Moški rabi nasvete drugih moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 02. Sep. 2011 10:48

A ni najboljša izbira še nekje vmes,niti ne polikan in ves pridkan niti na hard pokvarjen.No jaz glede žensk že mislim tako,una ko bo vse pripravljena narest mi ne bo zanimiva,spet pa me kaka preveč predrzna odbija,tako da neka srednja pot,ampak kakor bi rekli 100 ljudi,...
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 02. Sep. 2011 14:17

Justicija napisal/-a:
enaaa* napisal/-a:bo nekaj na tem da ženske ljubimo barabe. Jaz sem npr. vedno govorila kak so mi všeč prijazni, pošteni, iskreni moški itd. in v resnici se že celo življenje trudim da bi se zaljubila v kakšnega takega pa mi še ni uspelo. brez problema pa se zatreskam v samovšečne, egoistične in predvsem zelo samozavestne. pa bog ne daj da je prijazen z mano, bolj ko lazi za drugimi in me tak ali drugače muči bolj sem nora na njega. tako, pa imate priznanje direktno iz ženskih ust :eek:

In na koncu te punce pridete v srednja trideseta leta in na raznih forumih odpirate teme v stilu ˝vsi dobri moški so že poročeni in imajo družino, kje naj najdem še sama enega takega?˝ (imam med frendicami eno tako, ki počne ravno to)
Žal so te ˝ta dobre˝ pobrale tiste, ki so se prej streznile in začele padati na njih.

Si bo lahko prepevala komad od Simone Vodopivec - Najboljši fantje so že poročeni.

Džeki napisal/-a:Mogoče boš kdaj celo poštekala, da večina t.i. bad boyev to "kemijo", kot ji ti praviš, enostavno naredi.

Džeki, bravo za tale post. Folku ni jasno, da se ta opevana kemija ustvari in ni nekaj, kar bi samo po sebi že bilo navzoče. Drugače povedano, če želi tip biti neki ženski zanimiv, mora znat to kemijo ustvarit. Pa mi doma govorijo: "Sine, to mora biti kemija, iskrice med dvema, brez tega rineš z glavo skozi zid." Se pa ne zavedajo, da to ni nekaj, kar bi že bilo, temveč je nekaj kar se ustvari med moškim in žensko. Je torej umetno ustvarjeno in če tip tega ne zna, bo pri ženskah pogorel.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 02. Sep. 2011 15:24

jerry444 napisal/-a:A ni najboljša izbira še nekje vmes,niti ne polikan in ves pridkan niti na hard pokvarjen.No jaz glede žensk že mislim tako,una ko bo vse pripravljena narest mi ne bo zanimiva,spet pa me kaka preveč predrzna odbija,tako da neka srednja pot,ampak kakor bi rekli 100 ljudi,...

nene nič nekje vmes. Do punce mora bit tip dober ljubezniv ....; do ostalih ljudi pa mora bit zloben, agresiven, strog, ukazovalen..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Sep. 2011 20:18

vrocamucka napisal/-a:
jerry444 napisal/-a:A ni najboljša izbira še nekje vmes,niti ne polikan in ves pridkan niti na hard pokvarjen.No jaz glede žensk že mislim tako,una ko bo vse pripravljena narest mi ne bo zanimiva,spet pa me kaka preveč predrzna odbija,tako da neka srednja pot,ampak kakor bi rekli 100 ljudi,...

nene nič nekje vmes. Do punce mora bit tip dober ljubezniv ....; do ostalih ljudi pa mora bit zloben, agresiven, strog, ukazovalen..

pha. dober ljubezniv fant je p*čka v očeh žensk. Kar poglej okoli - dobri fantje so samski, badboyi pa imajo na tone bejb.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Sep. 2011 15:21

^No, malo si zapadel v samopomilovanje, da si predober in te zato ženske nočejo.

Jaz opažam, da "dobri fantje" sami sebi ponavadi pravijo tipi, ki so malo cagavi, neodločni, imajo pomanjkanje samozavesti. To niso pozitivne lastnosti. Zato se tudi postavlja pod vprašaj, koliko je tak tip res "dober".

Klasični nice guy, ki se pred žensko dela ekstra prijaznega, je v bistvu manipulator. On je prijazen zato, da bi imel kaj od tega. To je manipulacija. In ko nima nič od tega, so krive ženske "ker imajo rade barabe".

Sej vem, opažaš dost res slabih tipov, ženske se pa vesijo po njih. Ampak to je skrajnost, ni ti terba biti tak, da boš imel žensko in sploh dvomim, da si ti želiš ženske, ki padajo na take.

Moj brat je že po naravi zelo prijazen človek. Izjemno. Do vseh ljudi. Nikoli ni imel problema z ženskami, ima pa itak punco že dlje časa. Ljudje v stiku z njim začutijo, d aje on prijazen po naravi, ker je pač tak človek. Njegova prijaznost ni osladna, niti dolgočasna in je tudi ženske niso tako nikoli dojemale.

Jaz po naravi nisem zelo prijazen človek. Vedno sem bil odrezav, ciničen, en tak, ki nikoli ne pomišlja deliti z drugimi svojega pogleda na svet in mi je dol viselo, če bo kdo užaljen. Sem zato bad boy? Ne vem če. Prav gotovo pa ne ustrezam filmski definiciji nice guya.

Če pa enega tipa ženske ne marajo, ker je enostavno dolgočasen in ni privlačen, potem pa spet, ni ustrezna definicija, da je tip "predober", ampak da je pač dolgočasen.

Naj te ne bo strah ženskam kaj rečt. Nič hudega se ti ne more zgodit, najslabše, kar se ti lahko zgodi je, da ti kera reče, da si kreten.

V bistvu pri tipih, ki jim ti praviš bad boyi, ženske občudujejo ravno samozavest.

Zdi se mi, da se preveč trudiš bit ono, kot iz škatlice. Ženske si v resnici ne želijo tipov, ki zgledajo, kot iz škatlice. Čeprav včasih racionalizirajo, da si želijo prav take tipe.
enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 18. Sep. 2011 15:47

džeki :respekt:

mislim da si v 99 % zadel bistvo. Pa še malo si mi pomagal razčistit zadeve. Kdo je v resnici pravi bad guy?
Moški, ki ne olepšuje zadev, ki pove tako kot dejansko je na stvari (in zaradi resnice večkrat tudi izpade slabši)?
Moški, ki se dela pretirano prijaznega, ti dobesedno "leze v rit" in preizkuša vse vrste manipulacije na tebi (od tega da se ti poskuša zasmiliti do vseh pocukranih fraz ki ti jih poskuša prodat)?

V glavnem jaz se absolutno strinjam z vsem kar si napisal :) :) :)
What makes you different..
Makes you beautiful
enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 18. Sep. 2011 16:02

slovenc79 napisal/-a:pha. dober ljubezniv fant je p*čka v očeh žensk. Kar poglej okoli - dobri fantje so samski, badboyi pa imajo na tone bejb.

pa če se imaš ti za nice guya.. prosim te lepo. Že po načinu izražanja se vidi da nimaš niti najmanjšega spoštovanja do žensk (roba, bejbe)..
What makes you different..
Makes you beautiful
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Sep. 2011 21:18

enaaa* napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:pha. dober ljubezniv fant je p*čka v očeh žensk. Kar poglej okoli - dobri fantje so samski, badboyi pa imajo na tone bejb.

pa če se imaš ti za nice guya.. prosim te lepo. Že po načinu izražanja se vidi da nimaš niti najmanjšega spoštovanja do žensk (roba, bejbe)..

imam spoštovanje do žensk, ki si to zaslužijo. "roba" pa pravim tistim ženskam ki se skurbarijo nato pa mislijo da bojo našle fanta ki jih bo ljubil, takoj ko bojo hotele. Ne, do takih pa nimam spoštovanja.

bejbe, kaj pa je narobe s to besedo? kot da bi bil jaz užaljen če mi rečeš "tip".

Džeki se tudi sam strinjam.

Saj nisem tak kot misliš. Če misliš da ima punca ki mi je všeč zame vedno prav, se zelo motiš 100ph. Zman tudi povedati če mi nekaj ni prav in tudi pri prijaznosti imam mejo. Nikakor nisem nek pocukranc ki bo punci stregel spred in zad, a.a.
Mislim še vedno z glavo, ne s srcem, ne s k**cem.

niceguya si predstavljam nekoga ki je pošten, ne laže, je prijazen do tistih ki so prijazni do njega.

badboyi so pa tisti, ki se delajo, da so nekaj več, mislijo da si lahko vzamejo kar hočejo, legalno ali ne, in hočejo vladati nad vsem.

kar se pa pocukranosti ali odrezavosti, je stvar značaja. Tisto, kar je v glavi, šteje.

Džeki, lahko si odrezav in nevem kakšen, ampak če si fairplayer, ne lažeš si niceguy.
tjnnvk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tjnnvk » 19. Sep. 2011 0:48

vrocamucka napisal/-a:

Taki folk je treba sam zravnat!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 20. Sep. 2011 17:32

^ne bit zafrustriran zdaj, če je ena direkt povedala, kakšni tipi so ji všeč.
matic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a matic » 20. Sep. 2011 20:30

en nasvet. Si v knjižnici, opaziš eno lepo punco, ona opazi tebe, prisede k rač, zraven tvojega. Kako začet pogovor, da ne izpade ravno neumno?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Sep. 2011 7:24

vprašaj jo kaj brska po računalniku oz. če more pisat kakšno seminarsko? :D

ali pa mogoče če ve, kje je WC tukaj v knjižnici? :D
matic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a matic » 21. Sep. 2011 12:30

v-e-s-n-a napisal/-a:ali pa mogoče če ve, kje je WC tukaj v knjižnici? :D

ja in pol za nadaljevanje pogovora najboljše, da ji rečem če gre z mano :lol: :lol:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Sep. 2011 13:30

hehehe...daj si najprej odvrti ta film v glavi, preden to res narediš :D
matic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a matic » 21. Sep. 2011 13:37

v-e-s-n-a napisal/-a:hehehe...daj si najprej odvrti ta film v glavi, preden to res narediš :D

mislim, da bi bil to zelo kratek film, ki se bi končal z njeno roko na mojem licu(pa ne nežno) :D :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov