Moški - kako naj vas "napademo"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Mar. 2010 21:10

Saj v praksi še nisem tega izvedla, ker je pa potem druga stvar, da če je tk brez manir, da ti gre kaj takega rečt, pol mu je tud najmanjši problem te nazaj vsekat.
Ampak se komaj zadržim, ker take in podobne floskule me pa dvignejo.

Tak ko zadnjič, sm hitela iz univerzitetne do faksa, pa grem pr stolnici mimo nekega cigana, ki je pohajal po mestu, sj vsi vemo, kk to zgleda. Pa čujem, da neke mrmra in me gleda, ko da meni kaj govori, in pač spet nasedem finti: "H???" pa reče ovi, če bi šla kam z njim. Glej, raztrgala bi ga.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 29. Mar. 2010 21:13

Spet je itak pomojem ful odvisno, od tega kdo to reče, in na kakšen način to reče.. kkšni bedaki z egom do neba, ki misli, da sem zadnjih 10 let čakala samo nanj, in bom padla na kolena v momentu ko bo rekel živjo, tudi mene pogrejejo.. ampak raje jezo drugače sprostim.. :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 29. Mar. 2010 21:21

positive vibration napisal/-a:Glej, raztrgala bi ga.

No no no...zrd takšne malenkosti se pa res ni potrebe razburjat :P
Se mu nasmejiš pa kakšno nazaj pribiješ :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Mar. 2010 21:21

Alwaleed napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:Meni se zdi tak pristop "grema sexat" full poniževalen, hoja po meni in mojem dostojanstvu.

Ta problem je v tebi, ne v njem. Pomeni, da imaš pomanjkanje spolne samozavesti.

Je enako racionalno, kot če se počutiš užaljeno, če ti nekdo ponudi taksi.

positive vibration napisal/-a:Dejansko zaboli, če ti kdo pride s tako ven. In če lahko on mene prizadane na čustvenem nivoju,

On te ne prizadene. On te vpraša ali hočeš ali ne. Ti samo sebe prizadeneš, ker nimaš toliko razčiščenih pojmov, da bi vprašanje ignorirala (če te ne zanima) ali mu odgovorila "ne".

positive vibration napisal/-a:se mi ne zdi nič napačnega, če bi v trenutku šibkosti to izenačila z njegovo bolečino na fizičnem nivoju.

Te pravice nimaš.

Oprosti, ampak gre za spolno nadlegovanje v blažji obliki. Ni samo posilstvo in šlatanje, veš, temveč so tudi neprimerni komentarji. Valjda je moj problem, njegov niti ne more bit, ker je neumen in ne ve ali pa dela to nalašč.
In dobro veš, da taki tipi to počnejo nalašč. Torej z namenom ponižati in naredit frajerja iz sebe.
In tudi on nima pravice posegati v mojo pravico do dostojanstva, v mojo osebno integriteto in spolno nedotakljivost!!!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Mar. 2010 21:26

positive vibration napisal/-a:In dobro veš, da taki tipi to počnejo nalašč.
..in nekatere to še bolj podkuri, ko vidi kako se punca začne razburjat. :?
Jz ti predlagam, da si zmisliš kakšen dober "comeback" za takele bedake.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Mar. 2010 21:31

positive vibration napisal/-a:Oprosti, ampak gre za spolno nadlegovanje v blažji obliki. Ni samo posilstvo in šlatanje, veš, temveč so tudi neprimerni komentarji.

To je stvar konteksta. Če bi te to vprašal na delovnem mestu, je po standardih družbe to neprimerno. Če te to kdo vpraša, ko si zunaj na lokaciji, ki je namenjena gnetenju folka, potem je pa vprašanje, ali se zavedaš, kje si, s kakšnim namenom kdo tja hodi, in kaj ti torej tam počneš.

Če bi bila npr. na swinger žurki, bi bilo njegovo vprašanje popolnoma na mestu, in pričakovan odgovor bi bil prav toliko da, kot ne.

Če si v kakšnem KMŠ-ju, je to iskreno rečeno bolj podobno swinger žurki, kot pa ne.

positive vibration napisal/-a:In dobro veš, da taki tipi to počnejo nalašč. Torej z namenom ponižati in naredit frajerja iz sebe.

Ne. Oni to počno, ker hočejo seksat. Ti si tista, ki v to vpleta ego.

positive vibration napisal/-a:In tudi on nima pravice posegati v mojo pravico do dostojanstva, v mojo osebno integriteto in spolno nedotakljivost!!!

Zato te je pa vprašal!

Poseg v tvojo nedotakljivost bi bil, če te ne bi.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 29. Mar. 2010 21:43

Alwaleed napisal/-a:Če bi bila npr. na swinger žurki, bi bilo njegovo vprašanje popolnoma na mestu, in pričakovan odgovor bi bil prav toliko da, kot ne.

Če si v kakšnem KMŠ-ju, je to iskreno rečeno bolj podobno swinger žurki, kot pa ne.

V bistvu se nisem dozivela, da bi me na kakrsnemkoli swinger dogodku kateri od moskih ogovoril "Kva'j picka, greva fukat?" (ali s podobno visokoumskoenteligencnostnim vprasanjem) Vsi so premogli veliko vecjo mero spostljivosti, flirta, nagajivosti in domislije kot povprecen KMS fukfehtar.

Jebela, so mar res izginili prijazen "Zivjo, kako gre?", nagajivi nasmeski, spogledovanje, flirtanje, vroc ples?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Mar. 2010 21:45

Purple rain, sem odprta za predloge :D

@Alwa, to se zgodi sredi belega dneva v centru Mb, kjer hitim s torbo, v allstarkah, kavbojkah in jakni - torej ne dajem vtisa "fuck me". In pride s tako izjavo ven mlad fant, ki mu še verjetno dlake niso začele prav poganjat. Ali pa ti jo speče kak ata na avtobusni, ki mu verjetno tič niti ne stoji več. Ali pa mulci, ki se zajebavajo. Me prav zanima, kaka reakcija bi bla, če bi rekla :"Ok, grema k meni al tebi". Verjetno bi se polulal.

Glej, alwa, do mene ne pristopi kr vsak. Ker sn hladna ko špricer. Še v življenju si ni noben moški izbral mene, ker sm si vedno jz izbrala tistega, ko se mi je v tistem momentu pač zaluštal. In tudi dajem tak vtis. Če mi je kdo všeč, mu je to dano vedet zelo jasno, kot tudi zelo jasno oddajam signale, da naj držijo razdaljo. Tak da, tisti, ki pristopi do mene, brez da bi mi bil všeč, je neumen, slep ali pa se zajebava.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Mar. 2010 21:53

Rhea napisal/-a:V bistvu se nisem dozivela, da bi me na kakrsnemkoli swinger dogodku kateri od moskih ogovoril "Kva'j picka, greva fukat?"

V tem primeru je uporaba slabšalnih izrazov tisto, kar žali.

positive vibration napisal/-a:@Alwa, to se zgodi sredi belega dneva v centru Mb, kjer hitim s torbo, v allstarkah, kavbojkah in jakni - torej ne dajem vtisa "fuck me".

V tem primeru se strinjam, tak prostor je res neprimeren za takšno vprašanje, in je oblika nadlegovanja.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Mar. 2010 22:07

Saj se strinjam, da je meja tanka in zabrisana. Pač je vse odvisno od okoliščin, interpretacije...recimo, če bi to izjavil sodelavec, s katerim bi šmirala že en čas ali pa bi bil "the magic moment", kot v avtoričinem primeru, niti ni tk zgrešeno...čeprav se še vedno da v mal lepši celofan zavit vse skup :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 29. Mar. 2010 22:59

Alwaleed napisal/-a:
Rhea napisal/-a:V bistvu se nisem dozivela, da bi me na kakrsnemkoli swinger dogodku kateri od moskih ogovoril "Kva'j picka, greva fukat?"

V tem primeru je uporaba slabšalnih izrazov tisto, kar žali.

Uporaba slabsalnih izrazov ali pa nacin (recimo posmehljiv, nasopirjen, vzvisen) pristopa - situacija je popolnoma enaka. Taki si pac (pri meni) ne prisluzijo nekih + tock (pa mislim, da tudi pri marsikateri drugi pupi ne), kar pomeni, da kot kandidat za casual f** odpade kot knof na gatah. - take pristope sem ze ((pre)veckrat) dozivela

Druga varianta je, da si v klubu, do dekleta pristopi moski, vdihne in izjavi "Zivjo, a bi sla seksat z mano?" - tega se nisem dozivela

Tretja varianta pristopa je pa z nasmeskom, pozdravom, flirtom... -to sem (na sreco) dozivela veckrat (ampak samo in izkljucno na swinger srecanjih/zurih) in so pristopi tudi uspesni

:D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Mar. 2010 23:08

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Mar. 2010 23:08

positive vibration napisal/-a:čeprav se še vedno da v mal lepši celofan zavit vse skup :D

Agreed. :D

Rhea napisal/-a:Uporaba slabsalnih izrazov ali pa nacin (recimo posmehljiv, nasopirjen, vzvisen) pristopa - situacija je popolnoma enaka. Taki si pac (pri meni) ne prisluzijo nekih + tock (pa mislim, da tudi pri marsikateri drugi pupi ne), kar pomeni, da kot kandidat za casual f** odpade kot knof na gatah.

Uh, da je pristop primitiven, ni dvoma. Vprašanje je, ali je klofuta pravi odgovor na to.

Če je pristop res žaljiv in v neprimernih okoliščinah, se mi osebno klofuta niti ne zdi več tako nepoklicana, ampak pravno je zadeva vprašljiva.

Poznam človeka, ki je žensko spravil v precejšnje težave, ker se je stepla z njim, in je lahko dokazal, da je ona začela s klofuto.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 29. Mar. 2010 23:10

no pa sej tut brez pravnega vidika.. hudiča, a se res ne da drugač rešit?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Mar. 2010 23:11

Horus napisal/-a:Torej se ti prav tako ne zdi nic napacnega, da tip zensko, ki ga zavrne magari za pijaco, okol kepe? Navsezadnje ga prizadene na custvenem nivoju.

:lol: :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]