moj tip je imel veliiiiiko bivših - razlog, da se razburjam?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 09. Apr. 2008 19:25

Ja đizes..ja kaj pol če jih je mel 10??Jih je pač mel..takrat tebe ni bilo in so bile druge..sedaj pa si ti!<preteklost je preteklost in pika..ker me najbol razp*** ko nekdo paničari koliko bivših je bilo pred sedanjim partnerjem...
Punca pomiri se...sedaj ma tebe in ne druge!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 09. Apr. 2008 20:03

dobr, nekak bi razumela, če bi bla res velika cifra, ampak 10 jih za moje pojme še zdaleč ni tko ogromno. in kot so že punce omenle so bolj pomembni drugi dejavniki (od odnosa do žensk in seksa do zvestobe in podobnih zadev). tko da ne komplicirej, če pa misliš, da ne boš mogla mimo tega, ga pa pusti, ker mu nimaš pravice to v obraz metat ;)
...just breathe...
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 09. Apr. 2008 21:33

Najboljša izjava v takih temah kot je ta je še vedno, da sej nima veze koliko jih je bilo pred tabo in da je važno, da je zdej s tabo in da je spoznau/uvideu/pogruntau :D da si ti tista prava. Neke neumnosti da si ti prava..nč nisi prava, pač si naletela na obdobje, ko mu več ni blo do avanturc in to je to. Če bi te spozau leto ali dva prej, ko je fukau vse kar je lezlo bi bla tud ti (najverjetneje!) sam ena v vrsti. Ne verjamem, da bi si zarad mene, tebe ali nje katerikoli tip premislu in da bi se spravu v resno zvezo..bullshit :D Najbrž obstajajo tud take izjeme sam to pa definitivno ni pravilo. Če prideš v življenje bivšega velikega jebača :D si pač prišla ob pravem času, nisi pa najverjetneje nč posebnega in oh i sploh, da je ob tebi uvideu, da se mu več ne da bluzit. To sm že ene parkrat zasledila, nazadnje pa v postu od sweetgirl in se mi zdi popolnoma zmotna logika :D no naj kšn od takih fantov komentira
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 09. Apr. 2008 22:03

...
Zadnjič spremenil Lizzyka*, dne 27. Apr. 2010 10:10, skupaj popravljeno 1 krat.
I Just Like Being Imperfect!!
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 10. Apr. 2008 18:03

Jullia nisem zagrenjena ampak realna :D niti ni moj fant eden od tistih k sm jih zgoraj opisala,ampak določene poste na tem forumu je ful smešno brat..
Lizzyka sej to je najbolj čudno, če se poznata že 6 let bi mogu v tebi videt to kar vidi zdej že mnogo prej, po moje mu je blo pač dost takega lajfa in se je pač tebe primu :D sej se hecam malo, ti že sama najboljš veš :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Apr. 2008 18:14

r..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:14, skupaj popravljeno 1 krat.
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 10. Apr. 2008 18:23

10 vam je veliko??? šiiit, js poznam ful tipov ki se skor vsak tedn z drugo dol dajejo :? sicer nimajo punce,sam ko jo bojo meli..ene bi motlo druge ne...js nemorm rečt,sam nebi mi pa blo glih kul da bi vedla da je biv moj tip ful kurbirček pa da je s 50imi sexav..:? taki pol pomoje teško resni sploh postanejo kdaj...sam je tega fuul, večini je sex sam zabava...nategni-pobegni...beda...
no seveda pa poznam tud par punc ki so mele že velik več kot 10 partnerjev...js že nebi povedla tipu če bi jih tolk mela..hehe...sam mislim da bom teško prišla na to številko kdaj...
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 10. Apr. 2008 18:39

Fuj kurbirji. 10 je meni absolutno preveč, pa če je lep kot slika.

Eni se bo zdelo ravno prav, eni premalo ... meni pa ogromno.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 10. Apr. 2008 18:41

js sm pomoje še zmeri preveč naivna, pa verjamem, da se lahko tudi tak z 10mi zresne.. pa ja, se morm mal usest pa zamislit :D
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 10. Apr. 2008 19:10

Sej js tud to vrjamem. :D

Poznam res dost primerov k so bli tipi taki k jim je dol visel za ženske in so bli vsak vikend z drugo. Ampak, ko so spoznal žensko, ki jih je čist zmešala je blo fertik. Vsakega zadane, slej ali prej. Nekoga pri 20ih, drugega pač pri 30ih.
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 10. Apr. 2008 19:18

Relativna zadeva, koliko partnerjev je veliko oz. malo. Poznam primer, ki še nikoli ni imel ons.
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 10. Apr. 2008 20:18

...
Zadnjič spremenil Lizzyka*, dne 27. Apr. 2010 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
I Just Like Being Imperfect!!
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 10. Apr. 2008 20:45

lol
js od 20 naprej nism stela..in nimm predsodkov glede tega,-
kaj ce ti bi vse zamolčal bi pa se bolje počutla lol
a ni to vseno kj je mel pred tabo sej ni okuzen se je menda ze kj umil umes...ce ne pa ga dej na aids test:P
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 10. Apr. 2008 21:36

ja če te to toliko skrbi pa naj gre na testiranje, drugače pa več kot boš mislila na to bolj te bo žrlo!vrjemi, ker to ti govorim iz lastnih izkušenj! :?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 10. Apr. 2008 22:09

Ja, če te skrbi, da bi bil okužen s kakšno spolno boleznijo, mu predlagaj za testiranje. Sej razultati so hitri :)
Če pa te moti le to, da jih je blo tolk pred tabo, pa se pogovorta in probej na to pozabt...očitno že niso ble tolk dobre, če ma zdj tebe ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov