moj tip je imel veliiiiiko bivših - razlog, da se razburjam?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 09. Apr. 2008 13:12

ribica23 napisal/-a:če si predstavljate. in to samo deset intimnih zvez, bogve koliko jih je blo sam takih, za lupčkat ... pa še ene pet jih je zamolčal, a ne, po moško?

Prej jih je ene 5 dodal, kot pa vzel :)
Sploh pa, če se že zdej obremenjuješ, že vidim, kako mu boš čez en cajt metala naprej teh 10... Tako da si to že zdaj v kali zatri.
_zwezdica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _zwezdica_ » 09. Apr. 2008 13:28

Js bi najprej pomisnla na to da sm js vrjetno 11 in da bo kmal pršla 12,no odvisn tud kok je star,če bi bil okol 20 bi kr mal pomisnla če bi bla z njim. :)
Uporabniški avatar
ma.me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ma.me » 09. Apr. 2008 13:37

meni osebno se zdi 10 kar velika številka. sama pa veš, če mu lahko zaupaš. mogoče ne bi bilo slabo vedeti zakaj se je končalo pri prejšnjih. ne se ravno preveč vtikat, ker je res, da je vse to preteklost, ampak mogoče kakšen namig, da ne bosta tudi vidva pristala tam.

vendar pa če nekoga ljubiš... in on tebe..... mislim, da vsi vemo da ostalo ni pomembno.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 09. Apr. 2008 13:39

No, razlog da se glih razburjaš ni, je pa vseeno nekaj, kar da človeku misliti. Jst enostavno ne verjamem ženskam, ki pravijo, da jih takšne izjave pustijo ravnodušne. Sicer se mi v tvojem primeru cifra niti ne zdi tako velika... obstajajo primeri pri katerih je ta veliko veliko višja... osebno poznam tipa, pri katerem se cifra giblje nad 60 :? Jst s takšnim tipom nikoli ne bi mogla bit, pa tudi če bi imela 100% zagotovilo, da me ne bi prevaral. Na nek način se mi takšni tipi gnusijo.

Človek, ki se po določenem številu zvez in ob določeni starosti, še vedno ne more ustaliti in odločiti za eno, je nekaj narobe z njem. To je pač moje mnenje.

Sicer ne vem kako dolgo sta vidva že skupaj, ampak mislim, da se lahko na podlagi njegovega obnašanja in čustev do tebe, ugotoviti kako daleč je pripravljen iti s teboj. Pogovor o tej zadevi vsekakor ne bi škodil. Pri tem mislim na 'normalen' pogovor, ne na drezanje, vsiljevanje mnenja, postavljanje ultimatov itd. Pač, pogovor naj steče kar se da normalno, pri čemer bi mu ti postavila par vprašanj o vajini zvezi.

Jst mislim, da ima vsaka ženska pravico vprašat tipa, kako resno jemlje zvezo in v kolikšni meri je sploh pripravljen opustit star način življenja. Če se tip izmika takšnemu pogovoru in če se mu zdi odveč pogovarjat o takšnih stvareh ter takšnih vprašanj ne jemlje resno, potem najverjetneje niti ni zrel za resno zvezo.

jemina napisal/-a:Od kdaj je pa preteklost tko blažno pomembna.

Jst mislim da je kar dosti pomembna. Osebno sem mnenja, da človeka sploh ne poznaš, dokler ne poznaš njegove preteklosti. Pa to ne pomeni, da mi mora cel življenjepis položit na mizo, ampak se gre le za določene stvari, ki jih ima pravico vsaka ženska vedeti, če se namerava spuščati v resno zvezo in načrtovat prihodnost s takšnim tipom.
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 09. Apr. 2008 13:46

v bistvu je tako, kot so ti že ostale povedale. s tem, da bi ga jaz vprašala, če je bila sploh katera od teh zvez trajna (kakšno leto) in da ni samo letal iz cveta na cvet...pa recimo da ni imel sreče.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 09. Apr. 2008 13:47

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 09. Apr. 2008 14:01

Ribica, da te potolažim, moj tip jih je mel pred mano 12...sm bla tut kr fajn šokirana ko sem zvedla, glede na to da je star 22 mi je mal tu mač ta številka.. sam se nekak ne obremenjujem s tem, ker vem da bi preveč razmišljanja o tem slej kot prej pripeljal do kakih čudnih izpadov iz moje strani :? Mi je pa drgač z njim res ful dobr, supr se razumeva in ne mislim tega zaj**** zarat nečesa, kar se je dogajal predn sma se mi2 sploh spoznala :)
To je pač del preteklosti tvojega tipa, ne splača se zdej sekirat zarat tega ker ne boš nič pridobila, prej izgubila..
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Apr. 2008 15:37

Frenkie napisal/-a:
Človek, ki se po določenem številu zvez in ob določeni starosti, še vedno ne more ustaliti in odločiti za eno, je nekaj narobe z njem. To je pač moje mnenje.

Jst se s tem nekak glih ne strinjam :wink: mam kolega k je str 33 in bo kmal 34. Lahko rečem da on kr dost menja bejba in ma za seboj tud precej veliko kilometrino. Ampak ga sploh ne obsojam. Ker ko je bil še tam okol 20, se je pač gonil okoli (grdo rečeno) in menjal babe. Pol je dubu eno ful resno in bil z njo par let in smo že usi mislili da se je zresnil. In pol ga je pustla in zdej se spet goni okoli. In je tud sam priznal, da dokler ne bo spoznal taprave, ga bo žuru in se ne misli zresnit ker je še mlad in si misli zdej privoščit.

Tko da ko enkrat dobiš takega tipa, se mi zdi, da se je treba z njim pogovort. Malo ga uprašaj, kako gleda na vajino zvezo, ali je resen, te ima res rad, kaj je njegovo mnenje o tem, da jih je toliko zamenjal, kakšni so plani za naprej...
Po moje ti bo že njegov pogled na use to in njegovo mnenje dalo marsikaj vedet.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 09. Apr. 2008 15:50

a veš kaj...boljše, da jih ima 20 PRED tabo, kot pa samo eno pa to v istem času kot tebe ;)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Apr. 2008 17:06

kv
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 09. Apr. 2008 17:29

Meni se to ne zdi tako ful velika cifra za fanta, ki je star npr. nekje 24 let. Če računaš 1 resno zvezo 3 leta, pa da seksa npr. od 17 leta in je na pol leta z 1, si že skor pri 10. Drugačna je situacija, če je fant star 18. Kot drugo, pa se strinjam z zvončico, boljše, da jih je imel pred tabo 20 in ob tebi spoznal, da si prava in nima potrebe po drugih, kot pa da ima pred tabo 1 punco in ga začne potem zanimat kako je drugje. Tako, da s ciframi se je brezveze obremenjevat, bistveno je kakšen je do tebe. Itak sama najboljše veš, kakšno vezo imata in če je vredno, da greš čez to cifro, ki se tebi zdi tako ogromna. Mladost je norost in marsikdo se spusti v kak one night stand in bi bilo škoda, da ga zaradi tega obsojaš. Seveda pa ga lahko brez slabe vesti pošlješ na testiranje za SPB ;)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 09. Apr. 2008 17:34

če si s tipom v resni zvezi in te ima rad in si vsaj 99% da te ne vara...potem številka ni pomembna...pač vsak ima preteklost in v tistih letih se mora vsak znoret.boljš da se je takrat kot pa potem ko je že s tabo....obstajajo pa tudi taki tipi ki veljajo za babjeke pa se zresnijo...pač če je zveza med dvema kul ni to tolk pomembno.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 09. Apr. 2008 18:15

si prepričana, da je povedal po resnici ali pa se je hotel samo pohvaliti češ, kako sem jaz dober tip, da vsako dobim...? moj bivši, še iz OŠ, se mi je zlagal da sem bila jaz njegova sedma punca (v oš!!) potem sem preko njegovega prijatelja zvedla, da to ni res, da se samo napihuje... :cool:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 09. Apr. 2008 18:22

Mnja, cifra sama men ne pove dost, da bi se dal presojat, a je to premal/normalno/preveč, zame je potrebn še kup enih dejaunikou (starost, resne zveze al ons, odnos, ki ga ma trenutno z mano, odnos do žensk in spolnosti na splošno, kako gleda on na svojo preteklost, ..).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
ribica23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ribica23 » 09. Apr. 2008 18:33

punce, hvala vam, res ste ZLATE!!! ste me kar malo pomirile, pa
tako hitro ste odgovorile - super, res ...

kaj nej rečem? ja, testi, sploh nism pomislila. najprej mi povejte, prosim,
kako je s temi testi - kje:pri lastni ginekologinji, kako, kaj daš: kri, vodo, blato??? vežda, da ga bom spravla tja, pa čeprov zadrogiranega. da se razume, jst bom tut šla ... zarad unih treh, se razume :oops:

drgač pa, ja, mal se pogovort pa vam javim, ok?

hvala še enkrat in lep pozdrav

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov