moj tip je imel veliiiiiko bivših - razlog, da se razburjam?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 08. Mar. 2013 11:11

^Al jih majo pa malo število pa ne upajo povedat, jih je "sram"? :)

Men so sicer do zdaj vsi povedali ampak številke so ble majhne, bi me pa verjetno odbilo če bi slišala za neke ogromne cifre.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Mar. 2013 14:15

meni pa to res ni tema, o kateri bi razglabljala s partnerjem. isto kot z njim ne bi debatirala kako sem seksala z bivšim, katere igrače sma uporabljala, katero perilo sem nosila že z njim..

logično je, da je neka preteklost, osebno mi je pa ni za poslušat, niti debatirat. se mi zdi da folk, ki se s tem ne obremenjuje niti te debate začenja ne. folk ki se pa, pa mu tak ne moreš ustrečt: če rečeš preveč je problem, če rečeš premal je problem, če poveš po resnici se morš zagovarjat zakaj tolk, pa zakaj ne več/manj, pa kdo je bil, pa kdo ni bil pa kdo ziher ni bil, pa s kom bi, če bi lahk, pa s kom je blo sam lupčkanje... se mi zdi, da ko se to 1x odpre se ni nikol ne konča zasliševanje. relevantnost za razmerje mi je pa ista kot debata o tem, zakaj sem lani za rd pol torte sama pojedla, ne pa samo 2 kosa ( ja ker mi je očitno že pasal, a ne).

edino kjer mi rdeča luč sveti je, da mi pred prvim seksom namigne, da bi on brez kondoma, ker mu s kondomom ni kul oz je brez boljše.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Mar. 2013 16:16

Se strinjam s predhodnico. Edina stvar, ki bi me zmotila, je seks brez kondoma že med prvim seksom, ker je njemu tako bolj kul. Hja, meni tudi ljubček, a bolezni pač ne mislim pobirati za tabo, tako da bova še nekaj časa s kondomom, razen če si pripravljen opraviti test spb, potem pa se ne rabiva več sploh pogovarjati ali z ali brez kondoma (če je zdravje ok). :)
No, tako bi jaz razmišljala, če bi "nabasala" na tipa, ki je pred mano imel za celo četo punc in intimnih dogodivščin manj resne oblike.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov