Moški - kako naj vas "napademo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
purple_rain napisal/-a:^^pa kdo je reku, da hoče tebe v pojstlo spravit?
(če bi drugače ubesedil svoje misli....)
In kolkr si že pisal na forumu, če se ne motim, si v zvezi (če bi zarad tega bil trud zaman).
Pač, predstavljaj si hipotetično situacijo, če bi bil samski, kako bi si ti predstavljal idealno, da te ena bejba zapeca - v tej temi se sam predlogi zbirajo.
(čeprov tistale s prijateljem je tud men mal mim; jz vem, da ne bi niti probavala)
A sem reku, da me hoče. Ja kako naj koga drugega napade pa ne vem, lahko zase govorim, za druge ne čutim. Saj sem pisal kot, če bi bil samski.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ma ne, sej ji ni treba sodelovat naprej, lahko reče pač samo, da dela raziskavo kolk so fantje resni s takimi izjavami.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
LEEL00 napisal/-a:Ma kaj tisti tipi ki pridejo do tebe kdaj zunaj in te vprasajo ce bi sli seksat, kaj oni resno mislijo? Mislim bi sli res takoj?
Ja, verjetno jih večina misli resno.
Zanimivo, da ti je ideja tako tuja, da tega nisi mogla verjeti.
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Alwaleed napisal/-a:LEEL00 napisal/-a:Ma kaj tisti tipi ki pridejo do tebe kdaj zunaj in te vprasajo ce bi sli seksat, kaj oni resno mislijo? Mislim bi sli res takoj?
Ja, verjetno jih večina misli resno.
Zanimivo, da ti je ideja tako tuja, da tega nisi mogla verjeti.
Meni se je to tudi parkrat zgodilo in sploh nisem vedla kaj reč. Nisem vedela ali naj mu eno primažem ali naj se mu smejem
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Nč čudnega, da morajo pol punce delat prve korake.. ene, bi kr za vsako napačno besedo človeka klofnle.. enkrat sm na tem forumu celo prebrala, da je ena enga pljunila v obraz, ker je pač napačno pristopil do nje
Kaj pa je fora, če pride človek do tebe pa reče, greva seksat?.. je vsaj direkten in ti pove kaj želi od tebe.. velik slabši so tisti, ki ti oblubijo vse, samo da te spravijo v posteljo.. sicer nisem več v tistih naivnih letih, da bi na to še nasedala, ampak taki se men zdijo veliko slabši, pa še takega neb šla klofnit.. sej maš dar govora, rečeš me ne zanima..
Kaj pa je fora, če pride človek do tebe pa reče, greva seksat?.. je vsaj direkten in ti pove kaj želi od tebe.. velik slabši so tisti, ki ti oblubijo vse, samo da te spravijo v posteljo.. sicer nisem več v tistih naivnih letih, da bi na to še nasedala, ampak taki se men zdijo veliko slabši, pa še takega neb šla klofnit.. sej maš dar govora, rečeš me ne zanima..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Meni se zdi tak pristop "grema sexat" full poniževalen, hoja po meni in mojem dostojanstvu. Dejansko zaboli, če ti kdo pride s tako ven. In če lahko on mene prizadane na čustvenem nivoju, se mi ne zdi nič napačnega, če bi v trenutku šibkosti to izenačila z njegovo bolečino na fizičnem nivoju.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
ne vem, men je pa to totalno mimo, da imaš kar pravico klofnit, ker ti je rekel nekaj, s čimer je tebi sporočil, da te ne spoštuje.. sej se da tut gospodiča nazaj užalt, brez klofut.
Ful me zanima, kako bi blo, če bi punca prišla do tipa, mu rekla: "greva seksat?" tip bi reku, bejba me ne spoštuje in jo klofnil.. kaj to je tudi ok?
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
positive vibration napisal/-a:Meni se zdi tak pristop "grema sexat" full poniževalen, hoja po meni in mojem dostojanstvu.
Ta problem je v tebi, ne v njem. Pomeni, da imaš pomanjkanje spolne samozavesti.
Je enako racionalno, kot če se počutiš užaljeno, če ti nekdo ponudi taksi.
positive vibration napisal/-a:Dejansko zaboli, če ti kdo pride s tako ven. In če lahko on mene prizadane na čustvenem nivoju,
On te ne prizadene. On te vpraša ali hočeš ali ne. Ti samo sebe prizadeneš, ker nimaš toliko razčiščenih pojmov, da bi vprašanje ignorirala (če te ne zanima) ali mu odgovorila "ne".
positive vibration napisal/-a:se mi ne zdi nič napačnega, če bi v trenutku šibkosti to izenačila z njegovo bolečino na fizičnem nivoju.
Te pravice nimaš.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 29. Mar. 2010 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
Roberta R. napisal/-a:ker ti je rekel nekaj, s čimer je tebi sporočil, da te ne spoštuje..
Če te nekdo vpraša za seksat, s tem ni sporočil, da te ne spoštuje. Sporočil je, da je zainteresiran s tabo seksat. Da to nekdo poveže z nespoštovanjem, je kompleks poslušalca.
-
Alwaleed napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:ker ti je rekel nekaj, s čimer je tebi sporočil, da te ne spoštuje..
Če te nekdo vpraša za seksat, s tem ni sporočil, da te ne spoštuje. Sporočil je, da je zainteresiran s tabo seksat. Da to nekdo poveže z nespoštovanjem, je kompleks poslušalca.
Alwaleed, midva sva na isti strani, ampak vseeno.. če njej to pomeni, da je ne spoštuje.. pač tako dojema, in ma pravico biti užaljena.. men tut načeloma taki pristopi niso všeč.. nikogar sicer ne bom klofnila, ali užalila, samo meni to deluje prostaško.. pa to ne pomeni, da nimam spolne samozavesti..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov