Moški - kako naj vas "napademo"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Apr. 2010 10:51

purple_rain napisal/-a:^^Slika
čuftika napisal/-a:Marsikaj ti pa pove, če tip žensko pripelje domov iz bara, pove marsikaj o njenem karatkterju in on tem al je hard to get (očitno ni, če gre kr z vsakim, oz. z prvim, ki gre mimo).
A to, da bi pa ona njega odpeljala domov :D, pa ni možno, al kako? Sej ni nujno, da je bil to 1., ki je prišel mimo/se ji je ponudil..

Res je, verjamem, da so tudi take, ampak vseeno..dokler nismo na njihovem mestu ali pa so naše prijateljice, ne mormo zares vedt kakšen je bil "dogovor".

jah, na to nisem pomislila, sm precej starokopitna očitno, kot vse babice. Mislim, jullia_ si ti kaj takega jedla?

:eek:

Odkar sm se prijavila na ta forum, ves čas nekaj zbadaš, le določene uporabnice (in ja med njimi sem tut jz). Res ne vem zakaj sm ti trn v peti... Sam sam za informacijo, nisi smešna, se si pa z žalitvami filaš ego, pol se mi pa smiliš....
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 13. Apr. 2010 10:55

čuftika napisal/-a:
jerry444 napisal/-a:
Moški smo itak vedno za...,ne samo ko smo v lokalih,tudi v trgovinah in na vlaku,vedno in povsod,samo zdaj eni to bolj očitno kažejo,drugi manj.Itak pa danes za večino punc drži tista trditev "zunaj sem zato,da se zdivjam,nažuram,ne pa da iščem partnerja(tudi samske)",tako da tipi na takih placih že zaradi tega manj trudimo(vsaj jaz no :D )

Ne hodim nekaj pogosto ven, ampak nazadnje ko sm bila, hjao, takega razvrata še ne, ena se je namreč slačila okoli nje neki bog tipi, vase je pa zlivala pijačo za pijačo. Drugače so pa določeni klubi znani po tem da 90% folka tja gre zato da kaj "ujaga" za sproti.
Marsikaj ti pa pove, če tip žensko pripelje domov iz bara, pove marsikaj o njenem karatkterju in on tem al je hard to get (očitno ni, če gre kr z vsakim, oz. z prvim, ki gre mimo).
Če bi bla moški s tako žensko ne bi hotela imeti resne zveze!

in zakaj točno bi mogla bit ženska 'hard to get'?
kaj je to neka klerikalna fora iz 17ega stoletja? a ženska se pa ne more poseksat z nekom, ki se ji zdi privlačen?

to, da js s takim tipom, ki ima probleme z mojo preteklostjo, sploh bla ne bi, smo pa že v eni temi razčiščevali in še vedno ostajam pri istem prepričanju.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Apr. 2010 10:57

Daj no, to je bilo mišljeno kot šala, nobene potrebe ni po dosmrtni užaljenosti.
Je pa res, da je kar nekaj izjav v tvojem postu precej starokopitnih (hjao, takega razvrata še ne,... marsikaj ti pa pove, če tip žensko pripelje domov iz bara). S čimer ni konec koncev nič narobe, samo mene to asociira na mojo babico.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Apr. 2010 11:04

floribunda napisal/-a:in zakaj točno bi mogla bit ženska 'hard to get'?
kaj je to neka klerikalna fora iz 17ega stoletja? a ženska se pa ne more poseksat z nekom, ki se ji zdi privlačen?

to, da js s takim tipom, ki ima probleme z mojo preteklostjo, sploh bla ne bi, smo pa že v eni temi razčiščevali in še vedno ostajam pri istem prepričanju.

sej noben ne pravi da more bit ženska hard to get, ne vem od kod ti to, si napačno sklepala, tega direkt pa nikjer nisem napisala!
samo sem omenila da se meni osebno neka ženska , ki gre pogosto s keri po žurki ali med njo domov, ne zdi ravno hard to get....
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 13. Apr. 2010 11:06

no, meni se zdi, da je ta 'hard to get' koncept čisto zgrešen, tako kot tudi aplikacije te besedne zveze v debate o sexu.

ampak to je pač moje mnenje, js ne maram igric in igrat se 'hard to get' samo zaradi tega, da ne onečediš svojega ugleda, na račun celibata, ko se okoli tebe smukajo pregrešno dobri dečki, je po mojem mnenju neumnost.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Apr. 2010 11:10

čuftika napisal/-a:sej noben ne pravi da more bit ženska hard to get, ne vem od kod ti to, si napačno sklepala, tega direkt pa nikjer nisem napisala!
samo sem omenila da se meni osebno neka ženska , ki gre pogosto s keri po žurki ali med njo domov, ne zdi ravno hard to get....
čuftika napisal/-a:Marsikaj ti pa pove, če tip žensko pripelje domov iz bara, pove marsikaj o njenem karatkterju in o tem al je hard to get (očitno ni, če gre kr z vsakim, oz. z prvim, ki gre mimo).
Meni tole deluje, kot da bi po tvoje sicer morala bit..

Uglavnem, ti kar bodi hard to get, jz ne bom, če bo primeren kandidat. :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 13. Apr. 2010 11:13

ja, js tudi navijam za čim več hard to get deklic, da mam js pol več izbire.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Apr. 2010 11:14

jullia_ napisal/-a:Daj no, to je bilo mišljeno kot šala, nobene potrebe ni po dosmrtni užaljenosti.
Je pa res, da je kar nekaj izjav v tvojem postu precej starokopitnih (hjao, takega razvrata še ne,... marsikaj ti pa pove, če tip žensko pripelje domov iz bara). S čimer ni konec koncev nič narobe, samo mene to asociira na mojo babico.

Ok, pač enim je to normalno da ženska pleše na pol naga, se slači, vsi jo šlatajo, to meni ni niti samo simpatično, če sm pa zato kot kaka stara oma, tut prav :D
Meni se bolj zdi da tebe moti vsaka ženska, ki je imela manj partnerjev kot ti,ter pač mogoče drugače premišljuje kot ti, se ji pač ne zdi fajn da je njena cifra tam v višavah (spet smo tam kaj so za koga višave, ampak pustmo to)
Sej razumem da se ne izide vsaki da obstane njena zveza z 1. al 2. tipom, samo pol ne se spravljat skozi na take, ki so zaekrat še z svojim (vstavi poljubno cifro) fantom oz. hani banijem (kot je pogosto omenjen izraz v temi o št. spolnih partnerjev, gre pa na živce večini tistih, ki so šli na razen kdaj). Hani bani je tut meni kr neki, samo pač zaljubljene ženske povečujejo svoje tipe, kaj moreš.

:)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Apr. 2010 11:42

Absolutno me motijo ženske, ki furajo hollier than thou odnos. Me pa težko diskreditiraš s takimi pritlehnimi namigovanji, da nisem hard to get (oziroma, bolj direktno, da sem lahka), ker v resnici sem. Med drugim tudi zato, ker bi mojega hanibanija motilo, če bi me drugi tipi vozili domov iz barov.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Apr. 2010 12:02

floribunda napisal/-a:ja, js tudi navijam za čim več hard to get deklic, da mam js pol več izbire.

:lol:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Apr. 2010 12:16

jullia_ napisal/-a:Absolutno me motijo ženske, ki furajo hollier than thou odnos. Me pa težko diskreditiraš s takimi pritlehnimi namigovanji, da nisem hard to get (oziroma, bolj direktno, da sem lahka), ker v resnici sem. Med drugim tudi zato, ker bi mojega hanibanija motilo, če bi me drugi tipi vozili domov iz barov.

Sej jz nobeno tuki gor nism označila kot lahko, konec koncev vas sploh ne poznam in ne morem sodit. Navsezadnje me tut ne zanima katera je kaka. Ampak nobena debata se ne more razvit na splošno, ker se vsaka med besedilom notri prepozna in začne projecirati celotno zgodbo nase. Sej nisem nikjer omenila nicka od nobene. Zato ne vem zakaj to jemljete kot nek napad na osebnost. Če se pa kera najde slučajno med katerimi mojimi besedami, to pa ni moj problem, ampak problem te osebe...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Apr. 2010 12:21

Tole si napisala direktno meni.

čuftika napisal/-a:Meni se bolj zdi da tebe moti vsaka ženska, ki je imela manj partnerjev kot ti,ter pač mogoče drugače premišljuje kot ti, se ji pač ne zdi fajn da je njena cifra tam v višavah

Imaš pa prav, jaz se ne prepoznam v tem. In ravno to hočem povedat, v tej temi igram hudičevega advokata. Ne pobiram tipov po lokalih, me pa blazno moti, če kdo obsoja ženske, ki to počnejo. Sploh, če je oseba, ki pljuva, ravno tako ženska. Bo že držalo, da smo same sebi največji sovražnik.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 13. Apr. 2010 15:19

Koliko enih tujih izrazov v tej temi,človek skoraj ne razume več,kaj katera želi povedat.Mene pa itak najbolj privlačijo une nekje vmes,ne ta lahke,okoli katerih naj bi vedno bila gneča,niti tiste,ki se delajo nedosegljive,zlata sredina je še vedno zakon :D
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 13. Apr. 2010 17:06

jerry444 napisal/-a:Koliko enih tujih izrazov v tej temi,človek skoraj ne razume več,kaj katera želi povedat.Mene pa itak najbolj privlačijo une nekje vmes,ne ta lahke,okoli katerih naj bi vedno bila gneča,niti tiste,ki se delajo nedosegljive,zlata sredina je še vedno zakon :D

Pri meni je pa odvisno od trenutnega navdiha. :D
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 20. Apr. 2010 1:07

moški, kako naj vas napademo?

bwahahhahah :D

lejte, obstaja polno člankov o tem, kako je feminizem in ta emancipacija žensk naredila celo pizdarijo in zato je dandanes toliko problemov v teh sodobnih odnosih moški-ženska.
torej: ženske nimate kej napadat. dejte se sprijaznit s to svojo naravno vlogo - ženska je pasivna, čaka, je nežna, čustvena, itd.
moški je tisti, ki napada, naskakuje, osvaja, prodira.
in ne delat nobene revolucije. sam s to vlogo se sprijaznite, in nehajte se tipom vsiljevat, ker itak je pol vse narobe.
ON more izbrat. Ker če ne mu je vse na silo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov