Moški rabi nasvete drugih moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2011
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 15. Avg. 2011 12:49

Ma ker glup dramatizirane. Lepe babnce ljubijo barabe, take, ki so zlo samozavestn, egocentrični, vsaj normalni za pogledat na prvi pogled, če imajo pa še kaj pod palcem pa dodaten plus.

Ne gledat na ženske kot na nekaj več od tebe. Glej na ženske kot npr nek podaljšek tebe, bolje, da jih izkoriščaš kot one tebe boš 100krat bolj cenjen. če si izkoriščevalec, kurbit ali whateva. Biti mevža je najslabše.

Pejt ven, spoznaj kaj deklin, boli tebe za vse če te zavrne 20 pičk...tvoj čas bo že pršu. :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Avg. 2011 13:03

ja itak, ženske mamo najrajš na svetu, če moški z nami grdo ravnajo :roll:

in na to se res ful palimo :lol:

in res smo vse ene pleh pičke :lol:

Če hočte met eno nesamozavestno cunjo, k vam bo vse pustila, da z njo delate, pol po moje tut ne rabte tisoč in enega nasveta, za dobit tako bejbo, k to pa res ni nek blazen dosežek...

^^ grow up :roll: Pa boš mogoče še ugotovu, da obstaja še kej več na svetu
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 15. Avg. 2011 13:08

bolje, da jih izkoriščaš kot one tebe boš 100krat bolj cenjen.

tale je pa mogu met slabe izkusnje
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 15. Avg. 2011 13:10

Kdo je reku grdo (saj v smislu fizičnega nasilja)?! Če mu že manjka samozavesti naj jih nekaj prežveči in izpljune.

Nevem zakaj bi se bal teh žensk in nekaj oh in sploh vse na lep način z njimi operiral?! Eno naj zmanipulira, pofuka, prežveči in izpljune pa bo.

Sicer pa kaj, še vedno sem lahko delal svojim babnicam kar sem hotel pa so me vse imele rade... :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Avg. 2011 13:13

Kofe napisal/-a:Kdo je reku grdo (saj v smislu fizičnega nasilja)?!
Sicer pa kaj, še vedno sem lahko delal svojim babnicam kar sem hotel pa so me vse imele rade... :)

Aja k psihično nasilje je pa kul?? :lol:

Res si mel dobre "babnce" pol... Očitno že niso bile tok dobre, da bi jih hotu obdržat in bi z njimi lepo ravnal... :twisted:

Grajenje samozavesti na tem, da grdo delaš z bejbami je dost žalostno...no pa sej se boš nauču ;) What goes around, comes around hahahaha...se boš mogu tok bolj potruditi, k boš najdu eno, k jo boš hotu obdržat, glede na tvoj "ugled" ;)
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 15. Avg. 2011 13:24

Bljah ne razumeš me. Nobeno nism zlorabil fizično, ok mogoče malo psihično pač to pa več ali manj vsak/vsaka.

Pravim, da nej se ne sekira un naj se ne trudi pretirano ugajati babnicam, ker to vsako več ali manj odvrne. Bolje biti baraba kot nek posranček.

Kakor sm reku nej kako prežveč ter izpljune pa bo.

Sicer pa ja, mogoče imam osebnostno motnjo a kakih globljih čustev še do nobene nisem spletel, mi veliko več pomeni, če me širša okolica potrjuje, sm uspešen in nasploh priljubljen ter spoštovan. Kadr kol sem še dosedaj seksal se mi je zdelo kot da porivam nevem kos mesa in to je to. Meni to osebno ne dvigne samozavesti.

Mi jo pa, če imam žensko, ki je malo lepša od povprečja ter mi ostala okolica to zavida... :)

Še tak nasvet nj mu dam, nj vidi ženske kot podaljšek sebe za dosego užitkov ne pa da grunta 24 ur na dan kako jim bo ugodil. Kako sranje.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 15. Avg. 2011 13:27

kokr misliš, da ti samozavesti ne manjka, ravno toliko ti JO MANJKA
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 15. Avg. 2011 13:30

Mogoče ampak tega ne čutim. Mi ni še noben rekel v življenju, da jo imam premalo, kvečjemu preveč.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Avg. 2011 13:32

Pravim, da nej se ne sekira un naj se ne trudi pretirano ugajati babnicam, ker to vsako več ali manj odvrne. Bolje biti baraba kot nek posranček.

S tem, da nej se ne sekira, se strinjam. Ni pa tudi zdej edina druga alternativa, da si baraba in da zdej vsako dr*aš v glavo do nezavesti...ker s tem pač ne izpadeš car pred nobenim

Sicer pa ja, mogoče imam osebnostno motnjo a kakih globljih čustev še do nobene nisem spletel, mi veliko več pomeni, če me širša okolica potrjuje, sm uspešen in nasploh priljubljen ter spoštovan. Kadr kol sem še dosedaj seksal se mi je zdelo kot da porivam nevem kos mesa in to je to. Meni to osebno ne dvigne samozavesti.

Jah lej, enkrat boš ziher najdu eno, k te bo obrnila. In takrat ti tole tvoje hvaljenje ne bo nič pomagalo...ampak ti bo sam otežilo zadevo za 100%. Sori, pomoje glede na tvoje izkušnje (tip išče bejbo, ne pa fu*a), mogoče nisi najbolj kredibilen za dajat mu nasvete.

Mi jo pa, če imam žensko, ki je malo lepša od povprečja ter mi ostala okolica to zavida... :)

No to je pa čist neki drugega...si le ugotovu, da ti okolica zavida kvaliteto, ne pa kvantitete...my point exactly ;)

p.s. preveč samozavesti na prvi pogled seponavad izkaže, da je ima oseba premalo...pride z leti, nič skrbet :D Kok si pa star sploh?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Avg. 2011 14:27

Anyway, Kofe, a ti mislis da se bodo strinjale s tvojimi pogledi? Jst na taki tocki preprosto neham odgovarjat.

Zvoncica ideja, da bo 100% nasel eno k ga bo obrnila je naravnost smesna, in je v celoti projekcija tvoje lastne izkusnje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Avg. 2011 14:42

...
Zadnjič spremenil claire, dne 27. Avg. 2011 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 15. Avg. 2011 22:43

uprasanje, če to tut prizna svoji bejbi
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 16. Avg. 2011 10:13

Ne to ne, samo nihče mi pa tega nikol neb prisodu. No mogoče s časom... Sicer je pa moje mnenje, da pretirana čustvena navezanost samo škoduje, bolje nič čutiti, vsaj nisi odvisen od nečesa ali pa preveč razočaran na koncu.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 16. Avg. 2011 10:42

Te je strah biti razočaran? Razočaranja so del življenja, bodi moški in se nehaj zavijati v vato :wink:

Plus, strah nas samo hromi (za vse tiste boječke, ki se bojijo čustveno navezati).

Potrebuješ potrditev okolice. Če boš delal na sebi, ti kmalu več ne bo potrebna, samo samozavedanje in predstavo o sebi je treba popravit.

Ah, ti ubogi, prestrašeni, stravmatizirani in nesamozavestni fantiči...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 16. Avg. 2011 11:37

Ne samo sam s sabo imam tok posla, da si niti pod razno ne morm predstavljat dab nekoga imel bolj rad kot sam sebe. :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov