Moja zveza potrebuje vašo pomoč

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

smotkicamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkicamala » 18. Apr. 2012 7:44

pozdravljeni. s fantom sem že skoraj 2 leti v zvezi.. in moram priznat da je obupno zadnje čase... prej nikamor nism smela nikamor zdj mu je vseeno kam grem s kom grem kdaj pridem... kar se mi zdi zelo čudno.. zadnje čase se samo kregava... hotela sem se odseliti od njega in bi šla domov živet... ampak doma se pa spet starši kregajo.. rada bi se preselila v eno stanovanje vendar se bojim da bi razočarala svoje starše.. pa tut moči nimam da bi pustila fanta mi lahko poveste kako nj ga pustim in kako nj starše prepričam da je zame boljš da grem nekam v eno stanovanje ne pa k njim domov kreg poslušat.. prosm pomagajte mi !!!! aja pa 21 let mam če vam kj pomaga pri nasvetu
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 18. Apr. 2012 10:31

Imaš kakšno možnost, da greš v študentski dom? To bi bila še najboljša opcija v tvojem primeru.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
smotkicamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkicamala » 18. Apr. 2012 10:34

nism jst za študentski dom veš... jst bi rabila sm mir... pa eno malo kuhnco da si lahk kj skuham kopalnco da se umijem pa magar kavč tut postle ne rabm.. sm nimam moči da bi šla veš... k se bojim da bom starše razočarala pa da bo tip skus za mano hodu pa me čakal kje pa iskal pa kaj jst vem kaj še..... zmožen je vsega posebej ko je pod vplivom alkohola.... =(
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Apr. 2012 10:54

Čaki, zakaj te pa skrbi, da bi tvoja osamosvojitev za starše pomenila razočaranje :confused:
smotkicamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkicamala » 18. Apr. 2012 10:58

ja bojim se tega razočaranja staršev zato k bi rekl zakaj nism raj domov pršla... zakaj sm šla v stanovanje....
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 18. Apr. 2012 11:15

Rajš si s tipom, o kterem si misliš to:
smotkicamala napisal/-a:... da bo tip skus za mano hodu pa me čakal kje pa iskal pa kaj jst vem kaj še..... zmožen je vsega posebej ko je pod vplivom alkohola.... =(

kot da za alternativo vzameš selitev nazaj domov in pač občasno poslušat domačo kregarijo (kdo je pa ne) ?

+ imaš finance, da sploh lahko razmišljaš o "selitvi na svoje"?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
smotkicamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkicamala » 18. Apr. 2012 11:20

mam ja finance.... ja raj trpim pa sm s tipom ko da se v strahu vozm po cesti pa grem s kolegicam vn žurerat pa ne bom vedla kje me čaka pa kaj mi hoče???? =(
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 18. Apr. 2012 11:24

Po tvoje torej sploh alternative nimaš in ne moreš niti it na svoje.

Kaj je sploh problem?
To da je tvoj tip očitno nek psiho nasilnež, ki se ga bojiš?
To da se bojiš razočarat starše?
To da ti grejo starši na jetra s kreganjem?
To da ne najdeš pametnega fleta kamor bi se selila?
To da ne upaš rečt tipu dost te mam, ajde?
To da ne veš kaj bi v resnici rada?

Pri 21ih letih imet take travme, po eni strani hočeš stran od njega, po drugi strani se sekiraš ker ti on kr naenkrat več ne prepoveduje izhodov... ja hudo.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
smotkicamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkicamala » 18. Apr. 2012 11:28

vsakega pomalem se bojim kar si napisala.... hočm bit srečna.. sm očitno mi še kmal ne bo ratalo.. jst mam stanovanje že prpravleno en kolega ga ma.. to sploh ni panike.. bi sama bla notr in vse... sm bojim se kako bi na to reagirali moji starši.. pač čudno jim bo zakaj se nism domov preselila.. in sm šla raj nekam drugam.. to pa zato ker nočem doma poslušat kako se kregajo... pač mam zakomplicirane starše kaj čm.. =(
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 18. Apr. 2012 11:32

Starši niso nič zakomplicirani, ti kompliciraš.

Če imaš flet zrihtan, spakiraj kufre in Adijooo čauuuuu ajdeeee, se ne obračaš. Lahko se dobiš s tafrišnim bivšim na kšni kavi na nevtralnem terenu (sredi mesta), kjer ne bo delal scen, ki se jih zgleda bojiš. Glede na to da ti je frend rihtal flet, imaš v življenju osebe ki jim ni vseen zate in verjetno vidijo da si trenutno v stiski in so ti pripravljeni na tak in drugačen način pomagat.
Če so starši take sorte, jih boš poslušala zmeri. Če ne zdej zaradi selitve, pa doma zaradi razmetane sobe, ker boš narobe parkirala avto, ker si trapasto obesila cunje. To je njuna stvar, na tebi je, da se zavedaš zakaj si se odločla za ta korak in STOJIŠ ZA TEM. Vidi se, da rabiš eno inekcijo samozavesti, ker že samo po teh parih stavkih ki si jih tukaj napisala, izpadeš kot neka cunjica, s ktero lahko vsak opleta okoli kot mu paše. Pa nej bojo to starši alpa dec.
Sprav se na svoje noge!
smotkicamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkicamala » 18. Apr. 2012 11:45

to kar si napisala se čist vse strinjam s tabo... mislš da bom zmogla vse to prenest... ko bodo tastari name spet grdo gledal pa to??? =( ...
težko je full čeprov mogoče ti drugač mislš..... s čim bi si pa pridobila samozavest?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Apr. 2012 11:57

^^tako, kot ti je že keepsake povedala - s tem, da se postaviš zase. Staršem jasno rečeš, da jih imaš rada in ceniš njuno pripravljenost te imet doma, vendar želiš biti samostojna (vsaj deloma), ter greš po svoje.
Fantu pa tudi rečeš, da imaš dovolj in če samo namigne na kakšno neumnost pa pokliči policijo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Apr. 2012 12:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:41, skupaj popravljeno 1 krat.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 18. Apr. 2012 13:02

smotkicamala napisal/-a:mam ja finance.... ja raj trpim pa sm s tipom ko da se v strahu vozm po cesti pa grem s kolegicam vn žurerat pa ne bom vedla kje me čaka pa kaj mi hoče???? =(

Razmišljaj tako, da če ga pustiš sedajle bo nekaj časa najbrž štala, ki pa se jo da rešit. Če ostaneš z njim te pa takista štala najbrž tudi čaka (ali pa še večja) - ampak to bo bistveno težje rešit. Torej kratkoročno nekaj izpadov zaradi ranjenega ponosa ali celo življenje trpljenja (pa če se bojiš nasilnih izpadov ob razhodu, najbrž ne bo dolgo ko bo roko stegnil nad tebe tudi v zvezi (če je že ni)). Kar se tiče pa samozavesti - največ jo pridobiš ko uspešno premagaš nek težak izziv. Občutek "uspelo mi je pa tako nemogoče se je zdelo" ti da krila!
Zadnjič spremenil *Žuža*, dne 18. Apr. 2012 13:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Apr. 2012 13:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov