moj tip je imel veliiiiiko bivših - razlog, da se razburjam?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Žanna - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men pa deset sploh ni veliko. To moraš sprejet. Kar je bilo je bilo. Jest imam tud fanta, ki je mel velik žensk, pa se zarad tega ne postavljam na trepalnice, ker s tem ne bom nič rešila. Preteklost je preteklost, sedanjost pa sedanjost. Mene bi bolj zmotilo, če bi me prevaral kot pa to, koliko jih je imel pred mano.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Lah je mel eno "napačno"... tko da cifra res ne igra nobene vloge... Saj men ne...
Kaj pa nej js rečem o Njem ki nima niti ene zveze za sabo, kaj šele resne, vse je blo sam tko za tisto noč pa čav miki... Pa bo 26 let star...
Kaj pa nej js rečem o Njem ki nima niti ene zveze za sabo, kaj šele resne, vse je blo sam tko za tisto noč pa čav miki... Pa bo 26 let star...
Always look on the bright side of life!
- katrin21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Mene bi pri tem, da jih je imel pred mano 10 skrbela predvsem ena stvar....poleg tega, da bi me blo strah seveda tudi kar se tiče spolnoprenosljivih bolezni. Namreč to, ali je tip v vezah sploh resen, če jih je imel že deset. Upam, da veš kaj mislim. Iz lastnih izkušenj ti povem, da vseeno ni nič hudega, če malo premisliš o tem. Ne govorim o sekiranju!Ampak premisli, kaj bi bil razlog, da jih je moral zmenjat že deset.
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
hm dokler se osebno ne prepletam v njegovo preteklost je vse ok, čim s epa začnem, je pa že problem v moji glavi...in to velik problem. In glede na to da preteklost ni pomembna oz je pomembna v smislu, da zaradi preteklosti si danes tukaj kjer si, potem je resnično brez veze razmišljati o njegovi preteklosti....čeprav je na trenutke težko, lažje je reči...
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Mene ne moti, če je ded mel ful žensk pred mano.
En je hodo v kurbe, pa ne, da si nebi mogo dobit ene kar tak, ampak za firbec... Pa kolegi tut hodijo v kurbe (to je ratalo zdj hudo aktualno).
V glavnem, mene ne moti to sploh.
Al ma ded za sabo 40 žensk ali več ali pa nubene, ne gledam na to.
En je hodo v kurbe, pa ne, da si nebi mogo dobit ene kar tak, ampak za firbec... Pa kolegi tut hodijo v kurbe (to je ratalo zdj hudo aktualno).
V glavnem, mene ne moti to sploh.
Al ma ded za sabo 40 žensk ali več ali pa nubene, ne gledam na to.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
*MissTweety* napisal/-a:
Sam potem, ko pa začenjaš neko novo zvezo, se mi pa zdi nekak brez pomena se ukvarjat s tem, kulk je mej tvoj fant bivših oz. s kulkimi je spal itd. Dokler mi sam ne razlaga o tem kaj sta z bivšo počela, oz. mi kaže njune skupne slike in nevem kaj, je vse ok.
Če bi pa kej takega začel delat, pol pa sam čao dečko .
mene pa tud take stvari čustveno totalno nič ne ganejo , ker itak vem, kakšen je njegov odnos do bivših, zakaj se je vse skupaj končalo itd.,
da bi bila na to ljubosumna al karkoli v tem smislu, ma halooo??
Jst sm ponavad še firbčna in hočem zvedet čimveč, pa mi ni čist nič hudo ob tem, kar izvem, ne vem, s tem dobim še več informacij o njem, širšo sliko o njegovih razmerjih, če že hočete...
Men je skratka normalno, da vem čimveč, itak pa da vsega tega ne izbezam iz njega na začetku zveze, ampak sčasoma, tud z leti se še vedno izve kaj koristnega, hehe...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Foxy-lady napisal/-a:Mene ne bi motila malce vecja stevilka bivsih partnerk (kakrsnihkoli ze), bolj bi me motilo to, ce bi hodil v kurbe. Taksnega tipa pa ne bi imela, pa ce je ne vem kaj. Pa ceprav je samo seks, tega ne bi tolerirala. Gnusil bi se mi.
Kaka pa je razlika med kurbo pa med radodajalko? Razn tega, da ena dobi za to plačano, druga pač ne... Noge ma narazen tako ena ali druga, ne vem, zakaj bi bli tisti, ki tja hodijo ogabni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov