Moški rabi nasvete drugih moških
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 254 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
faktom napisal/-a:S punco sva seksala po penisu sem imel koščke belega.Kaj bi to pomenilo?Rekla mi je,da nima nobenega glivičnega obolenja.
Ko ste zaključili bi morali še oralni sex delat, pa nebi bilo več koščkov.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Harlow - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2011
faktom napisal/-a:S punco sva seksala po penisu sem imel koščke belega.Kaj bi to pomenilo?Rekla mi je,da nima nobenega glivičnega obolenja.
Ker ti nihče ni dal pametnega odgovora sem malo pobrskala po netu. Na nekem forumu se je zastavljalo enako vprašanje. Zdravnica je odgovorila:
Vsaka nožnica je poseljena s številnimi mikroorganizmi, med katerimi v normalnih razmerah prevladujejo laktobacili. Ti vzdržujejo kislo okolje in skrbijo, da se drugi, potencialno patogeni mikroorganizmi ne razrastejo preveč. Kadar se iz kakršnega koli vzroka, npr. ob jemanju kontracepcijskih tablet, to ravnovesje poruši, se pogosto čez mero razmnožijo glive kvasovke. Če so samo pretirano razmnožene, se to pokaže kot povečan izcedek, ki je bele barve. Bel izcedek se sicer lahko pojavlja pri več različnih stanjih, "sesirjen" izcedek, kot ga opisujete vi, pa je za glivice precej značilen. Pri prekomerni razmnoženosti gliv je lahko, ni pa vedno nujno prisotno tudi vnetje, ki se kaže kot srbenje, pečenje ali bolečina.
Če ni vnetja, zdravljenje tovrstnega izcedka ni nujno, kot vam je povedal tudi že vaš ginekolog. Če vas izcedek moti, si lahko pomagate s katerim od pripravkov za uravnavanje nožničnega pH (Floragyn svečke ali tekočina za spiranje, Vitagyn-C, Gynophylus kapsule, Vagisan itd., domače zdravilo je v jogurt namočen tampon čez noč) ali z antimikotikom (Canesten vaginalne tablete 3 večere zapored v nožnico). Gliv kvasovk z nikakršnimi ukrepi ni mogoče povsem izkoreniniti in lahko da se bodo težave pri vas ponavljale, dokler bo trajal vzrok neravnovesja nožničnega mikrookolja - prav mogoče je, da so to pri vas kontracepcijske tablete.
I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^ Mogoče bi bilo pametno še zapisat, kdo je ta zdravnica in dati link kot vir pod člankom oz. odgovorom. Drugače pa edini pameten odgovor glede na predhodna neumestna zgražanja in kvazi smešne pripombe.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
OFUUUUUUJ beli koščkiiiii bljaaaaaaak, ziher ji pi**a gnije
edit: če mogoče ne bo jasno, hecne so mi vaše reakcije, kot da prvič slišite za ženske spolne organe in z njimi povezane zdravstvene probleme, škoda edino da je bejba odreagirala tako kot je in se verjetno niti ne zaveda da bi blo fajn stopit v lekarno po MultiGyn, borax globule ali kej podobnega.
edit: če mogoče ne bo jasno, hecne so mi vaše reakcije, kot da prvič slišite za ženske spolne organe in z njimi povezane zdravstvene probleme, škoda edino da je bejba odreagirala tako kot je in se verjetno niti ne zaveda da bi blo fajn stopit v lekarno po MultiGyn, borax globule ali kej podobnega.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Prvi neprebran prispevek • 254 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov