moj fant se pogovarja z drugo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Shivers*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2009
Valda, sej pomoje noben ne zagovarja enga velikega flirtanja če si v resni zvezi, ker ni fer do partnerja. Razn, če se kr oba strinjata... kar pa verjetno redkost.
Kako bo pa ona povedala svojemu, da ve kaj se dogaja ... po pravici kaj pa češ. Tiho menda ne bo pa trpela medtem ko bo on na "lepšem" z ljubico.
Kako bo pa ona povedala svojemu, da ve kaj se dogaja ... po pravici kaj pa češ. Tiho menda ne bo pa trpela medtem ko bo on na "lepšem" z ljubico.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
petrca8 napisal/-a:pa saj punca zdaj ve da je zaseden.ravno to me najbolj zre ker ve,pa je enako kot prej.
Poglej, ona je samska. ONA ne prekriva tega svojemu fantu. ONA ne bo varala.
Ne bit jezna nanjo, res je, da ni ravno najbolj načelno, da 'zapenaš' zasedenega tipa, pa vseeno. Kaj pa tvoj fant? Zakaj to dopušča? To je jasen znak, da med vama nekaj ne štima. Za vsako varanje (ali pa karkoli podobnega) morata biti dva. In oba morata biti za. Tako da pomisli malo, na koga moraš biti bolj jezna, nanjo ali nanj.
Tudi mene zanima, kako si prišla do tega? Najbrš si imela njegovo geslo ali kaj?
Anyway, kot so že druge rekle, na tvojem mestu bi mu povedala da veš, se pogovorila kaj je fora in rešla problem. Ali pa zaključila zadevo v primeru, da bi tip preveč izdal moje zaupanje in bi imela s tem kasneje lahko probleme (to je pa itak pri vsakem posamezniku drugače, nekateri smo bolj tolerantni, drugi manj).
Our passion is our strength <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]