Moja zgodba

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 15. Sep. 2013 22:10

neznanec napisal/-a:Jap, punca je res neobičajna (ne nujno v pozitivnem smislu, ampak to je relativno). Sej zato se mi je pa tok prikupla, padam na neobičajne.

Pirodoksin. Nočem it po poti, da mi bo popolnoma ravno za mnenja ostalih ljudi in kaj se z njimi dogaja, ker je to že borderline sociopatsko. Še vedno pred svojimi dejanji pomislim, kakšne posledice bo to melo na soljudi. In zarad tega ne grem z eno alkoholizirano punco, čeprov bi šel komot, trust me.

Kot sem napisal, da se mi zdi, kot da so se vse te stvari zgodile miljon let nazaj je ravno zarad psihadelikov. Spremembe so se zgodile. Stvari so mi začele dost manj pomenit in sem za en odtenek bolj flegma. Dost se zgodilo v teh parih mesecih, nisem še zihr, na + ali na -.

to, da ti je vseeno za mnenja ostalih ljudi o tebi ni sociopatsko, ampak pomeni, da imaš dobro samospoštovanje, ki ni odvisno od mnenj drugih ljudi. to sem napisal bolj v smislu, da se ne obračaš po vetru in se prilagajaš drugim, ampak se znaš postaviti zase, ne pa da jih izkoriščaš in ti je vseeno za njihova čustva. vsekakor ne boš postal sociopat, ne boj se, tega se ne moreš kar tako priučiti. ti si itak v čisto nasprotnem ekstremu.
samo recimo glej tvoje odzive tu na forumu. povedali so ti kako in kaj, ti pa še kar poskušaš to opravičiti v smislu, da je ta ženska nekaj kriva itd. za to bi ti moralo biti vseeno - za mnenje te ženske (pač ok, če ti je bla prijateljica je nekaj drugega - ampak resno dvomim, da si jo ti kadarkoli videl kot zares pravo prijateljico, ampak si jo pač hotel pofukat in si se ob tem še zaljubil) in za mnenje nekih bednikov tu na forumu. pač preboli, ni zadnja, ki te bo zavrnila. za to bi ti moralo biti vseeno.
neznanec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanec » 15. Sep. 2013 22:21

Si res res pameten (in razgledan) poba, ampak sori, ta ženska se mi je od prvega letnika zdela totalno neprivlačna. Šele potem, ko sva se povezala mi je res res počas ratala všeč vizualno.

Tko da ta tvoj conspiracy theory, da sm reku, grem bit prjatu s to žensko, da jo bom enkrat pof*, sori, res ne drži. :) Tak odnos mi je ogaben. In imam tud lastno negativno izkušnjo s tem.

floribunda, to je eden imed načinov, kokr sem seznanjen so tam v igri velike količine DMT-ja, ki je kot psihadelik res močan. Na kej tazga greš, če maš res kako veliko travmo v seb, ker v tisti noči, ko to poteka, vmes trikrat umreš in se ponovno rodiš.

Za navadne smrtnike pa zgolj kak trip, gobice, čeprov je razred psihadelikov res širok. Skratka dost bolj prijazno umu, ampak ne narobe razumet, stvari so še vseen močne in lahko majo posledice. Ampak, v mojem primeru je bla to samo ena globoka meditacija. Pa ne pojdimo preveč offtopic :)

Hvala vsem za debato, ste me preprical, da ji ne predlagam nč "nespodobnega". Te zgodbe je konec.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 16. Sep. 2013 11:20

Ne verjamem ti čisto, ker fizična privlačnost načeloma ni nekaj kar se pojavi čez čas (če se oseba fizično ne spremeni), lahko da sam sebi lažeš. Ampak to ni važno in moralo bi ti biti vseeno, kaj si mislim.

Ti pa vsekakor priporočam branje knjige Formule ljubezni od Milivojevića (in slovencu79 tudi, če to bere) ... v glavnem, nehaj sanjati o romantični ljubezni, ne samo, da se ženske na to ne palijo (oz. jo je treba uporabljati kot začimbo), ampak ti prinaša več škode kot koristi.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 16. Sep. 2013 11:42

pirodoksin napisal/-a:Ne verjamem ti čisto, ker fizična privlačnost načeloma ni nekaj kar se pojavi čez čas (če se oseba fizično ne spremeni), lahko da sam sebi lažeš.

o.O Logično, da se lahko. Ok, večinoma je tako pri ženskah, verjamem pa, da obstajajo tudi predstavniki nasprotnega spola, ki delujejo na tak način, saj niste vsi klonirani.

Meni npr. zunanji izgled osebe ne pomeni popolnoma nič, pa gre lahko še za takega lepotca po objektivnih merilih ali popolno oblikovano telo. Na drugi strani me tudi odstopanje od teh splošnih lepotnih meril ne moti in ne odvrne oz. ne prepreči možnosti, da bi mi oseba postala privlačna. Totalno nič mi ne pomeni nek obraz, pač skupek tkiv. :/ Šele ko osebo zelo dobro spoznam, se dolgo družim z njo in mi nekako priraste k srcu, opazim fizično komponento - in mi sčasoma tudi ta postane všeč, če mi je oseba všeč. :)

Vem pa, da večina ljudi takoj opazi zunanjost (sploh tista tema z lepljenjem slik moških me vedno preseneti, kako se nekatere 'slinijo' in navdušujejo nad nekimi neznanimi tipi... meni je to isto, kot bi gledala škatlo za čevlje ali kaj takega :D pa nisem lezbijka, le zunanjost mi nič ne pomeni in me ne privlači, če te konkretne osebe nimam rada).
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 16. Sep. 2013 11:52

^^ :zustimm:

Se povsem strinjam! Spolna privlačnost se lahko razvije kasneje in dokazov za, je nešteto več, kot dokazov proti.

Kar se Milivojevića tiče je pa na trenutke pošteno zgrešen, tekst Forumle ljubezni je pa spisan poljudno in včasih zato tudi manj točno in strokovno. Pisan je pač za laično publiko ... in čeprav se večinoma strinjam z njim, ga res ne bi jemala za neko zlato pravilo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2013 14:23

se strinjam. čist možno je da ti nekdo postane po videzu všeč šele čez čas :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2013 14:26

..Evelyn.. napisal/-a:Neznanec, im with you.
A se tko dela s prjatli? Je to prov, če ti nekdo zaupa svoja čustva, da ga totalno skenslaš? Še sekundo nazaj res dobra prjatla, en stavek, naprej pa smrtna sovražnika? Če je tako, da je to vam ženskam sprejemljivo, ste pr men totalno oplele.

Ne. Groza. Kot prijateljica bi ti lahko normalno razložila, da si pač tega ne želi, ampak upa, da bosta lahko bila prijatelja naprej. Kar sklepam, da bi ti razumel. Ta pot, ki jo je pa ona izbrala, je pa otročja in odurna. In meni bi se na tvojem mestu že zaradi tega odziva zagravžala.

se popolnoma strinjam.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Sep. 2013 17:02

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:44, skupaj popravljeno 1 krat.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 16. Sep. 2013 19:50

neznanec je napisal, da mu je ženska postala všeč VIZUALNO šele čez nekaj časa. To po moje preprosto ni možno. Strinjam se, da je spolna privlačnost še kaj drugega kot telesna privlačnost, ampak moški smo izredno vizualna bitja (kdor tega ne prizna pač sam sebi laže) in res mi ni jasno, kako bi ti bil kdo vizualno kasneje bolj všeč, če ne gre zgolj za racionalizacijo ... pri odgovorih neznanca pa je opaziti veliko opravičevanja, iskanja izgovorov, racionalizacije itd.
Pri ženskah je pa čisto drugače, tu sploh ni primerjave, spolna privlačnost pri ženskah je povezana predvsem s statusom in samozavestjo (to dvoje je povezano), zelo malo pa z videzom oz. gre tu zgolj za neko všečnost, zanimanje, ki pa se v pravo seksualno privlačnost ponavadi razvije šele skozi socialno interakcijo. če moški izpade nesamozavesten, potem mu noben videz ne pomaga, če je ženska nesamozavestna, glupa in še kar je slabih lastnosti, vendar fizično lepa, jo bo pa večina moških vseeno hotela pofukat (kar ne pomeni nujno, da bi šli z njo v resno zvezo). veliko moških bo pa tudi reklo, da ne bi šli v zvezo z žensko, ki jih fizično ne privlači.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2013 20:11

je možno. 100% ;) s tem pa le mam izkušnje :D posebi je pogosto če to osebo dolg časa gledaš, in že sam en moment ko ti postane en detajl na njej simpatičen, se kr razraste to.. in ti postane všeč :) men so danes všeč punce, za katerimi par let nazaj ne bi pogledal sploh.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 17. Sep. 2013 11:09

ja ok, samo te osebe so bile že prej lepe (če govorimo o objektivni lepoti kot konsenzu med (moško) populacijo), samo ti tega nisi opazil oz. si se čez čas senzitiziral (tj. postal bolj občutljiv). Meni se zgodi podobno, če kak teden ne drkam, pol so mi ženske dost bolj privlačne.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 17. Sep. 2013 12:24

Ni nujno, lepoto različno dojemamo oz. gledamo osebo kot celoto... lahko da je npr. neko dekle sicer čisto luštno, ima pa velik / kljukast nos, postrani zobe, tanke ustnice, medtem ko so opazovalcu načeloma bolj všeč polne itd. In ji v začetku ne posveča posebne pozornosti oz. se mu ne zdi blazno privlačna v primerjavi s sošolkami, ko jo pa bolje spozna in se zaljubi vanjo, pa mu tisti kljukast nosek kar naenkrat postane nemoteč in celo simpatičen, ker je del njegove simpatije.

Lahko pa, da je oseba že prej po 'objektivnih merilih' lepa, pa je njega šele kasneje začela privlačit, ko sta se bolje spoznala, ja, saj nekaj takega pravi neznanec :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 22. Sep. 2013 18:00

trust napisal/-a:Bolj ji boš težil slabše bo, ignoriraj jo! potrudi se pa boš videl, da jo bo to začelo"rajcat". .

Seveda, ker če ji dečko ni všeč in je ne zanima, se bo res zelo sekirala, če jo bo ignoriral. Čudežno bo postala nanj čisto nora. (what kind of bullshit is that - razen če si še sam nedolžen in brez kakršnih koli izkušenj z medsebojnimi odnosi z nasprotnim spolom)
Če je pri meni kdaj kdo začel s takimi nedoraslimi fintami, sem bila kvečjemu vesela, da me ignorira, ker sem vsaj dobila želeni mir. :D

Poznam enega takega, ki je bil "nesmrtno" (samo citiram njegov zadnji govor, ki mi ga je namenil) zaljubljen vame par let, to povedal šele po enem smešnem spletu okoliščin, ko se je obnašal zelo čudno, nakar je po mojem odgovoru, da do njega nisem nikoli, niti zdaj, čutila karkoli več kot do katerega koli kolega, začel z nezrelim odnosom, ignorirati ipd., ko pa je videl, da tudi to ne vžge pri meni (je tudi mlajši, tako da - it makes sense), ker pač nimam interesa, je verjetno vendarle skapiral, da pač mora iti dalje, tako ali drugače.

Hecno in nesmiselno se je daviti z nekimi nerealnimi sanjami, da obstaja samo ena tista prava oseba, s katero bi bili pripravljeni imeti kakršen koli odnos, samo da bi bili lahko zraven nje in da se bo nekega dne zbudila ter ugotovila, da vas ljubi bolj kot vse na svetu. Saj je lepo gojiti upanje, a je treba oceniti kdaj je to smiselno in kdaj ne. :wink:
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 26. Sep. 2013 11:52

Zanimiva debata. Avtorju se čuti, da je še malce mlečen okoli ust in da je še na nivoju idealiziranja ter opravičevanja žensk - nič hudega, z leti bo minilo.

Kot prvo, tule si dobil nekaj zelo dobrih odgovorov, da ti postane jasno, kako ženske funkcionirajo. Prvi odgovori so bili v smislu "povej ji, da si ji všeč, mogoče si tudi ti njej, mogoče bo sčasoma vzljubila ..." skratka tipičen ženski nonsense, ki se je lepo pokazal skozi kasnejše zgražanje nad tem, da si ji ljubezen dejansko izpovedal. Naenkrat si postal psihopat, patetik, fukfehtar, čudak ... in našle so razlog, da si vreden čiste prekinitve stikov. Človek bi rekel, da odrasli ljudje tako ne reagirajo in da se bodo punce z leti zresnile - sam o tem močno dvomim in bi prej rekel, da boš moral ti spremeniti odnos do punc, če hočeš kakšno vidno spremembo. Saj vidiš, kam te being mr fucking nice guy pripelje.

Torej, tole češpljo totalno ignoriraj. Imaš svoje želje, sama je nanje reagirala zelo neprimerno in nimaš enega samega razloga, da jo še kdaj v življenju pogledaš. Pusti tiste vajine "cenjene skupne trenutke", ki, kot vidiš, niso pomenili nič. Glavo pokonci, bodi samozavesten (ne prikrito užaljen) in hitro te bo začela gledati v čisto drugi luči (preverjeno).

Kot drugo, punce so ti s svojimi komentarji lepo nakazale, kakšen moraš biti, da si jim zanimiv. Ne gre za to, da gledaš nanje kot na prasice, kot na objekt, ki si ga natakneš na qrac (no, lahko tudi ;) ), gre za to, da jih ne idealiziraš, da jih nimaš za božanstva, ampak da si poleg njih dovolj jebivetrovsko zajebantski, da vidijo, da te boli đoka zanje, da nisi nek pezde, ki ga bodo vrtele okoli prsta, in da imaš hkrati tudi kvalitete pravega moškega. Na take se ženske lepijo kot na med. Nek ološ sicer poberejo takozvani "jebači", nekatere se zadovoljijo z "nice guyi", po večini pa imajo moški, kot sem jih opisal zgoraj, dovolj ženskih ponudb v vseh življenjskih obdobjih.

Rešitev ni, da se brezglavo zaletavaš. Vzemi si ga na easy. Delaj na sebi, zdaj bo novo študijsko leto, hodi ven s kolegi, spoznavaj punce, bodi skuliran in slej ko prej bo uspeh tu. Brez skrbi.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Sep. 2013 14:24

neznanec, nikar ne upoštevaj nasveta, ki ti ga je dal pohorc.

Ni res, da imamo ženske rade zadržane, mišičaste, mrkoglede in nespoštljive gorile. Zrele punce in ženske imamo rade prijazne, spoštljive moške, ki nas razvajajo in nas imajo radi ter nam to brez zadržkov tudi izkazujejo.

Se strinjam z mrho, da bo, če odrasli in zreli osebi nekdo ni všeč, vesela, v kolikor jo bo ta oseba vnaprej ignorirala/si bo mislila, da je ta oseba nezrela, če na ulici ne bo znala prijazno pokimat v pozdrav, to je pa tudi vse, kar se bo doseglo z ignoriranjem.

Se pa strinjam, da ta tvoja simpatija, neznanec, ni niti zrela oseba, niti resnična prijateljica, ampak precej neprijetna punca.

Sicer pa mislim, da je problem v tem, da moški niso sposobni sprejet dejstva, da si ga ženska želi zgolj za prijatelja. Jaz sem bila do tistih, ki so se zaljubili vame vedno vljudna, vedno sem takoj, brez zavajanja povedala, kako stvari stojijo in vedno sem resno ponudila prijateljstvo, ampak zdržal pa ni tega noben moj ''prijatelj'' ... en je šel celo tako daleč, da me na cesti ni več pozdravil. Še zdaj ne vem zakaj. Najbrž zato, ker je slišal, da sem se poljubljala z nekom drugim ... pri tem, da je vedel, da mi ni všeč in ga ne vidim kot potencialnega partnerja ... meni je to največji, najbolj nevljuden dokaz nezrelosti.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov