Moški rabi nasvete drugih moških
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
schpeltza napisal/-a:Spet eno žensko mnenje, ampak se ne morem zadržat.
Saj ne morem vrjet, kakšno mnenje imate nekateri moški o ženskah! Saj v resnici sploh nismo tako kompleksne in zakomplicirane!, ali pa sem jaz ena velika izjema!
Je pa res, da nas mogoče določene karakteristike - za katere mislite moški da so zelo šarmantne in naj bi bile ženskam všeč - dejansko odbijajo!
Če bi hotel kaj več izvedt bi moral tudi starost povedat in mogoče malo tvoje "pristope" k ženskam. Z nič podatki ti ne moremo nič povedat!
Za konec pa še mislim, da si napačen forum izbral, če želiš moško mnenje! In nevem, kaj bi ti škodovalo, če bi prebral kako žensko mnenje! Do sedaj ti ni niti ena še naisala, da bo prava že prišla!
Pomoje je zbral kar dober forum, ker ga roko na srce pomoje zanima tud žensko mnenje in je vedu da se boste težko uprle tej skušnjavi, hehehe Konc koncev ve najbolj veste v katerem grmu tiči zajec in kako pridt do končnega rezultata
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
kupi si hud avto, oblec se v same firme, v zadnem zepu v hlacah mej debelo denarnco pa po moznosti nej kaksen petstotak vn gleda, ma stoposto bos dubu kaksno!
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
White_Widow napisal/-a:kupi si hud avto, oblec se v same firme, v zadnem zepu v hlacah mej debelo denarnco pa po moznosti nej kaksen petstotak vn gleda, ma stoposto bos dubu kaksno!
Žalostno, a resnično.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
sej je isku KONKRETEN nasvet..s tem nemore falit, pa da je debeu, grd, ma nevem kaksn. dnar je dnar
-
Ja najbolj da kr kredit uzame
-Cenej te pride pol da si prek neta rusinjo kupš pa je. Pridna, blond, kuha, fax ma narjen itd., zbiraš k da si v štacun. Edin kar je se morš poročit, da lahk tle ostane.
P.S. Kolega jo je hmmm kako se reče "kupu", tko da ne govorim na pamet, pa mu ni slabo
-Cenej te pride pol da si prek neta rusinjo kupš pa je. Pridna, blond, kuha, fax ma narjen itd., zbiraš k da si v štacun. Edin kar je se morš poročit, da lahk tle ostane.
P.S. Kolega jo je hmmm kako se reče "kupu", tko da ne govorim na pamet, pa mu ni slabo
-
ampak on isce nasvet kako bi postou bl zanimiv za zenske...jst pravm z denarjem nemore zgresit
ce bo kupu eno, se zmeri nebo zanimiv za ostale..
sicer pa (usaj pri meni) palijo direktni moski. mam raj da mi takoj rece pejt a greva fu*at namest da mi ceu vecer govori kok mam lepe oci itd...
ce bo kupu eno, se zmeri nebo zanimiv za ostale..
sicer pa (usaj pri meni) palijo direktni moski. mam raj da mi takoj rece pejt a greva fu*at namest da mi ceu vecer govori kok mam lepe oci itd...
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
offtopic^^itak, pol se pa nauči slovenskega jezika, dobi kak job in debeluna zavaljenega slovenskega pehne v rit.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
babygirly* napisal/-a:offtopic^^itak, pol se pa nauči slovenskega jezika, dobi kak job in debeluna zavaljenega slovenskega pehne v rit.
Bomo vidl, sporočim
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
White_Widow napisal/-a:kupi si hud avto, oblec se v same firme, v zadnem zepu v hlacah mej debelo denarnco pa po moznosti nej kaksen petstotak vn gleda, ma stoposto bos dubu kaksno!
Hja tko bo sigurno dobil bejbo. AMPAK... Samo dokler bo imel denar
Mr. Simpaticus napisal/-a:
Pomoje je zbral kar dober forum, ker ga roko na srce pomoje zanima tud žensko mnenje in je vedu da se boste težko uprle tej skušnjavi, hehehe Konc koncev ve najbolj veste v katerem grmu tiči zajec in kako pridt do končnega rezultata
Če želi kako mnenje more samo povedat. Lahko si pa rpebere malo ženske teme, kaj nam je všeč na moškemu in bo tam videl kaj si želimo!
Mene osebno odbijajo moški, ki se delajo nekega frajerja. In ki so nevemkako ponosni na svoje "dosežke" in se z njimi hvalijo! Še marsikaj lahko zve. Ampak ne s takim odnosom kot ga ima on (ženskih mnenj sploh ne bom bral). S tem že vnaprej pokaže, da žensk sploh ne spoštuje in s tem vidimo kje tiči zajec (mogoče). Mislim hvala lepa za tipa, ki me ne spoštuje!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Hja tko bo sigurno dobil bejbo. AMPAK... Samo dokler bo imel denar
ni res! pol k mu ga bo zmankal, ga bodo bejbe ze poznale kot "jebaca"
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- Na.svet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2011
babygirly* napisal/-a:Na.svet napisal/-a:Poleg tega se ženski težko približan in nisem dominanten moški.
Srž tvojega problema. Če si moški, moraš biti po naravi dominanten. Oddajaš vibracijo, da si reva, katera bi si želala takega moškega za partnerja?
Kvečjemu te lahko ženska uporabi za prijatelja, kateremu bo zaupala svoje menstrualne težave, te klicala, k bo mela bad hair day in podobno.
Treba bo spremenit odnos do sebe in tvegati.
Ta post je resnica, čeprav je bil verejtno sarskastičen. No, kaj čem ženske nasvete poslušat. Za spremembo niso pokroviteljske, temveč provokativne.
Imajo pa Dzeki in še dva druga prav, vendar jaz se zavedam kakšen moram biti, vendar ne vem kakodo tega priti.
Sem pa v zgodnjih dvajsetih letih.
Aja izgled. Kako zgledam? Nič posebnega, vendar ne zgledam slabo. No, saj vam je Đeki povedal, da se moška privlačnost in ženska razlikujeta. Moški vidi žensko in se spolno vzburi, medtem ko ženske moški zapelje na drugačen način-s karakterjem, ki je med drugim močan.
Zavedam pa se tudi, da se za 100% ne morem spremeniti. In tudi določenih lastnosti ne morem spremeniti Ok, dominanten moški bom težko. Kaj pa približanje ženski... to že precej lažje. V fitnes pa res ne mislim iti, ker pač to meni ne diši- Saj pravim izgled sploh ni problem, spremeniti se moram karakterno.
Zavedam se tudi, da moram imeti privh 10 žensk zgolj za poskusni poligon.
Đwki, ti lahko postavim nekaj konkratnih vprašanj. Vem sicer skoraj vse, vendar vsega spet ne. Recimo ni mi jasno katere besede moram uporabiti, ko žensko iz nule ogovorim, kako naj se takrat neverbalno obnašam? Potem kako postati bolj sproščen ob prvem koraku, ker ko pogovor steče, ni problema.
Bom bral tudi druge teme in si vse smiselno zapisoval. Pač ženska je kot matematičen problem.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ej, tipa mejbi zanima, kako naj zahakla eno normalno žensko.
Veš, tole te bo verejtno šokiralo, ampak nimajo vsi tipi interesa ganjat keš peechk okoli. Tudi če imajo možnost, teoretično.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Na.svet napisal/-a:
Recimo ni mi jasno katere besede moram uporabiti, ko žensko iz nule ogovorim, kako naj se takrat neverbalno obnašam?
Ne obstaja recept.
Poskušaj pač biti čimbolj sproščen. Ni ti treba glumit, da si nekaj, kar nisi. Na glumo se sicer načeloma dobi marsikatero neumno žensko, ki pa ti seveda pravega zadovoljstva ne more nuditi.
Če si star nekaj čez 20, boš verjetno pecal punce stare okoli 20, leto gor ali dol.
Zavedaj se, da so to leta, ko so ženske ekstremno zmedene, sej same ne vedo, kaj bi rade. Če ti veš, kaj bi rad, si že v prednosti. Na to mladi fantje, ki jih je strah pecanja, pogosto pozabljajo, namreč, da mlade punce večinoma ne vedo, kaj bi rade. Zato je vsah strah popolnoma odveč.
Ključ je v sproščenosti in samozavesti. Zafrkavaj se, ne se bat, da boš kaj narobe rekel, ne bit zategnjen. Pa probaj malo ženske ogovarjat v navadnih življenjskih situacijah, recimo v fitnesu, trgovini..ne nujno samo zunaj zvečer v lokalih.
-
roelle - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2011
meni se pa zdi da si ti sam delaš cel bav bav iz tega in sploh stanje s tabo pa ženskami ne bi blo tko krizno če si ga ne bi sam zakompliciral, pa pol ure razmišljal kaj bi reku ko pristopiš, pa si že skoraj cel scenarij v glavi naredu kaj bi lahko reku oz mogu reč... pol ko pa kej gre nepričakovano pa zmrzneš
očitno dojemaš ženske kot zelo zakompicirana bitja (ki se bodo ob prvi napačni besedi obrnle pa zbežale ) da se tko bojiš pristopit k njim... pa brezveze da zdej cel forum prelistaš pa si zapiske vn delaš al kaj že nameravaš kr ti sploh ne bo pomagalo...
pejt vn pa se začni pogovarjat z ženskami... nek normalen prijazen pristop (ne cocky one v stilu jebača al kej podobnega, kr pol ni čudno če te bodo normalne odje***). ne rečem da bo že pri prvi delovalo ampak večkrat ko boš probal boljše bo šlo. ne zdej čakat nekih ufff nasvetov od đekija ki bojo kao ful delovali kr vsaka ženska je razred zase in univerzalenga pristopa ni. use malo na hec potegni pa nasmeh na obrazu pa si zmagau.
sploh pa si v zgodnih 20-tih tko da še sploh ni taka kriza
aja pa čas bi bil da začneš sprejemat žensko mnenje, konec koncev smo mi une s katerimi maš probleme tko da ti lahko mi najbolj svetujemo.
očitno dojemaš ženske kot zelo zakompicirana bitja (ki se bodo ob prvi napačni besedi obrnle pa zbežale ) da se tko bojiš pristopit k njim... pa brezveze da zdej cel forum prelistaš pa si zapiske vn delaš al kaj že nameravaš kr ti sploh ne bo pomagalo...
pejt vn pa se začni pogovarjat z ženskami... nek normalen prijazen pristop (ne cocky one v stilu jebača al kej podobnega, kr pol ni čudno če te bodo normalne odje***). ne rečem da bo že pri prvi delovalo ampak večkrat ko boš probal boljše bo šlo. ne zdej čakat nekih ufff nasvetov od đekija ki bojo kao ful delovali kr vsaka ženska je razred zase in univerzalenga pristopa ni. use malo na hec potegni pa nasmeh na obrazu pa si zmagau.
sploh pa si v zgodnih 20-tih tko da še sploh ni taka kriza
aja pa čas bi bil da začneš sprejemat žensko mnenje, konec koncev smo mi une s katerimi maš probleme tko da ti lahko mi najbolj svetujemo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov