Moški rabi nasvete drugih moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 24. Sep. 2011 17:14

ženski v nobenem primeru ne moreš reči roba. Vsak lahko dela kaj hoče. Če kateri tako paše, kdo si ti da jo obsojaš? Če nočeš pač ne bodi z njo.

Jaz osebno pač jemljem vse izraze v stilu: bejba, pi*ka, mrha, roba podobno. Kot neke vrste pomanjkanja spoštovanja.

"Zman tudi povedati če mi nekaj ni prav in tudi pri prijaznosti imam mejo. Nikakor nisem nek pocukranc ki bo punci stregel spred in zad, a.a.
Mislim še vedno z glavo, ne s srcem, ne s k**cem. "
In tvoja prijaznost se konča ko dobiš kar želiš? Meni se pa zdiš natančno to: pocukranec in manipulator. Lahko se sicer motim in v tem primeru se ti iskreno opravičujem.

Matic težka bo. Najboljše da jo najdeš na facebooku :D
What makes you different..
Makes you beautiful
matic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a matic » 24. Sep. 2011 17:22

mislim da je verjetnost da jo spet srečam = 0 . To je bilo bolj vprašanje za naprej...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Sep. 2011 17:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Sep. 2011 19:01

enaaa* napisal/-a:ženski v nobenem primeru ne moreš reči roba. Vsak lahko dela kaj hoče. Če kateri tako paše, kdo si ti da jo obsojaš? Če nočeš pač ne bodi z njo.

Jaz osebno pač jemljem vse izraze v stilu: bejba, pi*ka, mrha, roba podobno. Kot neke vrste pomanjkanja spoštovanja.

"Zman tudi povedati če mi nekaj ni prav in tudi pri prijaznosti imam mejo. Nikakor nisem nek pocukranc ki bo punci stregel spred in zad, a.a.
Mislim še vedno z glavo, ne s srcem, ne s k**cem. "
In tvoja prijaznost se konča ko dobiš kar želiš? Meni se pa zdiš natančno to: pocukranec in manipulator. Lahko se sicer motim in v tem primeru se ti iskreno opravičujem.

Če se tebi zdijo nekateri izrazi ki jih mladina uporablja vsak dan neprimerni, to zadrži zase in jih ne uporabljaj.
Imela boš velike probleme, saj nekatere teh besed uporabljajo vsi.
Tudi nimaš potem pravice za moške uporabljati besed "tip" in "model" in kakšnih drugih podobnih besed. Sicer te čaka enako kot mene.

Prijazen sem do tistih ki so prijazni do mene. Kaj ti tu ni jasno? Če ne boš prijazna do mene tudi jaz do tebe ne bom, in nihče ne bo, zapomni si to, za svoje dobro.

Zahtevam da mi tudi poveš (prek osebnih sporočil) zaradi česa se ti zdim manipulator.

In če hočeš še naprej s sovražnim govorom, izvoli, mi napiši osebno sporočilo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Sep. 2011 20:17

matic napisal/-a:en nasvet. Si v knjižnici, opaziš eno lepo punco, ona opazi tebe, prisede k rač, zraven tvojega. Kako začet pogovor, da ne izpade ravno neumno?

Tako, kot se pogovarjajo normalni ljudje. Pogledaš jo, se nasmehneš, kaj navržeš mimogrede..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Sep. 2011 21:40

matic napisal/-a:en nasvet. Si v knjižnici, opaziš eno lepo punco, ona opazi tebe, prisede k rač, zraven tvojega. Kako začet pogovor, da ne izpade ravno neumno?

je to vprašanje za prihodnost ali za preteklost? :D
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 25. Sep. 2011 7:39

Džeki napisal/-a:

Tako, kot se pogovarjajo normalni ljudje. Pogledaš jo, se nasmehneš, kaj navržeš mimogrede..

In tu se ponavadi ustavi. Kako boš človeka, ki ga prvič vidiš in s katerim si izmenjal nekaj besed, vabil na pijačo oz. fehtal za številko? Za mene v momentu mislijo, da sem nek jebač in da jih hočem le na hitro izkoristit. :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 25. Sep. 2011 9:53

No, jst še nisem zavrnila povabila na kavo, če se mi je tisti, ki me je povabil, zdel zanimiv. Jebač gor al dol. Klepet ob kavi zna bit zanimiv tud z jebačem. Je pa res, da nezanimivi tipi v momentu odpadejo (in si potem mislijo, da zgledajo kot jebači in da zato cancel :D ). Ne miško, samo zanimiv nisi :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 25. Sep. 2011 14:18

Aha. :D Kako že pravijo? Sej booo. :D
faktom
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a faktom » 27. Sep. 2011 12:08

S punco sva seksala po penisu sem imel koščke belega.Kaj bi to pomenilo?Rekla mi je,da nima nobenega glivičnega obolenja.
Uporabniški avatar
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a GnilaLimona » 27. Sep. 2011 13:40

faktom napisal/-a:S punco sva seksala po penisu sem imel koščke belega.Kaj bi to pomenilo?Rekla mi je,da nima nobenega glivičnega obolenja.

o.O
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Sep. 2011 13:42

faktom napisal/-a:S punco sva seksala po penisu sem imel koščke belega.Kaj bi to pomenilo?Rekla mi je,da nima nobenega glivičnega obolenja.

očitno ga ima. ali pa se ne umiva. bi rekla, da prvo. kako pa ve da nima obolenja? a je bila pri ginekologu? joj, frocovje.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 27. Sep. 2011 15:47

barbie_girl_85 napisal/-a:No, jst še nisem zavrnila povabila na kavo, če se mi je tisti, ki me je povabil, zdel zanimiv. Jebač gor al dol. Klepet ob kavi zna bit zanimiv tud z jebačem. Je pa res, da nezanimivi tipi v momentu odpadejo (in si potem mislijo, da zgledajo kot jebači in da zato cancel :D ). Ne miško, samo zanimiv nisi :wink:
Enako velja pri tipih. Sem tudi že bil zanimiv marsikateri punci, pa kaj več kot le prijateljstvo ni bilo, ker me miške niso spolno privlačile.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 27. Sep. 2011 16:30

Jaz pa grem trenutno po načelu "ko ne jeb* išta, ne jeb* ništa". Se bom tam metal za lepoticami, da me potem okoli prenašajo, pfff, a mam ta trenutek vsaj tri potencialne fukačice. :P

@faktom
Koščki belega :lol: :lol: :evil:
Malo bolj bo treba skrbeti za higieno, velja za oba! :wink:
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 27. Sep. 2011 18:25

oglasi se, ko bodo iz potencialnih ratale aktualne, vse ostalo je teorija.
vsi mamo lahko milijon potencialnih kogarkoliže.
pa pazi, da ne bo katera rekla, da ne je*e damaged goods. :lol:

faktom, ewwwwwwwwwwwww, drugič seksajta s kondomom, bodo beli koščki vsaj na gumici. :lol:
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov