Moški rabi nasvete drugih moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2011
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 27. Avg. 2011 11:27

Ja kva pa, vse ostalo pametovanje je glupo in nepotrebno. :D
enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 28. Avg. 2011 13:10

bo nekaj na tem da ženske ljubimo barabe. Jaz sem npr. vedno govorila kak so mi všeč prijazni, pošteni, iskreni moški itd. in v resnici se že celo življenje trudim da bi se zaljubila v kakšnega takega pa mi še ni uspelo. brez problema pa se zatreskam v samovšečne, egoistične in predvsem zelo samozavestne. pa bog ne daj da je prijazen z mano, bolj ko lazi za drugimi in me tak ali drugače muči bolj sem nora na njega. tako, pa imate priznanje direktno iz ženskih ust :eek:
What makes you different..
Makes you beautiful
tjnnvk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tjnnvk » 28. Avg. 2011 22:34

Svašta! :) Bolj te tepe, bolj ga maš rada :)
Justicija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Justicija » 28. Avg. 2011 23:52

enaaa* napisal/-a:bo nekaj na tem da ženske ljubimo barabe. Jaz sem npr. vedno govorila kak so mi všeč prijazni, pošteni, iskreni moški itd. in v resnici se že celo življenje trudim da bi se zaljubila v kakšnega takega pa mi še ni uspelo. brez problema pa se zatreskam v samovšečne, egoistične in predvsem zelo samozavestne. pa bog ne daj da je prijazen z mano, bolj ko lazi za drugimi in me tak ali drugače muči bolj sem nora na njega. tako, pa imate priznanje direktno iz ženskih ust :eek:

In na koncu te punce pridete v srednja trideseta leta in na raznih forumih odpirate teme v stilu ˝vsi dobri moški so že poročeni in imajo družino, kje naj najdem še sama enega takega?˝ (imam med frendicami eno tako, ki počne ravno to)
Žal so te ˝ta dobre˝ pobrale tiste, ki so se prej streznile in začele padati na njih.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Avg. 2011 7:00

enaaa* napisal/-a:bo nekaj na tem da ženske ljubimo barabe. Jaz sem npr. vedno govorila kak so mi všeč prijazni, pošteni, iskreni moški itd. in v resnici se že celo življenje trudim da bi se zaljubila v kakšnega takega pa mi še ni uspelo. brez problema pa se zatreskam v samovšečne, egoistične in predvsem zelo samozavestne. pa bog ne daj da je prijazen z mano, bolj ko lazi za drugimi in me tak ali drugače muči bolj sem nora na njega. tako, pa imate priznanje direktno iz ženskih ust :eek:

Zdaj, ko si problem diagnosticirala, ga lahko začneš odpravljati. Drugače boš končala tako, kot je Justicia napisala.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 30. Avg. 2011 13:24

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Avg. 2011 22:28

jooj boge punce vas pač mirni fantje ne privlačimo in pač vas vzburijo barabe, ne morete si pomagati pač take ste...

OK ampak tudi OSTANITE s takimi. Če vam je všeč kako je divji, vam bo pa še všeč kako bo tolkel tebe in otroka/ obiski v arestu/žalah...

ampak rabljene robe urejen moški NE RABI.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 31. Avg. 2011 12:42

slovenc79 napisal/-a:ampak rabljene robe urejen moški NE RABI.

a pol samo device zbiras? :D

jojoj, ti urejeni moski dandanes so cela jeba.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 31. Avg. 2011 13:57

:lol:
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
enaaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a enaaa* » 31. Avg. 2011 14:31

pa to ni blo mišljeno da me tepe al pa se kakorkoli drugače fizično spravlja na mene. ampak pač da ima neki pridih "badguya"

haha slovenc ne bodi zagrenjen no.. mislim da smo ženske še vseeno na slabšem. moški tudi vsi po vrsti padajo na mlade lepotice, tu pač ne moreš kaj narediti proti temu.

sicer pa ne skrbi, tudi ženska ne rabi urejenega moškega, ki misli da je ona rabljena roba. v bistvu urejen moški ne bi nikoli rekel kaj takega, tako da še enkrat premisli kaj si v resnici ;)
What makes you different..
Makes you beautiful
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2011
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 01. Sep. 2011 10:29

Hahaha dobra dobra, lepo da priznaš. ;)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Sep. 2011 13:11

Jaz sem npr. vedno govorila kak so mi všeč prijazni, pošteni, iskreni moški itd. in v resnici se že celo življenje trudim da bi se zaljubila v kakšnega takega pa mi še ni uspelo. brez problema pa se zatreskam v samovšečne, egoistične in predvsem zelo samozavestne.

s temle delom se precej strinjam. Takih prijaznih, pridnih...imam okoli sebe mali miljon. Pa mi za vec kot prijatelja noben ne ustreza. Ni kemije. Na to se ne da uplivat
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Sep. 2011 13:56

rachka_ napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:ampak rabljene robe urejen moški NE RABI.

a pol samo device zbiras? :D

jojoj, ti urejeni moski dandanes so cela jeba.

joooj... veš, JE razlika ali je mela punca preden je tebe spoznala 4395 one night standov ali pa 3 neuspele zveze...

mislim če vidiš samo 2 tipa žensk, kurbe in device... pod katero skupino torej spadaš?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Sep. 2011 14:00

enaaa* napisal/-a:
haha slovenc ne bodi zagrenjen no.. mislim da smo ženske še vseeno na slabšem. moški tudi vsi po vrsti padajo na mlade lepotice, tu pač ne moreš kaj narediti proti temu.

nep, ni res. misliš da jaz padam na pocukrane barbike?

ej, moja punca ne rabi biti ne lepotica ne manekenka.

rachka: slo79 potem hočeš imeti čim gršo punco?

ne, važna je zunanja lepota, ampak ni pa nujno da je 100% A1 klasa. Sem z malimi zadovoljen :D da me pa ima rada, to je pa itak predpogoj.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Sep. 2011 8:42

White_Widow napisal/-a:
s temle delom se precej strinjam. Takih prijaznih, pridnih...imam okoli sebe mali miljon. Pa mi za vec kot prijatelja noben ne ustreza. Ni kemije. Na to se ne da uplivat

Dokler sama sebe prepričuješ, da nimaš vpliva na to, kakšni tipi so ti všeč, res ne.

Mogoče boš kdaj celo poštekala, da večina t.i. bad boyev to "kemijo", kot ji ti praviš, enostavno naredi.

Kako jo naredijo? Simpl, ker iz izkušenj točno vedo, kaj pri mladih teličkah pali in kaj ne. In točno vedo, kako dozirati nedosegljivost in badboyevstvo, da se bo ena taka kot si ti napalila.

Nice guyi pa tega ne znajo, ker so premalo samozavestni, poleg tega pa ženske sprašujejo, kaj naj naredijo, namesto, da bi naredili po svoje.

To je vsa matematika.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov