Moški rabi nasvete drugih moških
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Angel in devil shoes napisal/-a:Info o kavi sledi ?
Hahahaha, spet me ubijaš
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
Njegov 'problem' je to da hoče bit siguren v vsako stvar, ki jo naredi. Malo prakse še potrebuje in več drznosti. Sploh nima nekega velikega problema. Pa saj bo sam napisal kaj ga teži in kaj ne. Kaj vas še zanima?
"Life's a journey, not a destination."
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Lahko greste pa na skupinsko kavo Une Speed zmenkarije ))) da z vsako klepeta po 5 min. ... Joke
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
firex napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Na.svet napisal/-a: Da pa bi se ženska vzburila ob pogledu na moško telo. To pa ne.
Večjega absurda pa še ne. Seveda se vzburimo ob pogledu na LEPO DEFINIRANO moško telo ...pa še kako
(je pa res, da vidim več seksi žensk kot seksi tipov....ne vem....tipi so zgleda kar malo "leni", kar se tiče skrbi za telo...)
sam meni je to pa res bedarija......zenska ki skrbi za telo oziroma seksi zenska rabi toliko telovadbe samo da se ne zredi v trebuh in rit.
pod seksi moskega pa definiras verjetno tipa s six packom pa prsmi pa na rokah velike misice....za kar se poravi leto ali dve dela
haahahhahah
Ja res, mogoče punčka do 25. leta. Potem se pa ta vaša "seksi" postava hitro sprevrže v nedefinirano vrečo. Mam par "suhih" kolegic, ki ves špeh, ki ga premorejo, nosijo okol trebuha, riti sploh več ni, sam ena "kožna guba", noge suhe, a mlahave.....
In ja, mam six pack in vse kar spada zraven, pa sem ženska. In seveda me ne privlači moški z manjšim bicepsom kot ga imam sama pri svojih 60 kg. Ni fora v velikih mišicah, ampak definiranih. Tipi nad 90 kg ne pridejo v poštev (razen, če ni velik 2 metra).
In ja, je za leto, dve dela.....sej za pivski trebušček je tud potrebno par let, pa jih velik vztraja in ga doseže
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
sirova štručka napisal/-a:a je bil zmenek uspešen ali je padel v prijateljsko cono in zakaj je padel v prijateljsko cono?
'Zmenek' ni bil ravno zmenek, ampak samo prijateljska kava. To sem že na začetku rekla. Z moje strani predvsem zato, ker si trenutno ne želim kakšnega resnega fanta. Dejstvo je da je tip vprašal čisto nekaj drugega na kar ni dobil odgovora. Zanima ga vmesna faza med prijateljevanjem in partnerstvom (kako priti do tega). Moje mnenje je da tega pač ne moreš vedeti, ker si vsi nismo enaki, poleg tega pa ima vsak drugače želje in potrebe po nasprotnem spolu, zato ni vedno nujno da bodo stvari ki jih narediš pri eni punci imele enak pomen kakor pri drugi.
"Life's a journey, not a destination."
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
dot napisal/-a:čuftika napisal/-a:Jp, to pol očitno pomeni da smo ženske bolj disciplinirane in bolj srkrbimo za svoje postavice.
Ne, on je hotel povedat ravno obratno, da je ženskam treba manj garat za lepo postavo, ker je dovolj, da se pač ne zredijo in ohranjajo svojo linijo, medtem ko so standardi za privlačno moško telo postavljeni tako, da povprečna nezavaljena moška postava ni dovolj, ampak mora biti mišičast, z oblikovanim trebuhom itd., za to je pa potrebno več časa in truda (obiskovanje fitnessa, treningi...) . Sicer ne vem, koliko je to res, meni npr. mišičasti napihnjeni moški niso preveč privlačni, ampak ok, večini baje ponavadi so
Se ne strinjam, menim da ženska mora več časa preživeti v talovadnici, na teku, športata karkol skratka, da zgleda dobro, kot pa moški. Ker moškim večina žensk dost tega spregleda. Tip, ki se bilda po 3-4 ure na fitnesu vsak dan mi je OGABEN, pa baje da tudi večini drugič žensk. Če je tip včasih bil športnik, sploh ne rabi velik energije in časa vlagat v to da gleda vsaj povprečno dobro. Povprečno dobro zgledajoča ženska rabi kar nekaj telovadbe da se znebi kritičnih delov svojega telesa (največkrat je to trebušček ali ogromna rit al kaj podobnega ) To so neka moja merila. Ker od zuni vidim veliko več zares postavnih žensk, kot pa povprečno postavnih tipov, po tem sklepam da ženske več časa vložimo v športanje. Ker redke so srečnice, ki imajo postavo, brze da bi mignile, pa še to lahko imajo do max. 35 leta. Pol se poredijo in postanejo "čunkaste"
Glede sweety in kake s avtorjem teme pa osebno mislim da če bi ji avtor sedel in bil hudo dober po izgledu, karakterju in vsem drugim, ne bi bilo izgovora da noče resne zveze. Lahko da se motim, ampak to je pač moje mnenje. Hudo dobrega moškega noče nobena zamuditi, pa naj pride še v tako neprimernem času in okoliščinah (ko si želimo samskega življnje).
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
kikyca napisal/-a:Po mojem, da vse zanima kak zgleda
Kdaj bo vam ženskam jasno, da je izgled moškega dokaj irelevanten za njegov uspeh pr ženskah?
Poznam debele zanemarjene prasce, ki fukajo ko zmaji, večinoma lepe in neumne ženske in poznam lepe nedolžne 20-letnike, ki zmrznejo, ko jih katera pogleda.
Tipi nismo ženske in za nas ne velja pravilo dobro izgledujoč tip- avtomatsko veliko šans pr ženskah. Je malo drugače, ampak komu jaz to razlagam, že stokrat sem vse ponovil, pa ene še kr pišete, da je tip sigurno grd, če nobene ni imel, pa take.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Džeki napisal/-a:Poznam debele zanemarjene prasce, ki fukajo ko zmaji, večinoma lepe in neumne ženske in poznam lepe nedolžne 20-letnike, ki zmrznejo, ko jih katera pogleda.
ok pretiravat pa tud ni treba.. zanemarjen tip nikol ne fuka ko zmaj, povprečen (mogoče tudi neprivlačen ?? ) ki da nekaj nase pa zagotovo če zna z ženskami.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
mogoče res velik žensk "spregleda" izgled in jim je dovolj samo neka privlačnost ali karkol druzga , še zmer pa ne use ...
Zadnjič spremenil Eući*, dne 24. Jun. 2011 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Nesanica napisal/-a: zanemarjen tip nikol ne fuka ko zmaj
Fuka. Če ima slavo, moč, denar in oblast, bo fukal kot zmaj, pa je lahko grd.
Grd=/=zanemarjen.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Na.svet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2011
Naj najprej omenim vaše komentarje. Pa kaj naj sploh rečem? Sicer kaj bolj dostonega nisem pričakoval, vendar prebral sem in bi rad kaj pripomnil. Prav smešni in hkrati žalostni ste z nekimi prvobitnim šikaniranjem, oznakami in podtikanjem, ki nastane kot posledica potenciranja stvari. Pa tisti linki, ki se vam zdijo smešni. Meni se zdi žalostno kako imate nekateri o ljudeh in svetu karikirano predstavo. Ne obsojam, da napačno, vendar da je za vas predstava dovolj neka preprostost. Recimo to, da v filmu (beri v vaših glavah nastopajo samo gangsterji in piflarji).
Potem tisto podtikanje od clare. Na podlagi enega stavka sklepa kako sem bil vzgojen in iz njega za lase privleče slabo o človeku. Ne, clare, nisem bil tako vzgojen in nisem starokopiten in seksističen. Povedati sem hotel le, da ženske privlačijo druge lastnosti, kot moške. To je podobno, kot da bi rekel: "Ženske imajo drugačne prehranjevalne navade, kot moški," ti pa bi iz tega sklepala: "Vzgojen si bil, da ženske naj crknejo od lakote." Pa tisto, da kar nekaj glumim in da bi v tem primeru, ko tip kar nekaj "glumi" šala takoj domov. Ja pa clare, a ti misliš, da si edini verodostojen pokazatelj tega kako se morajo moški obnašati. A misliš, da moški iščemo samo ženske tipa clare? No, to je lenoba. Mentalna lenoba. A ni res najlažje reči: "To je glumljenje?" Zame je normalna ženska tista, ki bi me v primerih "glumljenja" poskušala razumeti, bi jo zanimalo kaj sem mislil, iskala argumente/protiargumente itd. Ampak kaj je najbolj žalostno? To, da nisem napisal sploh nič posebnega, clare pa se ne da potrudit niti za to, da bi to razumela. In o čem se ti meniš s tvojim tipom? O horoskopu?
In pa tudi dvojna merila: Meni očitate, da sem seksističen in da ne spoštujem žensk. Istočasno pa napišete: "Ker idiot, kakšen dec pa si?" Kdo je tu nor? Kdo ne spoštuje predstavnikov nasprotnega spola, ki niso "pravi" deci in kdo je seksističen? Recimo: "Dedec mora povabit." Pa kako zgledam in kdo je plačal. A to je vse kar vas zanima? Kaj dosti vas res ne.
--------------------------------------------------------------------------------------
"Zmenek". Tudi jaz nisem šel na "zmenek", ker bi si obetal zmenek. Pač šel sem na kavo, kot na kavo. Zanimivo, da si bili tudi postavljena vprašanja, kot so: "Zakaj ti ni bil všeč?" No, a mislite, da na mojem zemljevidu pa "ni mi všeč" ne obstaja? A mislite, da jaz pa nimam kriterijev za to kaj vzamem in kaj ne. Saj pravim. Predstava je spet karikirana. Vsaki, ki mu prekriža pot bo skočil za vrat. Pa zdaj ne govorim o sweety87, temveč na splošno.
Daj sweety87 povej kako zgledam.
Potem tisto podtikanje od clare. Na podlagi enega stavka sklepa kako sem bil vzgojen in iz njega za lase privleče slabo o človeku. Ne, clare, nisem bil tako vzgojen in nisem starokopiten in seksističen. Povedati sem hotel le, da ženske privlačijo druge lastnosti, kot moške. To je podobno, kot da bi rekel: "Ženske imajo drugačne prehranjevalne navade, kot moški," ti pa bi iz tega sklepala: "Vzgojen si bil, da ženske naj crknejo od lakote." Pa tisto, da kar nekaj glumim in da bi v tem primeru, ko tip kar nekaj "glumi" šala takoj domov. Ja pa clare, a ti misliš, da si edini verodostojen pokazatelj tega kako se morajo moški obnašati. A misliš, da moški iščemo samo ženske tipa clare? No, to je lenoba. Mentalna lenoba. A ni res najlažje reči: "To je glumljenje?" Zame je normalna ženska tista, ki bi me v primerih "glumljenja" poskušala razumeti, bi jo zanimalo kaj sem mislil, iskala argumente/protiargumente itd. Ampak kaj je najbolj žalostno? To, da nisem napisal sploh nič posebnega, clare pa se ne da potrudit niti za to, da bi to razumela. In o čem se ti meniš s tvojim tipom? O horoskopu?
In pa tudi dvojna merila: Meni očitate, da sem seksističen in da ne spoštujem žensk. Istočasno pa napišete: "Ker idiot, kakšen dec pa si?" Kdo je tu nor? Kdo ne spoštuje predstavnikov nasprotnega spola, ki niso "pravi" deci in kdo je seksističen? Recimo: "Dedec mora povabit." Pa kako zgledam in kdo je plačal. A to je vse kar vas zanima? Kaj dosti vas res ne.
--------------------------------------------------------------------------------------
"Zmenek". Tudi jaz nisem šel na "zmenek", ker bi si obetal zmenek. Pač šel sem na kavo, kot na kavo. Zanimivo, da si bili tudi postavljena vprašanja, kot so: "Zakaj ti ni bil všeč?" No, a mislite, da na mojem zemljevidu pa "ni mi všeč" ne obstaja? A mislite, da jaz pa nimam kriterijev za to kaj vzamem in kaj ne. Saj pravim. Predstava je spet karikirana. Vsaki, ki mu prekriža pot bo skočil za vrat. Pa zdaj ne govorim o sweety87, temveč na splošno.
Daj sweety87 povej kako zgledam.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]