Moški - kako naj vas "napademo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^a ni tko, da velja, da ubistva ženska na koncu izbere (fant naj si pa samo misli, da je on izbral)?
Al pa, včasih se zgodi, da tipu kšni signali niso najbolj jasni, pa mora ženska bolj konkretno pokazat zanimanje? Mogoče je pa mal sramežljive sorte (pa me sploh ne zanima, če bo kera rekla, da takega niti noče ) in spet, mora ženska ukrepat..
Al pa, včasih se zgodi, da tipu kšni signali niso najbolj jasni, pa mora ženska bolj konkretno pokazat zanimanje? Mogoče je pa mal sramežljive sorte (pa me sploh ne zanima, če bo kera rekla, da takega niti noče ) in spet, mora ženska ukrepat..
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Največkrat je tako,da si ženska izbere(tudi če je v bistvu on izbral),ampak ne razumem pa,kako potem izbere,če njemu ne potegne oz. ne naredi klik v glavi?A potem si pač rečeš,ok bo naslednjemu bolj jasno in bo naredil prvi korak ali vseeno kej drugače ukrepaš in se pomatraš ti tipa zapecat?Ker itak je tako,da veliko tipov vam verjetno ni všeč,ki vam uletavajo,veliko je pa najbrž tudi takšnih,ki so vam,pa se ne približajo?Ali se motim in vedno dosežete,da vsi kjut tipi pristopijo do vas?:D
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Jah, jaz vedno dosežem, da tip, ki mi je všeč, zagrabi To ne pomeni, da vsi kjut tipi pristopijo, ker mi vsi niti niso všeč, pa tudi ni nujno, da tisti, ki so mi všeč, veljajo za kjut. Pa res nisem nič posebnega za videt, tako da je catch očitno v samozavesti. In timingu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov