moj fant se pogovarja z drugo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
v prvi vrsti se pogovori s svojim partnerjem.
me pa samo zanima, tko informativno, kako lahko po naklucju odkrijes?
me pa samo zanima, tko informativno, kako lahko po naklucju odkrijes?
-
BadAss - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2011
očitno mu godi pozornost te punce, nekakšn ego boost zanj.
Če ti o tej punci ni sam nič povedal in najprej rekel da je samski, je verjetno na slabi poti.
vidm zakaj si v dilemi...vbistvu te ni prevaral ampak se močno nagiba k temu. Zdej al pustit da se stvar razvije po svoje (kjer se mi zdi, da je kr velka možnost, da bo šlo vse v maloro, ampak če se to zgodi bol zdej kot kasnej) al se pa z njim lepo pogovorit (skoz pogovor bi se najbrž dobr zvleku z izgovori)
Če ti o tej punci ni sam nič povedal in najprej rekel da je samski, je verjetno na slabi poti.
vidm zakaj si v dilemi...vbistvu te ni prevaral ampak se močno nagiba k temu. Zdej al pustit da se stvar razvije po svoje (kjer se mi zdi, da je kr velka možnost, da bo šlo vse v maloro, ampak če se to zgodi bol zdej kot kasnej) al se pa z njim lepo pogovorit (skoz pogovor bi se najbrž dobr zvleku z izgovori)
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
White_Widow napisal/-a:me pa samo zanima, tko informativno, kako lahko po naklucju odkrijes?
Preveriš vse kar se da (FB profil; sporočila, prijatelje, pogovore,.. mobitel, žepe hlač in jakne, okrog obrneš predal, pogledaš pod posteljo,..) in po naklučju odkriješ/izveš
Js bi pustila, da se zadeva odvije sama od sebe, ker tako bi lahko izvedela, kakšen je moj partner v resnici. Če mu boš ti zdej začela kaj si piše z njo in govori, da je samski, bo samo zanikal vse in rekel, da je punca ful vredu za pogovarjat, ampak z njo pa ne bi nikol bil. Če pa pustiš zadevo, boš pa videla ali ti laže in če te je on zmožen prevarat.
A goal without a plan is just a wish.
-
pa daj no, saj ni ona zasedena, da bi se pa mogla zdaj umikat. To bi moral nardit tvoj partner, se umaknit namreč.
Je pa dober predlog dala tudi Ajča, pusti kot je in boš videla, kaj se bo zgodilo...mogoče se sekiraš za brez veze, lahko pa te bo prevaral, takega pa itak ne rabiš.
Je pa dober predlog dala tudi Ajča, pusti kot je in boš videla, kaj se bo zgodilo...mogoče se sekiraš za brez veze, lahko pa te bo prevaral, takega pa itak ne rabiš.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Lahko počakaš na razplet, lahko se pa soočiš z njim. Jaz osebno bi izbrala to drugo opcijo, ker mi vloga pasivne žene, ki doma čaka, kaj bo mož ušpičil, išče šminko na ovratnikih in se zraven tolaži, da je (zaenkrat še) ni prevaral, ni ravno pisana na kožo.
- Shivers*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2009
Ja nekaj se plete, al se bo pa še orenk začelo plesti. Upam sam, da ne boš tako blesovo slepa in da si ne boš zatiskala oči, če boš vedela, da onadva kaj imata.
Če mene vprašaš imata že sedaj, nimaš si kej z drugimi pisati, če si v vezi, sploh ne takšne stvari, ki napeljujejo na kako avanturo oz. prevaro!
Nimaš in pika! To ni nobeno spoštovanje do partnerja. Si js ne, si tud ti ne boš.
Sicer vedno pravim, da je za prevaro kriv tist k jo je storil, torej tvoj tip (če bo), ampak... takele pičke usekane, k se na vse načine vsiljujejo so mi pa tud ene avše. Dej si pejt ego in slabo samopodobo filat kje drugje, ne pa na zasedenih tipih!
(drgač pa, da ni spet Manica na delu)
Če mene vprašaš imata že sedaj, nimaš si kej z drugimi pisati, če si v vezi, sploh ne takšne stvari, ki napeljujejo na kako avanturo oz. prevaro!
Nimaš in pika! To ni nobeno spoštovanje do partnerja. Si js ne, si tud ti ne boš.
Sicer vedno pravim, da je za prevaro kriv tist k jo je storil, torej tvoj tip (če bo), ampak... takele pičke usekane, k se na vse načine vsiljujejo so mi pa tud ene avše. Dej si pejt ego in slabo samopodobo filat kje drugje, ne pa na zasedenih tipih!
(drgač pa, da ni spet Manica na delu)
-
oh ja, tudi jaz sem par let nazaj, ko sm bila v zvezi, si pisala z raznoraznimi tipi po netu. Pa nikoli ni bilo več od besed. Tudi moj bivši je to delal (pa ni zarad tega bivši). Pa se noben od naju ni dejansko dubu s temi osebki (čeprav so bila namigovanja jasna).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mah, če že vohuniš, se vsaj sooči z njim.
Shivers*- torej skoraj vse dopisovanje z moškimi prepovedano v zvezi? Fajn
Shivers*- torej skoraj vse dopisovanje z moškimi prepovedano v zvezi? Fajn
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Shivers*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2009
No WW, če se strinjaš ok, js vem, da bi me motl, ker nikol ne veš, na koga trofiš in kaj se razvije... lahko se tako zaštekaš, da te odnese, še sam ne veš kdaj.
*mala* ne vse, ampak vse tisto kar posega v partnerja, da se zaradi tega počut prizadetega in razvrednotenga.
Avtorico moti, torej avtorca, poskrb, da boš nardila tist kar ti mislš, da je prov.
*mala* ne vse, ampak vse tisto kar posega v partnerja, da se zaradi tega počut prizadetega in razvrednotenga.
Avtorico moti, torej avtorca, poskrb, da boš nardila tist kar ti mislš, da je prov.
-
no če se zašteka tako da ga odnese že s pogovorom, pol pa naj kar gre, ker takega nerabim zraven sebe. ker kaj bo potem šele s kakšno sodelavko itd. ki jo vidi in ma z njo kontakt v živo..
-
pa ne da zagovarjam tak način ampak si ne predstavljam, kako bi to zvenelo..."veš dragi, ker ti že od začetka ne zaupam sem pregledala vse tvoje mejle, sporočila, FB in vse kar mi je prišlo pod roko, in ugotovila, da si dopisuješ z drugo". In ina zelo dober odgovor, kaj pa naj delam z žensko, ki mi ne zaupa in vohuni za mano?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov