Moški rabi nasvete drugih moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Jun. 2011 22:46

Edini, ki lahko spremeni tvojo situacijo, si ti sam. Samozavest boš pridobil s treningom. Začni za hec nagovarjat ženske. Sej ni važno, kaj rečeš, važno je, da treniraš. Ker si po moje en normalen tip, marsikateri zagotovo ne boš čisto mimo.

Vsak začetek je težak.

Če nameravaš postati pravi moški, se moraš nehat bati porazov in začeti brezkompromisno hoditi po poti, za katero verjameš, da je prava. Druge poti ni.
Na.svet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Na.svet » 26. Jun. 2011 22:53

Hvala, to mi je že bolj všeč. In kaj naj konkretno naredim, da se bi recimo znebil čustev, recimo strahu?
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 26. Jun. 2011 23:09

Kot prvo zberi pogum, da ljudi pokličeš in se z njimi pogovarjaš v živo, moške in ženske. Če te je strah direktnih stikov, se vanje prisili. Noben te ne bo ujčkal v lajfu, razen mame, zato se tudi sam ne smeš.
Pa to je pozitivna kritika, pač kar sem opazila in se mi zdi, da je zlo razširjen problem na splošno, ne sam pri tebi.
Because I can.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 27. Jun. 2011 6:13

Na.svet napisal/-a:Ja, imate prav. Saj jaz to vem, da nisem moški.

Seveda si. Moški so takšni in drugačni. Dosti je takih, kot si ti.

Dosti je tudi takih, ki so danes samozavestni, a so imeli v preteklosti podobne težave.

Na.svet napisal/-a:Ja, vem kaj hočem, no saj je že Đeki rekel: dobiti eno normalno žensko zares. Vendar če hočem to, potem to, da ostanem to in jih spoštujem še naprej enostavni ni dovolj, je veliko, vendar ne dovolj. Kajti tudi pri resni zvezi ženska pričakuje nekaj "jajc".

Ja, se strinjam.

Zato ti predlagam, da treniraš pristopanje do žensk, tako kot ti predlaga Džeki in drugi.

Spusti kriterije. Pristopi do njih; spoznaj jih; naredi se družabnega.

Ne tega delat s ciljem jih podret, temveč s ciljem, da presežeš notranje ovire.

Mogoče ti bo koristilo tudi, če postaneš član kakega "pick up artist" foruma. "Pick up artist" scena je polna tipov, ki so bili včasih taki, kot si ti. So tudi knjige, ki jih pišejo ljudje s te scene, ki dobro razumejo moške v tvoji situaciji, in te dosti naučijo o tem, kako deluje pristopanje do žensk.

Sam s tem nimam izkušenj iz prve roke, je pa dobro delovalo za druge. Med drugim za vsaj enega, ki je v preteklosti prispeval na tem forumu.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 27. Jun. 2011 6:16

Double post.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Jun. 2011 10:10

Na.svet napisal/-a:Hvala, to mi je že bolj všeč. In kaj naj konkretno naredim, da se bi recimo znebil čustev, recimo strahu?

Treba se bo vrečt na glavo, če me razumeš.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Jun. 2011 15:19

barbie_girl_85 napisal/-a: Tipi nad 90 kg ne pridejo v poštev (razen, če ni velik 2 metra).
Kljub temu da sem nad 90kg sem pa pod 2m tko da sm kul ocitno. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 06. Avg. 2011 16:01

claire napisal/-a: fante, ki res spoštujejo svoje ženske. jih je občutno manj, so pa

Si iskreno presenečena?

Da enkrat za vselej razložimo fenomen "moških kretenov". Predstavljaj si takole. Mlad fant, malo nesiguren vase, priden, hodi v šolo. Mati ga učijo, da mora spoštovati ženske, biti uvideven, vljuden. Po TV mu rolajo razna sranja od nadaljevank, kjer najlepšo punco dobi najbolj prijazen fant na šoli.

Ogromno fantov v mladosti dobiva čist popačene vzorce, kaj dejansko privlači ženske.

In potem fant pogleda okoli sebe in na drugi strani vidi jebače, ki "si upajo",preklinjajo, punce se pa vesijo po njih..

Zaželi si, da bi tudi sam bil tak.

Konec koncev, če se ne motim, si tudi ti ne tako dolgo nazaj pisala, da te oni fantje, ki so bili kot iz škatlice, pridni, niso kaj dosti privlačili.

Stvar je zelo logična:

1. Tip, ki je že po naravi nesramen do žensk, ne čuti potrebe spremeniti se, saj je s svojim načinom uspešen, njegov "mačizem" namreč pr puncah pali.

2. Tip, ki se je tega priučil, je nad spremembo tako navdušen, da niti v sanjah noče spet nazaj med dolgočasne nice guye.

Šur, ko ste ženske enkrat v razmerju, imate vedno rade, da je tip do vas prijazen, ljubeč in pozoren. Ampak do tega razmerja mora priti. Da lahko pride do razmerja, vam mora biti tip všeč. Všeč pa mladim puncam prijazni fantje ponavadi niso, ker delujejo premalo moško in premalo privlačno.

Šur, vsak kolk tolk normalen tip dolgoročno pogrunta, da ne obstaja samo dolgočasen nice guy na eni strani in totalen bad boy kreten na drugi. Ampak to pride sčasoma. Ko razvije dovolj močno osebnost, da enostavno je, kar je in s eveč ne obremenjuje, kdaj bo kateri ženski všeč.

Vendo mi je precej hecno, ko ženske šinfate čez moške kretene, ki grdo delajo z ženskami, nikol se pa ne vprašate, kaj je z ženskami anrobe, da sploh padajo na take tipe.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Avg. 2011 17:35

...
Zadnjič spremenil claire, dne 27. Avg. 2011 15:13, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kandelaber
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Kandelaber » 07. Avg. 2011 11:15

claire napisal/-a:
to so zame kreteni. tako bi ga plunila v faco, da bi si enkrat za vselej zapomnil da je ženska živo bitje. fakerji eni.

Že že lahko so fakerji eni, sam nobena ženska ni prisiljena, da je z njimi. Lahko prosto odide, ko ji paše.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Avg. 2011 13:47

...
Zadnjič spremenil claire, dne 27. Avg. 2011 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 07. Avg. 2011 22:19

živjo Na.svet.

ja jaz sem 20 let star in podoben problem imam. Sem pač tisti tip ki zmrzne ko ga punca pogleda.

Je pa tako. Sem umirjen tip, ne žuram veliko, malo pijem, ne kadim, prijazen.
Izgled, no ja... recimo normalen.

Jasno, sem dolgočasen tip...

"ne bi še imela resne zveze" pač, nobena ne preklopi tega stikala, le ko so zrele (ne več tako privlačne da bi lomila srca) in se pokaže, katerim tipom je uspelo v življenju, bodo preklopile na "resna"...

Ampak jaz bi rad imel resno punco. Ne ene ki hoče menjati tipe dokler se ne ustavi na neki cifri, kot da igrajo ruleto. Resno. Tako ki bo rekla da bi bila rada z mano. Pa tudi če se ne izide.
Imeti punco samo da se z njo pokažeš, kot da bi polnil album... hvala, ne rabim izgubljati časa za nekaj kar nima smisla...
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 08. Avg. 2011 9:05

Džeki napisal/-a:Ker namreč situacijo sodijo po sebi. Ženskam v glavnem ni jasno, d amora tip, če hoče dobiti žensko, nekaj počet. Njim ni treba nič počet, da dobijo tipa, samo sedijo, čakajo in izberejo nekoga, ki pride do njih.

U clearly haven't met me :P NIKOLI ne samo sedim in čakam, nisem neka tazadnja "oh, js sem tko lepa in fensi in oh in sploh 'catch' "naduta kokoška, prosim hvala. Če dandanes čakaš na moške, da bodo nardili prvi korak, pol čakaš v nedogled,majkemi. Zato tega ne počnem, ampak naredim prvi korak jaz. Simpl ko pasulj. Pa nisem zdaj neka lovača, obupanka ali nimfomanka, dejstvo je, da nimam celega dneva čakat, da se bo opogumil in on prišel do mene.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 08. Avg. 2011 16:50

Na.svet napisal/-a:sem se obrnil sem, saj se mi zdi, da je na tem forumu tudi precej moških.

Nekaj nas je...ampak je bolj pomembno, da dobiš dober odgovor :D

Ženskih nasvetov sploh ne bom prebral, ker vem kakšni bodo...

Tole bo sprožilo motnje v časovno-prostorskem kontinuumu...:D...pob, tole je pretežno ženski forum -- mal manir pa vseen pokaži; raje napiši da preferiraš moška mnenja, ampak da se tudi ženskih ne braniš. Narediš tak gentlemanski manever pa si jih losan.

...nisem dominanten moški...

V primerjavi s kom? Dominanten na katerem področju? A veš, na področju aeronavtike so piloti carji, ampak o avtih, lokomotivah in ladjah pa nimajo pojma. Na področju razmerij med "mann und frau" pa naj bi bilo 50/50 ali vsaj čimbližje...pozabi na dominiranje.

Obravnavajte me, kot nekoga, ki še ni imel z njimi nič.

To je nemogoče, ker če si že prišel na ta svet si imel vsaj malo opravkov s svojo materjo.

KAKO DO TEGA PRITI? KAJ KONKRETNO STE POČELI, da ste do tega prišli ČE STE SPLOH KAJ POČELI?

Zdolga, dobil si vse sorte odgovorov, le ta prave(ga)/(ih) ne...
Lahko ti začnem razpredat teorijo evolucijske psihologije, ampak imam nekaj bolj učinkovitega ... piši na zs ako te interesira.
Peter Joshua napisal/-a:Do women find it feminine to be so illogical, or can't they help it?

Mislm, punce (nekatere), mal konsistentnosti pr8 ko dajete nasvete nasprotnemu spolu. Ne nekaj trditi v enem stavku in se z naslednjim negirati; prepustite to taktiko politikom.
:wink:
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 14. Avg. 2011 11:36

Tebi pomoje manjka samo samozavest...sej so ti že rekli, probi kdaj kej ogovort kakšno punco. Mogoče maš previsoke standarde?

A si v kakšni stvari ful dober? To je ful fino, ker te punca lahko pol mal občuduje zarad tega :D

A hodiš kej ven? Jaz sem velliko večino tipov spoznala zuni...tudi na cesti me je že neznanec ogovoril nekejkrat, sam res ful ful redko...skratka pejt kej ven med ljudi. Zdej je Trnfest recimo ;)

Skratka samozavest, samozavest, samozavest.

Pa če si predebel, shujši. Če se ne ukvarjaš s športom, začni. Če se držiš ful puklasto, se nehi. Sej tut brez tega bi lahk spoznal tvojo the one bejbo, sam če boš mal popazil na svoj videz, se boš sam boljše počutil (samozavest, remember)

CAGAV FANT NI ŠE NIKOL PRI ZALI PUNCI SPAL hahahahah to sem se zdele spomnila :D No, nehi bit cagav :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov