Moj odnos s fantom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Annie.com - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Meni se to ne zdi nič narobe.. Pa pravite, kaj bo potem ko bosta šla vsak svojo pot in to... Kot da je vsak ostal s tistim s katerimi je imel prvi spolni odnos. Če je bil odnos v krogu nekega zaupanju in ljubezni je to čisto v redu, drugače bi bilo če bi jo v to silili ali ji postavljali ultimate. Resda pa ne razumem tistih primerov ko mladi pari skočijo v posteljo že po 14 dneh.. Ta je pa res malo hitra? Ampak kot je punca napisala sta bila skupaj že dosti časa. Moje mnenje!
Nobena mačka ni samo navadna mačka.
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Če se tebi zdi vredu, pol nerabiš to spraševat po forumu. Če pa nisi sigurna, pol pa že ni tako popolno kot bi rada povedala
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Tananda napisal/-a:Attention whore ali pa trol. V vsakem primeru se nauči pisat.
+1. My thoughts exactly.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
15 let pa v teh časih res ni več zgodi, pustmo zdj to, da si osebnostno še otrok itd...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^lih to je tista "malenkost" mim katere mi je težko it
(sej, ne me jemat preveč resno, sama sem bla tud dost trapasta pri tej starosti , sam tko, no, vseeno se mi zdi prezgodaj za it se neke "odrasle" stvari..časa za to bo še pa još)
(sej, ne me jemat preveč resno, sama sem bla tud dost trapasta pri tej starosti , sam tko, no, vseeno se mi zdi prezgodaj za it se neke "odrasle" stvari..časa za to bo še pa još)
-
Nej uživata v "vezi", mislm da prvi seks z nekom s katerim si skupaj že neki cajta je zihr boljš kokr pa z nekom ki ga ne poznaš, tko da se mi zdi punca čist na mestu po svojem razmišljanju, kljub svoji mladosti. Zveza tok hitr, hmm zakaj pa ne, ni prva pa tud ne zadnja.
Purple_rain neki zate, hahaha, mal heca
http://www.youtube.com/watch?v=5l75skRMlXk&feature=related
Purple_rain neki zate, hahaha, mal heca
http://www.youtube.com/watch?v=5l75skRMlXk&feature=related
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^lol... a dej ti tak punce osvajaš? S postanjem linkov v kar eno temo, haha
Drgač sem pa s purple, men se 15 let tud zdi še vseen mal prehitro, če se spomnim sebe kak sem bla takrat... mislim, da še ne čist zrela da bi kaj takega počela (mogoč pa sam zato ker tipa nisem mela)
Drgač sem pa s purple, men se 15 let tud zdi še vseen mal prehitro, če se spomnim sebe kak sem bla takrat... mislim, da še ne čist zrela da bi kaj takega počela (mogoč pa sam zato ker tipa nisem mela)
Yada, yada, yada...
-
kikyca napisal/-a:^^lol... a dej ti tak punce osvajaš? S postanjem linkov v kar eno temo, haha
Čak še zate neki poiščem, jebi ga težek nick maš za kej pametnga najdt...
tole je najboljši približek...hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=5P4cg-aT-C4
Če se boš vsaj mal nasmejala pol je namen dosežen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov