Moški - kako naj vas "napademo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Ekola, moški pišite.
Kaj si želite od ženske, da vam pove in kako pokaže, da si vas želi sedaj takoj, da ji ni do igric, da jo privlačite in skratka - dejmedol
Kaj si želite od ženske, da vam pove in kako pokaže, da si vas želi sedaj takoj, da ji ni do igric, da jo privlačite in skratka - dejmedol
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nism moški ampak..
"jz bi seksala s tabo!" <-- to ni kul? :\
It was forever..but it didnt last long..
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
tko dobesedno ne, ampak nekako tako kot je rekel amark31 : greva k tebi al greva k meni
Če ti ni do igric pa pomojem tud ne potrebuješ nič govorit ampak greš sam v akcijo...
Če ti ni do igric pa pomojem tud ne potrebuješ nič govorit ampak greš sam v akcijo...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
..Evelyn.. napisal/-a:Nism moški ampak..
Je... je... ampak mal več drame prosim.
Recimo... jaz sem si vedno predstavljal, da pride v mojo pisarno... raztrga srajco, se vrže na mizo in reče: TAKE ME!
Oblečena takole: http://img.hexus.net/v2/gaming/screensh ... xissin.jpg
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Ne, to je bolj to... oblečena takole:
http://static.thefrisky.com/images/uplo ... retary.jpg
Ta thread je pa kot bi bil u slaščičarni.
Rad pomagam.
http://static.thefrisky.com/images/uplo ... retary.jpg
Ta thread je pa kot bi bil u slaščičarni.
Rad pomagam.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Seveda sem odprla, ampak ta ni identična tisti
Cifro pa mam že drugač.
Cifro pa mam že drugač.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
men se pa zdi da s tako izjavo 'na deleč' (seprav, kot je Horus napisal - da se že tekom izjave ne slačiš) precej pokvariš stvari... uničiš tisti čar osvajanja trdnjave. Kdorkoli bi naj že pač bil v tem primeru trdnjava.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- Horus
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Haha evo pa sm tut jz navrgla kost v tisto temo o NAPAAAAAADU, torej akcija, orgije, razvrat..karkoli :d
če se že greste neke animal verzije, in se mate za extra pohotne in živalske ko vas prime pohota, bodte taki..in če bejba reče, vrž me kamr čš, obrn me kukr čš, pa ne predoug u eni pozi oz.more bit zanimiv pol loh dlje lol..itk medsebojno ujemanje kukr pac je ze prisotno, in da nabijaš, grabš za lase, spenkaš..TO PREKLETO DELEJ TKO IN NIKUKR DRGAČ na noben nežnejši način in POGUMNO!!!!!!
če se že greste neke animal verzije, in se mate za extra pohotne in živalske ko vas prime pohota, bodte taki..in če bejba reče, vrž me kamr čš, obrn me kukr čš, pa ne predoug u eni pozi oz.more bit zanimiv pol loh dlje lol..itk medsebojno ujemanje kukr pac je ze prisotno, in da nabijaš, grabš za lase, spenkaš..TO PREKLETO DELEJ TKO IN NIKUKR DRGAČ na noben nežnejši način in POGUMNO!!!!!!
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Dobro horus, pusti trdnjavo, recimo da je trdnjava falus. Men osebno je sam ples okoli vrele kaše rajc, ne pa da tip reče 'greva fukat' pa nabaci tiča iz hlač.
drugače pa najbolj direkten pristop z moje strani je bila izjava 'Jez bi te' ker je bil tip prezabit da bi dojel kakršnekoli druge poskuse zbujanja tovrstne pozornosti. Eni so res leseni in pokvarijo cel špil s tem
huh, chiqqa ti si se pa snela z verige tud uredu.
drugače pa najbolj direkten pristop z moje strani je bila izjava 'Jez bi te' ker je bil tip prezabit da bi dojel kakršnekoli druge poskuse zbujanja tovrstne pozornosti. Eni so res leseni in pokvarijo cel špil s tem
huh, chiqqa ti si se pa snela z verige tud uredu.
Zadnjič spremenil keepsake, dne 26. Mar. 2010 0:39, skupaj popravljeno 1 krat.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- Horus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]