Moja zveza potrebuje vašo pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ti smotkicamala, po eni strani si čist paranoična ne veš kaj bi, po drugi strani pa iščeš neko popolnost..
tip naj nima veze glede stanovanja. če nočeš biti z njim, greš stran, pika, mir v stanovanju gor ali dol.
to se ti s tipom pogovori, če je pa nasilen ali te nadleguje je pa policija zato, ali se ga pa pač izogibaj. pa izpusti nekaj žurov da se pomiriš, če to je mir že tako pomemben..
straši se bolj ali manj vsi kregajo, sprejmi to, sigurno je tam kaka soba kjer lahko zapreš vrata in ne slišiš, če se pa res dereta pa lahko tudi rečeš kaj.
nisi za študentski dom.. ja lej, pri tipu ne bo miru, pri starših ne, svoje stanovanje, če imaš denar, kar, če ga pa ni moraš pa eno od teh možnosti vzet pa mal potrpet jebiga ni vse popolno..
tip naj nima veze glede stanovanja. če nočeš biti z njim, greš stran, pika, mir v stanovanju gor ali dol.
to se ti s tipom pogovori, če je pa nasilen ali te nadleguje je pa policija zato, ali se ga pa pač izogibaj. pa izpusti nekaj žurov da se pomiriš, če to je mir že tako pomemben..
straši se bolj ali manj vsi kregajo, sprejmi to, sigurno je tam kaka soba kjer lahko zapreš vrata in ne slišiš, če se pa res dereta pa lahko tudi rečeš kaj.
nisi za študentski dom.. ja lej, pri tipu ne bo miru, pri starših ne, svoje stanovanje, če imaš denar, kar, če ga pa ni moraš pa eno od teh možnosti vzet pa mal potrpet jebiga ni vse popolno..
hej norci
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
smotkicamala napisal/-a: in moram priznat da je obupno zadnje čase... prej nikamor nism smela nikamor zdj mu je vseeno kam grem s kom grem kdaj pridem... kar se mi zdi zelo čudno..
A smem vprašat, kaj sploh hočeš!? Okej. Razumem tvoje nezadovoljstvo, če prej nikamor nisi smela it. Jasno mi je, da ti to ni blo všeč. Ampak zdaj, ko pa greš lahko kamor hočeš ti pa spet ni kul. Tip je zmeden in ne ve kaj sploh hpčeš. Jasno, če pa se tko obnašaš
Ok. Mal provokacije.
Mam občutek, da je tvoj tipček (če to sploh še je) zagledan v eno drugo in nima jajc, da bi te dal na čevel. Čaka, da ga boš ti.
Včasih se tudi motim
- kittyCAT00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Odloč se kaj hočeš pa naredi to, če boš skos študrala kaj bi kaj nebi neboš nikamor prišla..
- sanna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
smotkicamala napisal/-a:pozdravljeni. s fantom sem že skoraj 2 leti v zvezi.. in moram priznat da je obupno zadnje čase... prej nikamor nism smela nikamor zdj mu je vseeno kam grem s kom grem kdaj pridem... kar se mi zdi zelo čudno.. zadnje čase se samo kregava... hotela sem se odseliti od njega in bi šla domov živet... ampak doma se pa spet starši kregajo.. rada bi se preselila v eno stanovanje vendar se bojim da bi razočarala svoje starše.. pa tut moči nimam da bi pustila fanta mi lahko poveste kako nj ga pustim in kako nj starše prepričam da je zame boljš da grem nekam v eno stanovanje ne pa k njim domov kreg poslušat.. prosm pomagajte mi !!!! aja pa 21 let mam če vam kj pomaga pri nasvetu
SE TI ZAVEDAŠ,DA SI NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA CELEM ŠIRNEM SVETU KAJ ŠELE SVETU SAMEMU PLANETU?SE TI ZAVEDAŠ KOLIKO POMENIŠ?
če se ne zavedaš ti moram povedati, ti si najbolša oseba na svetu,res je, vse kar je na tebi,kar ljubiš,kar čutiš,kar imaš rad,kaj delaš rad vse to si ti in to je tvoje in se vprašaš le zakaj se tako slabo počutim ,zakaj me boli,ko me oseba prizadane le zakaj jokam?
ti povem ne veš,da si NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA V ŽIVLJENJU TI,NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA SVETU,marsikdo reče a jaz sem najpomembnejša oseba na svetu ehhh to pa ne bo držalo ampak drži
ti si najpomembnejša oseba NA CELEM PLANETU in nihče drugi veš kaj to pomeni?
imaš rad sebe kar počneš kar ljubiš kar si ti,kakšno glasbo poslušaš?
katera je tvoja najbolša cvetlica?meni je MARJETICA vse to si ti in kdorkoli
bo hodil okoli naj pove najprej,zakriči to sem jaz,NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA CELEM SVETU,če si kdaj jokal/jokala?vsi ostali so druga oseba le ti si
PRVA!LE TI SI PRVA!
ko boš hodil okoli povej jim reci jim!SE TI ZAVEDAŠ,DA SI NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA CELEM SVETU?
povej jim,da bodo vedeli vsi drugi so druga oseba in,ko trpiš za ljubezen zavedaj se ti si prva oseba na celem širnem svetu!
POVEJ JIM,OSREČI JIH,DA NE BODO VEČ TRPELI,DA SE BODO ZAVEDALI TEGA
Ti si najpomembnejša oseba na svetu!
Če bi se to zavedala,ne bi trpela kot trpiš zdaj.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Lahko prosim nehaš pisat ENO IN ISTO v vsako temo? in lahko nehaš pisat TAKO, Z VELIKIMI ČRKAMI??
Še kakšen tak post pa bodo zbrisani vsi, v katerih si pisala z velikimi črkami pa tud če si najpomembnejša oseba na tem svetu.
Še kakšen tak post pa bodo zbrisani vsi, v katerih si pisala z velikimi črkami pa tud če si najpomembnejša oseba na tem svetu.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov