Moški - kako naj vas "napademo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Erm, preden se gre v napad (čist spodbujam sicer ), je fajn vedt, če je "tarča" sploh zainteresirana tud, ne? ..ker zvedt PO napadu, da ni, bi blo verjetno za v zemljo se udret.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
OK... da se malo ne-strinjam s Horusom...
Tip dejansko je lahko sramežljiv, in se lahko zgodi, da bo prevelika odločnost s strani ženske - "pofukaj me tukaj in zdaj" - povzročila preveč nervoze in posledično penile malfunction.
Na splošno ni samoumevno, da ima tip neskončno količino samozavesti, ali da mu bo vsak hip vstal.
Če pa se že dalj časa spogledujeta in flirtata, kot v tem primeru se, potem pa eno malo bolj diskretno (in konkretno) povabilo verjetno res ne bo naredilo velike škode.
Tip dejansko je lahko sramežljiv, in se lahko zgodi, da bo prevelika odločnost s strani ženske - "pofukaj me tukaj in zdaj" - povzročila preveč nervoze in posledično penile malfunction.
Na splošno ni samoumevno, da ima tip neskončno količino samozavesti, ali da mu bo vsak hip vstal.
Če pa se že dalj časa spogledujeta in flirtata, kot v tem primeru se, potem pa eno malo bolj diskretno (in konkretno) povabilo verjetno res ne bo naredilo velike škode.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Smo tipi bolj dojemljivi za take direktne napade,kot ženske,se mi zdi.Ni še nobena prišla do mene in rekla "pof..ki me",ampak mislim da bi mi bilo kul,če bi mi bila všeč,se je itak ne bi branil,če mi pa ne bi bila,bi pa vsekakor na lep način ji rekel,da pač ne bo šlo,brez drame.Tako da če si v dilemi,bi ali ne bi,ti lahk rečem,da kar nared to,nima se ti kej slabega zgodit.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ženska sprašuje, kako naj tipu pokaže, da ji je všeč in da si ga želi.To ni več res, cosmo bejbe ste pa res zakomplicirale celo stvari, ki so vedno bile zelo enostavne.
Odgovor: spravi ga nekam na samo in opravita, kar imata za opravit.Če si mu vsaj malo všeč, se ne bo upiral, če je sramežljiv, toliko bolje, sramežljivi tipi imajo radi, da ženska naredi prvi korak, saj sami ne upajo.
Odgovor: spravi ga nekam na samo in opravita, kar imata za opravit.Če si mu vsaj malo všeč, se ne bo upiral, če je sramežljiv, toliko bolje, sramežljivi tipi imajo radi, da ženska naredi prvi korak, saj sami ne upajo.
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Ženske imate ogromno signalov (več kot moški) s katerimi lahko pokažete moškemu, da ste za akcijo. Od vlaženja ustnic z jezikom, način sedenja, igranja z lasmi... Vprašanje pa je, če fant ta sporočila opazi in razume. Če jih ne, potem pomeni, da nima pet posto pojma o neverbalni komunikaciji in ti ne preostane drugaga kot verbalna - torej da mu poveš.
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
čokolinček napisal/-a:Ekola, moški pišite.
Kaj si želite od ženske, da vam pove in kako pokaže, da si vas želi sedaj takoj, da ji ni do igric, da jo privlačite in skratka - dejmedol
A bi ti lahko tole malo bolj jasno napisala. Za kakšno vezo se gre to in koliko časa traja? Mislim, da je to pomembno.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Ni bila tema odprta s konkretno izpostavljenim problemom, lahko se jo smatra kot npr; kako napasti ob one-night-standu, kako napasti v resni zvezi, kako napasti prijatelja ipd.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Nism moški ampak..
"jz bi seksala s tabo!" <-- to ni kul? :\
Ne ni kul... Jst bi tako najprej tkole pogledu , pol bi pa najbrž v zajebanciji prašu če so kšne tablete spustile al pa so mord prešvoh.... Pol pa če bi spizdila stran bi vedu, da je nekaj na tem če bi se pa začela smejat pol pa....hajde da ludujemo....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
čokolinček napisal/-a:Ni bila tema odprta s konkretno izpostavljenim problemom, lahko se jo smatra kot npr; kako napasti ob one-night-standu, kako napasti v resni zvezi, kako napasti prijatelja ipd.
Za ONS bi se pri meni zamanj trudila, isto kot prijateljica. V resni zvezi bi ti pa to kmalu postalo jasno.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^pa kdo je reku, da hoče tebe v pojstlo spravit?
(če bi drugače ubesedil svoje misli....)
In kolkr si že pisal na forumu, če se ne motim, si v zvezi (če bi zarad tega bil trud zaman).
Pač, predstavljaj si hipotetično situacijo, če bi bil samski, kako bi si ti predstavljal idealno, da te ena bejba zapeca - v tej temi se sam predlogi zbirajo.
(čeprov tistale s prijateljem je tud men mal mim; jz vem, da ne bi niti probavala)
(če bi drugače ubesedil svoje misli....)
In kolkr si že pisal na forumu, če se ne motim, si v zvezi (če bi zarad tega bil trud zaman).
Pač, predstavljaj si hipotetično situacijo, če bi bil samski, kako bi si ti predstavljal idealno, da te ena bejba zapeca - v tej temi se sam predlogi zbirajo.
(čeprov tistale s prijateljem je tud men mal mim; jz vem, da ne bi niti probavala)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]