Moški rabi nasvete drugih moških
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Kofe napisal/-a:Mi jo pa, če imam žensko, ki je malo lepša od povprečja ter mi ostala okolica to zavida...
Good for you, če bo našla kera tak neumna da bo s tabo.
To da imaš "preveč" samozavesti pa tudi ni nekaj v redu. Zdrava samozavest je zdrava, ne pa preveč/premanj, ker to pač priča da si nesiguren vase. Itak mi je pa vseeno zate, ker take streljaš, pojdi na kak drug forum.
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
/\/\4t3j napisal/-a:I fuckz 3 bitchez every nightzz. Yo yo I are hard gangsta shitz jebach.
pišeš tako dobro to, kot da bi bila 12 stara
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
vrocamucka napisal/-a:/\/\4t3j napisal/-a:I fuckz 3 bitchez every nightzz. Yo yo I are hard gangsta shitz jebach.
star*
fixed
A bi mi lahko pomagala z mojo angleščino prosim? Plačam, če hočeš.
Nekaj časa(par mesecev) sem živel v Angliji, na srečo skoraj vsi tam znajo slovensko; po potrebi sem komuniciral tudi s kretnjami.
CV mi pošlji na zasebno.
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
/\/\4t3j napisal/-a:vrocamucka napisal/-a:/\/\4t3j napisal/-a:I fuckz 3 bitchez every nightzz. Yo yo I are hard gangsta shitz jebach.
star*
fixed
A bi mi lahko pomagala z mojo angleščino prosim? Plačam, če hočeš.
Nekaj časa(par mesecev) sem živel v Angliji, na srečo skoraj vsi tam znajo slovensko; po potrebi sem komuniciral tudi s kretnjami.
CV mi pošlji na zasebno.
kua blodiš? js ti pravim, da ti dobro uspeva pisanje ta otroški sleng, ti pa mi neki bediraš nazaj.
N3k1 vem TuT js p1sat 5am n3 t0k d0br
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Neumnost nima meja....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Kofe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2011
- Kraj: ...
/\/\4t3j napisal/-a:Na forumu je vsak lahko neki jaki jebač s preveč samozavesti. V real life pa si punce mogoče niti ogovoriti ne upa.
I fuckz 3 bitchez every nightzz. Yo yo I are hard gangsta shitz jebach.
Ah to pa ne. Tudi se ne štejem kot nekega jebača, res ne. Imam pa svoje poglede na svet, to pa...
Nevem, če je treba bit jebač, da se ti za vse kratko malo use skup jeb*.
- Na.svet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2011
A ta tema še vedno obstaja in to čisto obrnjena.
No, to kar piše Kofe ni totalna neresnica. Dejstvo je, da takšne ženske, ki bi se v njegovih besedah našle, obstajajo.
Glede boječk in neodvisnosti od okolice. Hja... Samo moraš ločiti med optimalnim notranjim stanjem in dejanskim. Čeprav se ljudje drug drugega označujejo za boječke in nesamostojneže pa je vednar povsem evidentno, da tega idealnega stanja ne bo vsak dosegel, vsaj v absolutni meri ne. Vsi smo mi boječke pravzaprav. Pa še biti totalna neboječka je v nekem drugem oziru kontraproduktivno. Takrat ostaneš osvobojen nekih pričakovanj in hrepenenj in ko tega ne razviješ stvar tudi teje vzpostaviš. To, kar pravijo-kar nimaš takoj je slajše. Toda, če nimaš nečesa takoj, lahko nimaš ker ne rabiš ali nimaš, ker pač nimaš. Torej, če zgolj nimaš, potem nihanje dela svoje.
No, to kar piše Kofe ni totalna neresnica. Dejstvo je, da takšne ženske, ki bi se v njegovih besedah našle, obstajajo.
Glede boječk in neodvisnosti od okolice. Hja... Samo moraš ločiti med optimalnim notranjim stanjem in dejanskim. Čeprav se ljudje drug drugega označujejo za boječke in nesamostojneže pa je vednar povsem evidentno, da tega idealnega stanja ne bo vsak dosegel, vsaj v absolutni meri ne. Vsi smo mi boječke pravzaprav. Pa še biti totalna neboječka je v nekem drugem oziru kontraproduktivno. Takrat ostaneš osvobojen nekih pričakovanj in hrepenenj in ko tega ne razviješ stvar tudi teje vzpostaviš. To, kar pravijo-kar nimaš takoj je slajše. Toda, če nimaš nečesa takoj, lahko nimaš ker ne rabiš ali nimaš, ker pač nimaš. Torej, če zgolj nimaš, potem nihanje dela svoje.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Kofe napisal/-a:Ma ker glup dramatizirane. Lepe babnce ljubijo barabe, take, ki so zlo samozavestn, egocentrični, vsaj normalni za pogledat na prvi pogled, če imajo pa še kaj pod palcem pa dodaten plus.
Ne gledat na ženske kot na nekaj več od tebe. Glej na ženske kot npr nek podaljšek tebe, bolje, da jih izkoriščaš kot one tebe boš 100krat bolj cenjen. če si izkoriščevalec, kurbit ali whateva. Biti mevža je najslabše.
Pejt ven, spoznaj kaj deklin, boli tebe za vse če te zavrne 20 pičk...tvoj čas bo že pršu.
100-krat podpisano, overjeno pr notarju.
Ženske sicer nasprotujejo, ampak hecno je poslušati žensko racionaliziranje, kakšnega tipa si želijo, ko pa ponavadi padejo na enega, ki nima skoraj nobene od taksativno naštetih željenih lastnosti.
Treba je bit dec in imet jajca, to je glavno, eni boš sigurno všeč.
Pičkasti moški pa so dobri za kakšno kavico z "ženskimi prijateljicami".
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
...zdaj ne ičem več nasvetov.
In kako si se odločil za naprej, kateri nasvet se ti zdi naj...?
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov