moj tip je imel veliiiiiko bivših - razlog, da se razburjam?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ribica23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ribica23 » 09. Apr. 2008 7:56

živjo

kje je zgornja meja po vašem mnenju oz. katero številko bi ve, punce, še tolerirale????

moj sedanji mi je zaupal, da jih je imel deset - in mene je samo zvilo ... če si predstavljate. in to samo deset intimnih zvez, bogve koliko jih je blo sam takih, za lupčkat ... pa še ene pet jih je zamolčal, a ne, po moško?

jst pa unih bogih tri, pa še za te mi je malo nerodno in bi blo bolš, če jih ne bi blo ...

v glavnem, prosim komentirajte: sem upravičeno razburjena ali delam paniko brez haska?

hvala in lep pozdrav
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 09. Apr. 2008 8:02

Ja, delas paniko za brez veze!
Zdej je s tabo in to je to. A ni to najbolj pomembno?
Men je cist vseen kok jih je imel pred mano in ga to tud ne sprasujem. Ce te pa skrbi zaradi kakrsnihkoli bolezni, ga pa prosi, naj gre na testiranje.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 09. Apr. 2008 8:02

Neke absolutne meje ni mogoce postaviti, vem pa, da sama verjetno niti ne bi prisla pred takega tipa, ker ponavadi so to kaksni maco-mani, s katerimi pa se ze v osnovi ne zavohamo.

Ce ze, bi poskusala ugotoviti, ali nisem zgolj petnajsta v vrsti, ali nima kaksne spolne bolezni (vec partnerjev, vec moznosti pac) in, ce bi se drugace ujela, bi poskusila in preverila, ali so mu vse te izkusnje dejansko kaj koristile :)
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 09. Apr. 2008 8:13

Ribica, če se boš že zdaj obremenjevala s tem, potem te bo s časom samo še bolj razžiralo in ne bo use skupaj vodiko nikamor! Brezveze se obremenjevat z bivšimi - če ne posegajo v vajino razmerje, potem res ni razloga za paniko. Usak ima svojo preteklost in število bivših, ampak pomembno je samo to, da ga je sedaj tvoj in je treba graditi na tem da tudi ostane tvoj. Ne pa da se pbremenjuješ s tem koliko infiminh vez je imel pred tabo...

To sum up: ne paničari! :D
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 09. Apr. 2008 8:14

MsN napisal/-a:Ce ze, bi poskusala ugotoviti, ali nisem zgolj petnajsta v vrsti, ali nima kaksne spolne bolezni (vec partnerjev, vec moznosti pac)

Ja, jest bi tud pomisnla to, da bogve katera v vrsti sem. Ampak, kar je blo je blo, Za nazaj se (baje) ne splača sekirat :wink:
Ja, testiranje mu pa ne bo škodlo. Pa še ti boš bolj mirna najbrž :)
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 09. Apr. 2008 8:18

Bivša je bivša...to je punca ki je nima več rad. Zdej si ti v njegovem življenju. Ne se sekirat kaj je on prej delal. Kot so že rekl, če te pa skrbijo bolezni se pa pejta oba testirat(bo verjetno tud njemu lažje, če gresta skupaj). Tud jz sm se kdaj pa kdaj obremenjujem z njegovimi bivšimi in pol mi moj reče-lej sej glih zato so bivše, ker si ti boljša.

Drugače se mi pa zdi, da moški prej rajš povejo mal večjo številko in še kako žensko dodajo, k pa da bi kako zamolčali. Al pa to delajo sam pred svojimi frendi...kaj vem.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 09. Apr. 2008 9:02

ribica23 napisal/-a:kje je zgornja meja po vašem mnenju oz. katero številko bi ve, punce, še tolerirale????
Pri tvojem tipu je važno, kje je meja po tvojem mnenju in ne, če se njegova številka zdi preveč nam. :wink:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 09. Apr. 2008 9:05

Od kdaj je pa preteklost tko blažno pomembna. Važno je, kaj je sedaj ne pa s kolikimi je bil prej.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Kaathy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaathy » 09. Apr. 2008 9:45

Že to, da je bil tolk iskren in ti povedal to, lahk šteješ v plus. Bi blo pa fajn, da se gre testirat, ja, ker nikoli ne veš.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 09. Apr. 2008 9:47

pismo ste vse tolerantne, sej je res preteklost je preteklost, sam men glih nebi blo vseen če bi zvedla, da je meu moj nevem koliko avanturic in da je biu totalen kurbir. moj je meu npr. dve resni punci in mi tud ni vseen, ker je z vsako planiru že nevem kakšno prihodnost in izjavljal ljubezen mojega življenja itd. On je moja prva ljubezen, ostalo so bli crushi, in mi je to ful velika stvar. On je pa že dvakrat imel veliko ljubezen, kako zdej vedt kera je prava. pač vsak se mora odločt kje je ta meja, men pač ni všeč tole dajanje ljubezni vsakemu k okol pride. ma je povsod neka meja, sam vsak jo ma drudje.
ribica23 če te moti mu pač povej, seveda na lep način, ker noben ne mara da mu mečejo stare zveze naprej. lažje je če veš njegov pogled na stvari in si ga pol trudiš razumet.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Apr. 2008 9:47

Jst mam tud mojega mal na sumu da jih je pred mano kar precej zamenjal :D
Sva se tko mal pogovarjala, pa sicer številke nism zvedla niti ga nisem prašala za cifro koliko jih je bilo, sem pa nekako razbrala iz načina kako je kej povedal ipd.
Samo se zaenkrat s tem ne obremenjujem oz o tem probam čist manj razmišlat o tem. Dokler ne bo začel kkšnih bivših omenjat ali kaj takega, ne mislim zganjat nobene panike oz. ne vem zakaj bi se z njim neki kregala za brez veze. :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 09. Apr. 2008 12:36

Hm...huh... 10... :eek:
netline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a netline » 09. Apr. 2008 12:36

Zadeva je lahko popolnoma dvolična. Lahko je ob tolikih, ki jih je imel, ugotovil, kaj res hoče, in če je to našel v tebi je to lahko čisto OK. Na drugi strani si že sama dovolj dobro predstavljaš, kaj bi lahko bilo.
Najverjetneje ti ni pomembno koliko intimnih vez je imel, temveč koliko je vztrajen, da ni varal, ipd... Mogoče jih je med dvema resnima par samo malo položil.
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Amaretto » 09. Apr. 2008 12:40

Tud moj ma za sabo (kolkr vem) kr pošteno kilometrino. Priznam, da mi je blo najprej malo čudno, sam sm se sprjaznla.. navsezadnje ta njegova preteklost nima vpliva na to, kar mava midva zdej (sva pa ful srečna, da sva skupi :hearts:).

Jst sm na to začela gledat pozitivno - dobro je, da se je znorel prej, kot da bi ga začel razganjat zdej, ko je z mano :D
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a _sanja_* » 09. Apr. 2008 12:49

Če povem moj primer... Moj bivši je imel pred mano tudi lepo številko. Pa sva se vseeno ujela, 3 leta je šlo, ni me varal. Nama se sicer ni izšlo, ker je bil grozno ljubosumen in posesiven in sem ga zapustila zaradi tega...

Tako, da velika številka ne pomeni nujno, da si samo še ena. Lahko pomeni tudi to, da se je zdivjal in da ni našel prave. Če si prava, se bo ob tebi umiril.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]