Moški - kako naj vas "napademo"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Apr. 2010 9:36

^^a ni tko, da velja, da ubistva ženska na koncu izbere (fant naj si pa samo misli, da je on izbral)? :D
Al pa, včasih se zgodi, da tipu kšni signali niso najbolj jasni, pa mora ženska bolj konkretno pokazat zanimanje? Mogoče je pa mal sramežljive sorte (pa me sploh ne zanima, če bo kera rekla, da takega niti noče :P) in spet, mora ženska ukrepat..
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Apr. 2010 12:23

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 20. Apr. 2010 15:30

Največkrat je tako,da si ženska izbere(tudi če je v bistvu on izbral),ampak ne razumem pa,kako potem izbere,če njemu ne potegne oz. ne naredi klik v glavi?A potem si pač rečeš,ok bo naslednjemu bolj jasno in bo naredil prvi korak ali vseeno kej drugače ukrepaš in se pomatraš ti tipa zapecat?Ker itak je tako,da veliko tipov vam verjetno ni všeč,ki vam uletavajo,veliko je pa najbrž tudi takšnih,ki so vam,pa se ne približajo?Ali se motim in vedno dosežete,da vsi kjut tipi pristopijo do vas?:D
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 20. Apr. 2010 19:45

Jah, jaz vedno dosežem, da tip, ki mi je všeč, zagrabi :D To ne pomeni, da vsi kjut tipi pristopijo, ker mi vsi niti niso všeč, pa tudi ni nujno, da tisti, ki so mi všeč, veljajo za kjut. Pa res nisem nič posebnega za videt, tako da je catch očitno v samozavesti. In timingu :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov