moj tip je imel veliiiiiko bivših - razlog, da se razburjam?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 16. Apr. 2008 12:35

Ej živjo.

No kakorkoli že, meni se številka 10 ne zdi ne vem kako velika. Pa tudi je odvisno koliko je tvoj fant star. Sicer pa pravijo kar je bilo je bilo. Če zaupaš fantu in ti daje občutek, da si sedaj zanjga samo ti ni problema. Naj te ne bo strah, 10 ni tako velika številka.

LP
Zadnjič spremenil Marcela123, dne 03. Maj. 2009 8:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 17. Apr. 2008 10:32

Oh punca s tem se pa res ne obremenjevat. Bolj, da jih je mel 10 in na vse pozabil, kot eno in to nepozabljeno.
Js bi ga vprašala, kako je poskrbel za varnost in če ni, bi ga poslala na testiranje :).
Pozabi preteklost in uživaj v sedanjosti Slika
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Apr. 2008 22:39

deset pa ni tko veliiiiiiiiko kot piše v naslovu :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
uzivancija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2013
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a uzivancija » 06. Mar. 2013 10:12

jst bom povedala tko... moj je več kot 10 let starejši od mene, normalno je v življenju že nekaj dal skos.... če bi naštela samo tiste za katere vem da je bil z njimi se številka približuje 20ki.... koliko je verjetno še takih poletnih avantur katerih ni niti omenil raje ne razmišljam. Ampak sedaj je MOJ, ljubi me, skupaj sva srečna in me prou malo briga koliko bivših je zamenjal. To mi samo pove da je iskal pravo in sedaj me je našel. Govori mi o otrocih in mislim da z menoj misli resno. Hodiva že skoraj eno leto, meni je super. Mogoče me včasih stisne ko mu bivša piše na fb, ampak on elegantno reagira, odpiše v prijateljskem smislu in sem pomirjena.... Punce, NE se sekirat. Če je izbral vas, pomeni da ste boljše od bivših. PIKA ;)
"Če bi rad bil srečen, bodi." L.N. Tolstoj
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 06. Mar. 2013 13:20

10 je popolnoma normalno. Meni je do 25 normalno, če ima nad 20 let. Če bi zdaj rekla, da jih je imel 50, to bi se mi pa že zdelo veliko ja.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jurre » 06. Mar. 2013 13:33

Boljše da jih je mel 100 kot pa nobene.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Mar. 2013 16:00

Resno? Prav nič vas ne bi motilo, če bi imel fant pred vami 10 oz. več punc? In na drugi strani v temi o tem, koliko partnerjev ste imele, pišete o številkah med 3-6 v povprečju ...

Zanimivo ... meni se bi vsekakor zdelo bolje, da jih je imel manj (ne nobene, ampak tu nekje 3-6), v kolikor bi z njim želela resno zvezo, ker nenazadnje; v primeru uživancije, kjer je tip star 35 in še vedno ni našel prave, se mi zdi možnost, da je ''našel pravo'' v 20 letni pupiki enostavno izjemno majhna. Najbrž njegove dosedanje zveze niso trajale le nekaj mesecev ... in vsaki, s katero je bil leto, dve, tri, je najbrž govoril, da bo z njo imel otroka: kar tudi nič ne pomeni - otroka ima mnogo ljudi, ki niso v zvezah ...

In tipa, ki bi jih imel pri recimo 23 za seboj 25 ne bi hotela ... za resno zvezo nikakor in na nobenem nivoju. Bi ga pa z veseljem vzela za FF. ;)
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 06. Mar. 2013 16:26

*Abby** napisal/-a:Resno? Prav nič vas ne bi motilo, če bi imel fant pred vami 10 oz. več punc? In na drugi strani v temi o tem, koliko partnerjev ste imele, pišete o številkah med 3-6 v povprečju ...

Zanimivo ... meni se bi vsekakor zdelo bolje, da jih je imel manj (ne nobene, ampak tu nekje 3-6), v kolikor bi z njim želela resno zvezo, ker nenazadnje; v primeru uživancije, kjer je tip star 35 in še vedno ni našel prave, se mi zdi možnost, da je ''našel pravo'' v 20 letni pupiki enostavno izjemno majhna. Najbrž njegove dosedanje zveze niso trajale le nekaj mesecev ... in vsaki, s katero je bil leto, dve, tri, je najbrž govoril, da bo z njo imel otroka: kar tudi nič ne pomeni - otroka ima mnogo ljudi, ki niso v zvezah ...

In tipa, ki bi jih imel pri recimo 23 za seboj 25 ne bi hotela ... za resno zvezo nikakor in na nobenem nivoju. Bi ga pa z veseljem vzela za FF. ;)

_:moj podpis:_
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Mar. 2013 0:51

glede na to, da so mi ciljna skupina tipi v poznih 20 se mi 10 res ne zdi veliko.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 07. Mar. 2013 8:55

Kaj bi pa naredile , če ne bi hotel povedat cifre ? :) +Mislite, da so te cifre prave? Menda jih moški zaokrožajo navzgor, ženske pa navzdol :)
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 07. Mar. 2013 9:14

bodisi če so cifre velike za glavobol ali male...ker preteklosti se tk ne da spremenit.. ni tak kot kak word dokument ko lahka za nazaj popravljaš ;)
pusti ali vzemi in se sprijazni
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Mar. 2013 17:16

po pravici, mojega nisem niti vprašala, niti ni on spraševal mene o tem.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 08. Mar. 2013 0:53

Meni se pa to sploh ne zdi pomembno. Tudi, če jih je imel veliko - mogoče res ne zdrži dolgo z eno, mogoče se je pa zresnil, tako da nikoli ne veš.
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 08. Mar. 2013 10:41

Jaz želim vedeti, ne glede na to kakšna je številka. Če bi jih imel ne vem 100, bi želela vedeti zakaj itd. Če bi se razumela, če bi mi zaupal, če bi bila prepričana, da je to del njegove preteklosti, bi lahko bila v zvezi tudi s takim tipom. In tudi, če bi bil še nedolžen, če to njega ne bi preveč omejevalo, mi sploh ne bi bil problem.

Problem bi pa bil, če mi ne bi želel povedati, s takim tipom nimam kej počet.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 08. Mar. 2013 10:45

Eni moški so sumljivo skrivnostni glede cifre. Mogoče niti nimajo preštetih vseh :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov