Moški - kako naj vas "napademo"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 29. Mar. 2010 23:39

Roberta R. napisal/-a:Ful me zanima, kako bi blo, če bi punca prišla do tipa, mu rekla: "greva seksat?" tip bi reku, bejba me ne spoštuje in jo klofnil.. kaj to je tudi ok?
:lol:
ravno ta teden je do moje lastnine uletela neka bejba z dobesedno to izjavo. Moram vprašat če jo je nakloftal, ker ga je ponižala :D

Drugače pa svaka ji čast, redkokira ima jajca za tak direkten pristop! :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 29. Mar. 2010 23:55

Verjetno ga je mela še malo v riti za pogum :)
Smešno je, ko bi verjetno ogromno tipov skakalo od veselja, če bi kkšna taka prišla do njih (samskih tipov seveda :D ), medtem, ko bejbe take "kretene" kar oklofotamo..

tut do mene je prišel en poba, pijan, pa mi reku, da bi me kr "prtisnu".. pač sm se fajn nasmejala, mu razložila da ne bo šlo, pa ga spotoma še povprašala, kolkrat mu je ratalo domov odpeljat punco s takim pristopom.. ne vem, js si takih stvari ne jemljem k srcu..
v svoji karieri visenja v lokalih in diskotekah ali po koncertih, me še noben pristop ni tako šokiral, da bi kerga osmešla ali pa okloftala. Nekak si zamišljam, da je potrebno zbrat en pogum, da do nekoga stopiš in ga ogovoriš.. tako ali drugače, in se mi zdi ful grdo, ko vidim kakšne punce, ki potem prou superiorno odvračajo "uboge reveže" kot po tekočem traku (ne govorim o nobeni tukaj, ampak nasplošno)..
dostikrat sem spila tut kakšno pjačo z kakšnim tipom, ki mi ni bil všeč, pa sem recimo na tak način dobila nove znance, tut enega zlo dobrega kolega ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 30. Mar. 2010 0:16

Alwaleed napisal/-a:Če je pristop res žaljiv in v neprimernih okoliščinah, se mi osebno klofuta niti ne zdi več tako nepoklicana, ampak pravno je zadeva vprašljiva.

Poznam človeka, ki je žensko spravil v precejšnje težave, ker se je stepla z njim, in je lahko dokazal, da je ona začela s klofuto.

Em, jebela, ce sem pa ze v prvem postu na to temo napisala, da se mi klofuta ne zdi primerna reakcija... :P
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Mar. 2010 7:02

Horus napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:Meni se zdi tak pristop "grema sexat" full poniževalen, hoja po meni in mojem dostojanstvu. Dejansko zaboli, če ti kdo pride s tako ven. In če lahko on mene prizadane na čustvenem nivoju, se mi ne zdi nič napačnega, če bi v trenutku šibkosti to izenačila z njegovo bolečino na fizičnem nivoju.

Torej se ti prav tako ne zdi nic napacnega, da tip zensko, ki ga zavrne magari za pijaco, okol kepe? Navsezadnje ga prizadene na custvenem nivoju.

Ti se kr zezaj :D
Nisem rekla, da je to prav, temveč, da se mi zdi opravičljivo, če se to zgodi v trenutku šibkosti.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 30. Mar. 2010 7:49

Roberta R. napisal/-a:Kaj pa je fora, če pride človek do tebe pa reče, greva seksat?.. je vsaj direkten in ti pove kaj želi od tebe.. velik slabši so tisti, ki ti oblubijo vse, samo da te spravijo v posteljo.. sicer nisem več v tistih naivnih letih, da bi na to še nasedala, ampak taki se men zdijo veliko slabši, pa še takega neb šla klofnit.. sej maš dar govora, rečeš me ne zanima..

Klofnit ne smeš in tudi ne vem zakaj bi ga. Tako, da sem tvojega mnenja. Pogosto se mi je dogajalo, da sem doživela takšno vprašanje, ampak jaz takšnih tipov nisem nikoli jemala resno, ker res ne veš a se heca ali kaj. Pa četudi se ne bi, hvala za takšen pristop.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Mar. 2010 11:24

Alwaleed napisal/-a:Če si v kakšnem KMŠ-ju, je to iskreno rečeno bolj podobno swinger žurki, kot pa ne.
Kva ma folk skos neki s tem KMSjem??? Isti pajzl kot katerikoli drugi v LJ.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 11:27

kMš, mogoče zato? :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Mar. 2010 11:30

^^ to pa ni res.
kmš je klasa za sebe. tam trezen težko kdo zdrži več kot pol ure. in nabira se sama študentarija (beri potreben folk), ki išče tam možnost lahkega sexa.
in evo meni glave, če vsak, ki mu ni pomembno s kom sexa, ne dobi sexa.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 30. Mar. 2010 15:50

Jaz sem bil pa zadnjič prvič tam(res,da sem ob dveh zjutraj že odpeketal domov),bilo je med tednom(se pravi polno študentov),pa se mi ni zdelo,da folk sam kaj za na hitro išče,sicer pa ne vem kak je zunaj pred lokalom,noter se mi res ni zdelo,ali pa pač kot klasičen moški nič ne opazim,kaj se dogaja okoli mene :D Lokal kot večina drugih po LJ in verjemem,da tudi po drugih mestih?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Apr. 2010 0:26

jerry tebi se ni zdelo mogoče, ker si moškega spola. Ko ženska vstopi tja, jo vsi otipavajo in ponavadi je vsak za... žalostno, ampak resnično, da je tam pomembno samo kam... :(
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Apr. 2010 8:17

Em, jaz sem bila tam že ničkolikokrat in se me niti enkrat še ni nobeden dotaknil. :wink: Od tega sem bila samo parkrat z moško družbo, kar je bilo že samo po sebi razlog za to, da si nobeden ni upal pristopiti, a tudi ko sem bila s puncami ni bilo nič drugače. Mogoče se tam res najde kakšen kreten več kot po drugih placih v Lj, ampak to je pač zato, ker tja zahaja več ali manj študentarija. Ni težko sešteti študentarija + alkohol... :wink: Btw, tudi kakšna Ultra in Bachus nista kaj dosti boljša, le da plac izgleda mogoče malo lepši kot kmš, vidiš pa prav tako prizadet folk.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 03. Apr. 2010 10:09

marypa napisal/-a:jerry tebi se ni zdelo mogoče, ker si moškega spola. Ko ženska vstopi tja, jo vsi otipavajo in ponavadi je vsak za... žalostno, ampak resnično, da je tam pomembno samo kam... :(

Moški smo itak vedno za...,ne samo ko smo v lokalih,tudi v trgovinah in na vlaku,vedno in povsod,samo zdaj eni to bolj očitno kažejo,drugi manj.Itak pa danes za večino punc drži tista trditev "zunaj sem zato,da se zdivjam,nažuram,ne pa da iščem partnerja(tudi samske)",tako da tipi na takih placih že zaradi tega manj trudimo(vsaj jaz no :D )
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Apr. 2010 10:39

jerry444 napisal/-a:
Moški smo itak vedno za...,ne samo ko smo v lokalih,tudi v trgovinah in na vlaku,vedno in povsod,samo zdaj eni to bolj očitno kažejo,drugi manj.Itak pa danes za večino punc drži tista trditev "zunaj sem zato,da se zdivjam,nažuram,ne pa da iščem partnerja(tudi samske)",tako da tipi na takih placih že zaradi tega manj trudimo(vsaj jaz no :D )

No ja, jz ne bi tak posloploševala, odvisno od punce, žal je tak da ne gremo vse sam plesat in imeti se fajn, ene grejo z namenom najdit enega za tisto noč, met avanturco...
Ne hodim nekaj pogosto ven, ampak nazadnje ko sm bila, hjao, takega razvrata še ne, ena se je namreč slačila okoli nje neki bog tipi, vase je pa zlivala pijačo za pijačo. Drugače so pa določeni klubi znani po tem da 90% folka tja gre zato da kaj "ujaga" za sproti... Tak, da se ne strinjam da samske ne iščejo nekoga od zunai (ali je to partner ali le zabava za tisto noč, je pa odvisno od posameznice).
Marsikaj ti pa pove, če tip žensko pripelje domov iz bara, pove marsikaj o njenem karatkterju in on tem al je hard to get (očitno ni, če gre kr z vsakim, oz. z prvim, ki gre mimo).
Če bi bla moški s tako žensko ne bi hotela imeti resne zveze!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Apr. 2010 10:43

Nisem vedela, da je moja babica odkrila cosmoforum :P
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Apr. 2010 10:44

^^Slika
čuftika napisal/-a:Marsikaj ti pa pove, če tip žensko pripelje domov iz bara, pove marsikaj o njenem karatkterju in on tem al je hard to get (očitno ni, če gre kr z vsakim, oz. z prvim, ki gre mimo).
A to, da bi pa ona njega odpeljala domov :D, pa ni možno, al kako? Sej ni nujno, da je bil to 1., ki je prišel mimo/se ji je ponudil..

Res je, verjamem, da so tudi take, ampak vseeno..dokler nismo na njihovem mestu ali pa so naše prijateljice, ne mormo zares vedt kakšen je bil "dogovor".

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov