Moški rabi nasvete drugih moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Na.svet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Na.svet » 25. Jun. 2011 0:58

Ne, ker mora moški vprašat. :lol: :roll:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Jun. 2011 0:59

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 25. Jun. 2011 8:31

Na.svet napisal/-a: clare

claIre
Zadnjič spremenil claire, dne 27. Avg. 2011 15:11, skupaj popravljeno 2 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 25. Jun. 2011 11:29

čuftika napisal/-a:Glede sweety in kake s avtorjem teme pa osebno mislim da če bi ji avtor sedel in bil hudo dober po izgledu, karakterju in vsem drugim, ne bi bilo izgovora da noče resne zveze. Lahko da se motim, ampak to je pač moje mnenje. Hudo dobrega moškega noče nobena zamuditi, pa naj pride še v tako neprimernem času in okoliščinah (ko si želimo samskega življnje).

Ne spremljam sice teme s 3D očali in popkornom da bi točno vedela, kaj dogaja, ampak tale izjaval mi je fail iz sledečih razlogov:

1. Hudo dober moški je relativna zadeva, vsekakor pa vsem ženskam ne more it enak tip hudo dober. Odličen izgled in karakter, vsaj pri meni osebno, popušita, če s tipom ne najdem dovolj skupnih točk na primer. Saj vem da enim to ni pomembno, važneje je da je tip dober po srcu, ne vara, je prijazen, zvest in visok 280 centi, ampak si drznem rečit da je dost tudi takih kot sem jaz, ki nam je pomembno da s tipom delimo interese, hobije, poglede na življenje, na doleče aspekte ki se dotikajo naših življenj (vera, socialni status, politična usmerjenost....) na prihodnost, itd.... Sicer pa, da ima nekdo dober karakter ne moreš pogruntat po enem kofetu.

2. Brez skrbi, če nekdo noče zveze lahko prifijaka mimo sam Adonis z zlatim ku*cem ki šprica čokolado namesto sperme, pa ne pali. Lahko da je vzrok za nezvezo slaba izkušnja, ki je še precej sveža in človek (v tem primeru pač ženska) se v takih situacijah z obrambnim mehanizmom obrani ponovne boleče situacije z odločitvijo da zdaj pa tega ne več. Ali pa drug primer, svetobolna zaljubljenost v nekega XY tipa, ki je s takih in drugačnih razlogov nedosegljiv. Že tale forum je doprinesel kar nekaj problemov ''joj, tako ga ljubim, oh in sploh, res, diamanti mu letijo iz ust ko govori, ampak on je zaseden/gej/moj bratranec in me drugi tipi sploh ne zanimajo''. In taki baburi ne bo na tistem vrhuncu gledanja v zvezde in pisanju romantičnih (a bolanih) stihov na nebo, noben še tako vau tip palu.

In Đeki ima prav to o izgledu tipov, čeprav ne vem no, mogoč je izvisel ker je majhen :cry: :twisted: (brez zamere avtorju, nič osebnega).

Drugih nasvetov pa ne bom dajala, ker nisem tip in me kratko malo (feminisitčno?) ne gane, da noče nasvetov od žensk (je pa tale temica lep pokazatelj, kako se babe rade vtikamo v vse možno tud, če ni treba :P)
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 25. Jun. 2011 14:04

Tearjerker napisal/-a:je pa tale temica lep pokazatelj, kako se babe rade vtikamo v vse možno tud, če ni treba :P

:hail: :hail: :hail:
Na.svet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Na.svet » 25. Jun. 2011 22:37

claire in kaj si zdaj novega povedala, kot to, da si še naprej govorila "jaz, jaz, jaz..." in mi pod nos metala kakšen, da sem? Podprla si pa vse skupaj z "jaz pač tako mislim." Ne, ti nimaš osnovnih pogojev za biti verodostojna, npr. zato, ker narediš kar je najlažje-rečeš "to je pa krneki". :roll: ALi pa: "Jaz tako mislim in stojim zatem."
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Jun. 2011 0:18

Kolega, tebi manjka malo jajc, nič druga. Cojones, kot rečejo Španci. Ko boš imel cojones, boš imel tudi žensko, če boš hotel.

Poglej okoli sebe, kakšni tipi vse imajo ženske. Se ti zdijo idealni? Torej, to kar bluzijo ene ženske tu gor, o nekih prijaznih in idealnih tipih, je kup bullshita, ki ga kar spreglej.

Jajca morš met, morš bit dec. večina žensk pade na deca, ne na neko pičko, ki se boji lastne sence.

Kar se žensk tiče pa, to ni nobena zapletena matematika, niti si ni kaj zapisovati. Večina mladih žensk ne ve, kaj sploh hoče, nenazadnje se o tem prepričaš tudi če bereš ta forum. Ponavadi itak padejo pač pod tipa, ki pravočasno pokaže dovolj jajc, da jih zahakla.
Na.svet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Na.svet » 26. Jun. 2011 0:26

Kolega Đeki, se v celoti strinjam, vendar to že vse vem. Problem je to, da ne vem poti kako do tega priti.
Poglej okoli sebe, kakšni tipi vse imajo ženske. Se ti zdijo idealni? Torej, to kar bluzijo ene ženske tu gor, o nekih prijaznih in idealnih tipih, je kup bullshita, ki ga kar spreglej.

In prav to je razlog, zaradi katerega sem rekel, da ženskih nasvetov ne bom poslušal.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 26. Jun. 2011 1:11

Mr. Na.svet,

mislim, da moraš razmislit, kaj bi v resnici sploh rad.

Ali bi rad bil dominanten moški, ki osvaja ženske levo desno, ali bi rad bil selektiven moški, ki išče pravo partnerko na dolgi rok?

Če hočeš biti dominanten moški z visokim "uspehom" pri ženskah, moraš spustiti kriterije in se začet obnašat do žensk malo bolj kot do objektov, s katerimi manipuliraš, in malo manj kot do oseb, s katerimi iščeš intimen stik.

Pravi stik med dvema osebama je zelo redek. Da bi imel veliko žensk, moraš proizvajat "stik", kjer ga v resnici ni. One tega ne bodo počele, torej moraš biti ti tisti, ki bo malo glumil.

Od začetka, dokler se učiš, bo laže glumit ženskam, ki so ti simpatične, ampak mogoče ne tako privlačne, da bi te pogled nanje totalno ohromel. Ko boš dobil malo prakse, boš laže pristopil k ženskam, ki so ti zares všeč.

Če se ženskam navadiš glumit, jih s tem seveda ne spoštuješ. Hkrati lahko tudi sam sebi spodkoplješ teren. Naučiš se delat z večino žensk, ki ti niso pisane na kožo. Potem pa enkrat najdeš eno, ki ti je - ampak ne znaš več biti iskren.

Če iščeš dolgoročno partnerko, se moraš obnašati ravno obratno. V tem primeru moraš iskat iskren stik z drugo osebo in se ne pretvarjat, kadar stika ni. Če ga ni, ga ni, in moraš iskat drugo. Ker je pravo ujemanje redko, lahko to traja dosti let.

Ja, mogoče se moraš najprej naučit malo glumit, da ne boš kasneje čisto spodletel, ko najdeš partnerko, s katero bi se ujel.

Ampak vsaj z eno na tem forumu si šel na zmenek, in punca te je ocenila kot čisto OK. Torej kje je tvoja težava?

Ponovi to večkrat, pa boš nekoč našel eno, s katero se boš ujel.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Jun. 2011 13:12

Bom konkretna.

Ženske predvsem hočemo moškega, ki je samozavesten in ne prepotenten, moškega, ki razume razliko med enak in enakopraven, moškega, ki ima osnovno znanje sociologije spolov, predvsem pa moškega z vsemi splošno potrebnimi organi, kot so npr. hrbtenica in moda. ;)

Ti padeš pri vsem naštetem. Zato nimaš punce.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Jun. 2011 13:21

:biggthumpup:
It was forever..but it didnt last long..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Jun. 2011 15:12

Alwaleed napisal/-a:Če hočeš biti dominanten moški z visokim "uspehom" pri ženskah, moraš spustiti kriterije

Absolutno. Srbi pravijo: ko ne jeb* svašta, ne jeb* ništa. Ali pa tudi: od birača nema jebača.

Sicer pa pohvale za celoten post, odlično napisano.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Jun. 2011 19:39

alwaleed in *abby*: :top:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Na.svet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Na.svet » 26. Jun. 2011 22:14

Ja, imate prav. Saj jaz to vem, da nisem moški. Vendar nisem prišel po žig k vam temveč po morebiten recept.

Se mi zdi pa omejeno kako poudarjate kaj je "pravi" moški. Če bi se pojavil na forumu nek moški ki bi jamral kako vse ženske danes hočejo kariero, zahtevajo, da jim pomaga pri hiši, pri vzgoji in da nočejo, da so ženske od njih finančno neodvisne, bi se seveda po dolgem in počez začele zgražati kakšen vendar je, da danes so vendar drugi časi... Ko se pojavi pa moški brez jajc pa se zgražate kako to, da ni pravi moški. No, me zanima kako bi reagirale, če bi kakšen moški (NE JAZ!!!) jamral, da ni "pravih" žensk. Skrakta, kadar gre za enakopravnost žensk se zdi vse razumljivo, pričakovano, normalno. Ko gre za to, da moški ni več tradicionalen moški pa šikanirate, se zgražate, posmehujete. ALi na kratko: Seksizem je za vas dovoljen le v eni smeri. :roll:
Na.svet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Na.svet » 26. Jun. 2011 22:24

Alwaleed napisal/-a:Mr. Na.svet,

mislim, da moraš razmislit, kaj bi v resnici sploh rad.

Ali bi rad bil dominanten moški, ki osvaja ženske levo desno, ali bi rad bil selektiven moški, ki išče pravo partnerko na dolgi rok?

Če hočeš biti dominanten moški z visokim "uspehom" pri ženskah, moraš spustiti kriterije in se začet obnašat do žensk malo bolj kot do objektov, s katerimi manipuliraš, in malo manj kot do oseb, s katerimi iščeš intimen stik.

Pravi stik med dvema osebama je zelo redek. Da bi imel veliko žensk, moraš proizvajat "stik", kjer ga v resnici ni. One tega ne bodo počele, torej moraš biti ti tisti, ki bo malo glumil.

Od začetka, dokler se učiš, bo laže glumit ženskam, ki so ti simpatične, ampak mogoče ne tako privlačne, da bi te pogled nanje totalno ohromel. Ko boš dobil malo prakse, boš laže pristopil k ženskam, ki so ti zares všeč.

Če se ženskam navadiš glumit, jih s tem seveda ne spoštuješ. Hkrati lahko tudi sam sebi spodkoplješ teren. Naučiš se delat z večino žensk, ki ti niso pisane na kožo. Potem pa enkrat najdeš eno, ki ti je - ampak ne znaš več biti iskren.

Če iščeš dolgoročno partnerko, se moraš obnašati ravno obratno. V tem primeru moraš iskat iskren stik z drugo osebo in se ne pretvarjat, kadar stika ni. Če ga ni, ga ni, in moraš iskat drugo. Ker je pravo ujemanje redko, lahko to traja dosti let.

Ja, mogoče se moraš najprej naučit malo glumit, da ne boš kasneje čisto spodletel, ko najdeš partnerko, s katero bi se ujel.

Ampak vsaj z eno na tem forumu si šel na zmenek, in punca te je ocenila kot čisto OK. Torej kje je tvoja težava?

Ponovi to večkrat, pa boš nekoč našel eno, s katero se boš ujel.

Ja, je pa relevanten tale post. Dobro vprašanje in dobro predpostavljanje.Stvar je taka. Ja, vem kaj hočem, no saj je že Đeki rekel: dobiti eno normalno žensko zares. Vendar če hočem to, potem to, da ostanem to in jih spoštujem še naprej enostavni ni dovolj, je veliko, vendar ne dovolj. Kajti tudi pri resni zvezi ženska pričakuje nekaj "jajc". Ne tako veliko, kot ženske, ki iščejo mačote, vendar nekaj pa vseeno. In to je tisto, kar mi manjka. Ti razložim na primeruz ženske. Ženska, ki hoče, da okoli nje skačejo največji mačoti "mora" imeti lajdrast videz in vse kar sem spada. Ženska, ki išče enega normalnega moškega za resno zvezo ji seveda ni treba biti lajdra, vendar še vedno mora imeti soloden obraz in ne preveč kil. SKrakta, ja je potrebno manj, vendar ni pa nula dovolj.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov