem da nisem v nobeno pomoč

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Zdaj se sprašujem a vi tisto o denarju resno mislite? Sicer ne mislim tega narediti, samo zanima me.
kar sem napisala sem mislila resno, ampak kot je napisal pol Džeki tko nebos dobil normalne punce. ampak kes picko.
sem samo napisala primer, kako nemores falit.
- trd
- Sramežljivka
Ta post je resnica, čeprav je bil verejtno sarskastičen. No, kaj čem ženske nasvete poslušat. Za spremembo niso pokroviteljske, temveč provokativne.
Ne podcenjuj. Povedo ti lahko svojo plat. Svoje znanke, prijateljice in dekleta, ki jih na novo spoznaš, vprašaj kako one gledajo na določena vprašanja glede moških in žensk. Poslušaj, obdeluj, zaključi, uporabi. So pa taka vprašanja tudi zelo dobre iniciatorke pogovorov.
Aja izgled. Kako zgledam? Nič posebnega, vendar ne zgledam slabo. No, saj vam je Đeki povedal, da se moška privlačnost in ženska razlikujeta. Moški vidi žensko in se spolno vzburi, medtem ko ženske moški zapelje na drugačen način-s karakterjem, ki je med drugim močan.
Ženske so kot mi in prvo kar vidijo je naša simetrija in zgradba telesa. Smo pač vsi ljudje v prvi vrsti vizualni tipi. Izpostavi pozitivne atribute in nadgrajuj privlačne dele tvoje osebnosti(humor, stil, filozofija, moda, kondicija).
Glede privlačnosti med karakterji ne bomo tukaj.
Zavedam pa se tudi, da se za 100% ne morem spremeniti. In tudi določenih lastnosti ne morem spremeniti Ok, dominanten moški bom težko. Kaj pa približanje ženski... to že precej lažje. V fitnes pa res ne mislim iti, ker pač to meni ne diši- Saj pravim izgled sploh ni problem, spremeniti se moram karakterno.
Fizična rekreacija zvišuje testosteron, t.i. moški hormon. Kolikor misliš, da si preveč pasiven, je šport ena izmed poti, da si zvišaš samozavest.
Karakter lahko prilagodiš do določene mere. Po svojem karakterju lahko presojaš druge in izoblikuješ kakšno žensko sploh hočeš. Z nekaterimi se pač ne boš ujel, z drugimi bo mlačno(najslabše), pri enih pa poka.
Recimo ni mi jasno katere besede moram uporabiti, ko žensko iz nule ogovorim, kako naj se takrat neverbalno obnašam? Potem kako postati bolj sproščen ob prvem koraku, ker ko pogovor steče, ni problema.
Pikap lajni odpadejo. Najbolj nevtralno je, da samo rečeš živjo. Sicer je pomembno, da se nahajaš v situacijah, kjer imajo ljudje podobne interese, saj je v tem primeru lažje načeti pogovor, ni pa nujno(če imaš rad kulturo se pojavljaj na kulturnih prireditvah).
Nekaj anksioznosti se vedno pojavi, se pa delno s frekvenco pristopa do žensk omili, ker počasi postopek zaznavaš kot poznano cono. Don't overthink it. Za začetek si postavi sploh kako pametno, odgovorljivo vprašanje in potem research and development. Manjša, natančnejša vprašanja.
Preberi si tudi kako knjigo o neverbalni komunikaciji, zato o tem ne bi. Je pa že veliko, če opazuješ ljudi ter njihove gibe v korelaciji z nameni, dogajanjem...
Bom bral tudi druge teme in si vse smiselno zapisoval. Pač ženska je kot matematičen problem.
Lej, tudi norci imajo logiko. Vendar se ti zdijo nori, ker njihove logike ne razumeš oziroma je zate nelogična. Samo radoveden bodi.
Takole malo na splošno.
Tvoj nateg je v tem, da ženskega spola ne jemlješ kot sočloveka, ki ima podobne fizične lastnosti kot ti in podobne potrebe(eat, sh.it, sleep, fu.ck), zato si ujetnik svojega spolnega nagona in ne njegov osvoboditelj - oh ja, prav lepo dene nakladat.
So super in z njimi boš imel neverjetne pogovore in seks , ampak pazi, so pa prasice preračunljive in bolj krute kot moški(neka raziskava, ki ne odraža nujno mnenja pisca replike).
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Kokrat dnevno/tedensko/mesečno/letno pa pristopiš k ženski? Občutek imam namreč, da se tega boji, tko da predvidevam, da ne prav pogosto.
Najprej se pripravi na zavrnitve......od 20-ih jih bo mogoče tud 20 (odvisno od tvojega izbora kandidatk). Pa štarti na novih 20 (no, pri tej številki se lahko malo zamisliš, če bi bila mogoče kakšna sprememba pri "izboru" punc potrebna) itd. Večkrat kot probaš, več šans maš.
Mal opazuj. Mimika ženske velik pove (dstopna, nedostopna ...). S kerim stavkom pristopit? Preber temo najboljši/najslabši pristopi. Ugotovil boš, da je itak v prvi vrsti pomembno to, kako jih tip "pritegne", ne kaj reče. Ni ti treba zdej lih s kakšnim ekstremno debilnim stavkom uletet, komplicirat okol tega pa tud ni treba preveč.
Če so tri v skupini? Pick one in pristopi direktno do nje. Pa še neki....ženska rada vidi, da je "posebna". Tko da jst ne bi lih začela z "o punce..." pa štrartala na vse tri. Deli se, da te je "ona" še posebno pritegnila.
Najprej se pripravi na zavrnitve......od 20-ih jih bo mogoče tud 20 (odvisno od tvojega izbora kandidatk). Pa štarti na novih 20 (no, pri tej številki se lahko malo zamisliš, če bi bila mogoče kakšna sprememba pri "izboru" punc potrebna) itd. Večkrat kot probaš, več šans maš.
Mal opazuj. Mimika ženske velik pove (dstopna, nedostopna ...). S kerim stavkom pristopit? Preber temo najboljši/najslabši pristopi. Ugotovil boš, da je itak v prvi vrsti pomembno to, kako jih tip "pritegne", ne kaj reče. Ni ti treba zdej lih s kakšnim ekstremno debilnim stavkom uletet, komplicirat okol tega pa tud ni treba preveč.
Če so tri v skupini? Pick one in pristopi direktno do nje. Pa še neki....ženska rada vidi, da je "posebna". Tko da jst ne bi lih začela z "o punce..." pa štrartala na vse tri. Deli se, da te je "ona" še posebno pritegnila.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Moški na tem forumu.... Prosim naj mu že en dopove, da ni neke formule za osvajanje ženske. Vsaka je drugačna. Edino kar mogoče lahko posplošimo za vse ženske je to, da imajo rade sproščene moške s humorjem!
In prosim naj mu en tudi dopove , da naj gre ven in začne ogovarjat ženske. Povsod je potrebna vaja! Če pa pač ni tip, ki bi ogovarjal ženske, naj si pa eno na raznih portalih za zmenke najde.
Če si pa zapiske dela je pa sploh neumen. Kaj si boš naredil plonk listek. Neverbalno pa sploh ne moraš do te mere nadzorovat, da bi kljub temu deloval naravno! Samo še bolj živčen boš, ker boš moral na toliko stvari mislit. Bodi to kar si s kančkom več samozavesti. Karakterno se nimaš kaj za speminjat. Pri teh letih si to kar si in ne moreš celo zvezo nekaj fejkat, kdo v resnici si!
Če pa že hočeš kako frazo za začet pogovor. Greš do punce in rečeš lepo Živjo... Te lahko malo zmotim. Jaz sem Tainta. Ti lahko kupim eno pijačo. Al pa mogoče kaj v smislu da si jo opazil in ti je bila simpatična in vprašaš, če jo lahko ukradeš kolegicam za kako pijačo in klepet.
Čim manj boš kompliciraj in razmišljal in bolje bo!
Sicer sklepam, da ne boš bral ampak vseeno sem mogla svoje povedat. Ker toliko kot pa ti kompliciraš pa še nisem doživela. Kaj boš za prvi sex tudi spraševal za točne napotke in kdaj kam dat njeno nogo in kdaj jo kje poljubit. Tako kot v prijateljih, ko je Monika Chandlerju narisala skico in označila erogene točke in mu povedala zaporedje!
V ljubezni pač ni pravil in vsak človek je drugačen! in še to... ŽENSKE NISMO NOBENA MATEMATIČNA ENAČBA!
In prosim naj mu en tudi dopove , da naj gre ven in začne ogovarjat ženske. Povsod je potrebna vaja! Če pa pač ni tip, ki bi ogovarjal ženske, naj si pa eno na raznih portalih za zmenke najde.
Če si pa zapiske dela je pa sploh neumen. Kaj si boš naredil plonk listek. Neverbalno pa sploh ne moraš do te mere nadzorovat, da bi kljub temu deloval naravno! Samo še bolj živčen boš, ker boš moral na toliko stvari mislit. Bodi to kar si s kančkom več samozavesti. Karakterno se nimaš kaj za speminjat. Pri teh letih si to kar si in ne moreš celo zvezo nekaj fejkat, kdo v resnici si!
Če pa že hočeš kako frazo za začet pogovor. Greš do punce in rečeš lepo Živjo... Te lahko malo zmotim. Jaz sem Tainta. Ti lahko kupim eno pijačo. Al pa mogoče kaj v smislu da si jo opazil in ti je bila simpatična in vprašaš, če jo lahko ukradeš kolegicam za kako pijačo in klepet.
Čim manj boš kompliciraj in razmišljal in bolje bo!
Sicer sklepam, da ne boš bral ampak vseeno sem mogla svoje povedat. Ker toliko kot pa ti kompliciraš pa še nisem doživela. Kaj boš za prvi sex tudi spraševal za točne napotke in kdaj kam dat njeno nogo in kdaj jo kje poljubit. Tako kot v prijateljih, ko je Monika Chandlerju narisala skico in označila erogene točke in mu povedala zaporedje!
V ljubezni pač ni pravil in vsak človek je drugačen! in še to... ŽENSKE NISMO NOBENA MATEMATIČNA ENAČBA!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
roelle - Sramežljivka
Na.svet napisal/-a:Reči: "Pejt vn in se pogovarji." Je najlažje. Mene zanima recimo kako naj se približan ženskam, ki so recimo tri skupaj zunaj. Ker da bo šla ženska sama ven... Tega ne boš videl. najbrž zato, da se počutijo bolj močne, pa da ne pride vsaj tipa jaz do nje.
haha ta tvoja o ženskah da se počutijo bolj močne ko so po 3 zunaj je tudi bosa

to je tvoj problem da misliš da lahko žensko najdeš samo zvečer zunaj ko pride žurat z kupom prijateljic. vrjamem da je takrat težko pristopit ko use gledajo kaj se gre

zato pa išči drugje. kdo je reku da moreš samo zvečer iskat? ogovori punco ki čaka na avtobus, punco v trgovini,... sej smo dostikrat same, samo treba je trenutek najt

-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
da še jaz malo popametujem: za začetek začni pecat 'grde' ženske oz. take, ki jih drugi spustijo. ne boš imel občutka 'manjvrednosti' kao kako je ona huda in oh in sploh in da res ne smeš zaJ..., ampak boš bolj sproščen, ker ti bo vseeno... pa še ne bo te tako strogo presojala, ker bo vesela, da si jo sploh opazil.
ko se navadiš govorit z ženskami in pridobiš malo samozavesti, preidi na 'lepše'.
svetujem ti tudi, da ne vadiš v svojem domačem okolju, ampak v drugem kraju, kjer te ljudje ne poznajo.

svetujem ti tudi, da ne vadiš v svojem domačem okolju, ampak v drugem kraju, kjer te ljudje ne poznajo.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
schpeltza napisal/-a:Moški na tem forumu.... Prosim naj mu že en dopove, da ni neke formule za osvajanje ženske. Vsaka je drugačna. Edino kar mogoče lahko posplošimo za vse ženske je to, da imajo rade sproščene moške s humorjem!
Ni neke formule za osvajanje ženske, vsaka je drugačna, skor vse majo pa rade sproščene moške s humorjem. Pa še to ti morm dopovedat, da pejt vn pa začni ogovarjat ženske, začneš lahko v Mercatorju kjer je kšna luštna prodajlka če pa nisi tip za ogovarjat pa na raznih portalih za zmenke kej uporabnga najdš

Pa še to, ŽENSKE NISO ENAČBA, zato k enačbo slej kt prej pogruntaš do konca, ženske pač ne

- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Na.svet napisal/-a:babygirly* napisal/-a:Srž tvojega problema. Če si moški, moraš biti po naravi dominanten. Oddajaš vibracijo, da si reva, katera bi si želala takega moškega za partnerja?
Ta post je resnica, čeprav je bil verejtno sarskastičen. No, kaj čem ženske nasvete poslušat. Za spremembo niso pokroviteljske, temveč provokativne.
babygirl je povzela bistvo tvojega problema in ne vem zakaj mislis, da je sarkasticna. Zenske vidimo in zacutimo, ko moski pristopi samozavestno. Zelo obrabljena a resnicna fraza - prvi vtis je pomemben in ce pristopis k zenski negotovo in nekaj mencas, bo to takoj opazila, kar jo bo po hitrem postopku odbilo. Seveda nas odbijajo tudi naduti tipi s prevec samozavesti, tako da moras imeti eno pravo mero zaupanja vase, da bos uspesen. Ni nakljucje, da so samozavestni ljudje bolj uspesni na vseh podrocjih, ne samo ljubezenskih.
- alenka1971988
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
Na.svet napisal/-a:Ženskih nasvetov sploh ne bom prebral, ker vem kakšni bodo: Punce so različne, bo že prišla prava, ne obupat... Blablabla.
eto zakaj ne dobiš nobene. te sploh ne poznam osebno in te tudi nebi želela. si te kar predstavljam kako si pišeš z eno preko msn-ja, facebooka itd. vse je kul, potem pa ustreliš ven takšno bedno in potem se čudiš zakaj te nobena noče??

- Na.svet
- Sramežljivka
Dobro, bom lepo selektivno izbral, kar je smiselno. Ste mi povedali kakšno novo stvar in o kakšni osvežili spomin. Vsega ne bom komentiral, ker potem bi lahko pisal cel dan. Bi pa vseeno rekel nekaj stvari:
- Izgled na tipu: Tako je. Sevede, da je pomemben. Tip mora imeti neko osnovno urejenost, higijeno, ne sme izgledati, kot drakula. Da pa bi se ženska vzburila ob pogledu na moško telo. To pa ne.
- Ne spoštujem žensk... To je podtikanje. Ženskih nasvetov ne poslušam zato, ker jih večina zamolči bistvo. Ne pove kaj je tisto na kar ženske palijo. Recimo to, da mora biti moški dominanten, da mora imeti neko moč, da ga ne sme biti strah, da mora biti razburljiv. Ne vse, nekatere to priznate. Ker to je nekako podobno, kot da bi debela ženska z grdim obrazom vprašala moškega: Kaj je vam všeč na ženskah? Najbrž ji ne bo rekel: Veš, všeč so nam vitkejše punce z lepim obrazom.
- In pa tudi veliko je protislovji. Ne morete trdit hkrati, da ni recepta za osvajanje in da ene palijo na to, druge pa na to, hkrati pa pravite, da rev nobeden ne mara.
Nič, hvala. To je to. Če bo še kaj, bom prebral in izločil. Sicer pa mate prav, ne morem meti ženske, ker sem pusi brez jajc.
Čau, zdaj me lahko administrator odblokira s foruma.
- Izgled na tipu: Tako je. Sevede, da je pomemben. Tip mora imeti neko osnovno urejenost, higijeno, ne sme izgledati, kot drakula. Da pa bi se ženska vzburila ob pogledu na moško telo. To pa ne.
- Ne spoštujem žensk... To je podtikanje. Ženskih nasvetov ne poslušam zato, ker jih večina zamolči bistvo. Ne pove kaj je tisto na kar ženske palijo. Recimo to, da mora biti moški dominanten, da mora imeti neko moč, da ga ne sme biti strah, da mora biti razburljiv. Ne vse, nekatere to priznate. Ker to je nekako podobno, kot da bi debela ženska z grdim obrazom vprašala moškega: Kaj je vam všeč na ženskah? Najbrž ji ne bo rekel: Veš, všeč so nam vitkejše punce z lepim obrazom.
- In pa tudi veliko je protislovji. Ne morete trdit hkrati, da ni recepta za osvajanje in da ene palijo na to, druge pa na to, hkrati pa pravite, da rev nobeden ne mara.
Nič, hvala. To je to. Če bo še kaj, bom prebral in izločil. Sicer pa mate prav, ne morem meti ženske, ker sem pusi brez jajc.
Čau, zdaj me lahko administrator odblokira s foruma.
Prvi neprebran prispevek • 254 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov