Moj fant je poročen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
Njegova vera je tem primeru drugotnega pomena. Kljub temu - zakaj pa bi se ti morala spreobrniti?
Mislim, da gre tukaj za tipično v vsakem pristanišču ena ljubica zgodbo. Torej on se ne bo nikoli ločil od svoje žene.
Poleg tega pa so otroci iz prejšnjih razmerij breme. Če ne prej, boš to ugotovila ob njegovi smrti, ko boš morala premoženje, ki sta ga skupaj ustvarila, deliti z njegovimi otroci iz prejšnjih razmerij.
Mislim, da gre tukaj za tipično v vsakem pristanišču ena ljubica zgodbo. Torej on se ne bo nikoli ločil od svoje žene.
Poleg tega pa so otroci iz prejšnjih razmerij breme. Če ne prej, boš to ugotovila ob njegovi smrti, ko boš morala premoženje, ki sta ga skupaj ustvarila, deliti z njegovimi otroci iz prejšnjih razmerij.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Naivnost enega deleľa punc je vedno bila in vedno bo prisotna. Zato pa je treba razmiąljat o normah vedno na vzorcih izvsevetrovne populacije. Če bi ľiveli 50 let nazaj, kjer je bila norma takąna, da se je punca pač morala omoľiti, če je ľelela bit s tipom, potem taka situacija z oľenjenim muslimanom ne bi bila moľna ali pa vsaj zelo oteľena, saj je bil takratni standard takąen, da je zaąčitil punce takąne (naivne) vrste (in bi se tejle pupi prihranlo verjetno marsikaj...). Če smo čisto realni, pa večina ljudi ni kaj preveč ne-naivnih, tisti, ki pa so ne-naivni, imajo verjetno toliko pameti, da bi norme itak znali obiti, če ne bi bile pisane na njihovo koľo. ®al je postaviti norme vedno malo "totalitaristično" in seveda - obstaja druga pot - pot ozaveąčanja. A ta pot je počasna in vpraąljiva, sploh pri primerih naivnosi, v kombinaciji z mladostjo-norostjo in pomanjkanjem izkuąenj...
Lepa je svoboda sicer, ampak če si naiven in je ne znaą pravilno uporabljati, pa lahko privede v katastrofo. recimo taąne primere, kot je tale. Seveda je moľno, da se zgodba odplete po scenariju srečnega konca, na filmski, pravljični način. Procent verjetnosti, da se to zgodi, pa je... ? 1%, če.
Lepa je svoboda sicer, ampak če si naiven in je ne znaą pravilno uporabljati, pa lahko privede v katastrofo. recimo taąne primere, kot je tale. Seveda je moľno, da se zgodba odplete po scenariju srečnega konca, na filmski, pravljični način. Procent verjetnosti, da se to zgodi, pa je... ? 1%, če.
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
A je mogoče Bosanec na začasnem delu v Sloveniji?
Jih kar neki poznam, ki ľivijo in delajo tuki čez teden, čez vikend pa grejo dol k svoji ľeni in otročkom.
Med tednom ljubica, čez vikend ľena.
Kitii, pejt na kakąno ątudentsko zabavo in spoznaj sebi primernega, edin če ti taka vloga ustreza.
Res, kje najdete takąne zadetke.
Čista desetka
Jih kar neki poznam, ki ľivijo in delajo tuki čez teden, čez vikend pa grejo dol k svoji ľeni in otročkom.
Med tednom ljubica, čez vikend ľena.
Kitii, pejt na kakąno ątudentsko zabavo in spoznaj sebi primernega, edin če ti taka vloga ustreza.
Res, kje najdete takąne zadetke.
Čista desetka
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz pa jo popolnoma razumem in podpiram.
Kitii, tudi jaz imam 10 let starejąega fanta, ki dela v Slo, prihaja pa iz bivąe juge. Odločila sva se, da se letos poročiva, takoj ko se loči od svoje ľene (z njo ima dva otroka). Jaz sem vmes prevzela vero, verjamem, da se bo ločil,navsezadnje je ľe kar nekaj let, odkar sem z njim (vsaj čez teden, čez vikende vedno izgine neznano kam).
Jaz ti rečem-vztrajaj, vredno je, sploh če se ljubita! <3 <3 <3 Ljubezen premaga vse ovire, love 4 ever!
Kitii, tudi jaz imam 10 let starejąega fanta, ki dela v Slo, prihaja pa iz bivąe juge. Odločila sva se, da se letos poročiva, takoj ko se loči od svoje ľene (z njo ima dva otroka). Jaz sem vmes prevzela vero, verjamem, da se bo ločil,navsezadnje je ľe kar nekaj let, odkar sem z njim (vsaj čez teden, čez vikende vedno izgine neznano kam).
Jaz ti rečem-vztrajaj, vredno je, sploh če se ljubita! <3 <3 <3 Ljubezen premaga vse ovire, love 4 ever!
The world is as you are.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
emanuela napisal/-a:Jaz pa jo popolnoma razumem in podpiram.
Ok, sicer imam sarcasm senzor kar dober, pa vseeno sm zmeden ob tvojem postu. Wtf? Seriously? Sploh me ne moti, da si poročena z jugovičem, ampak ni mi pa jasno, kaj nekoga žene, da spremeni vero po poroki? In tole, da čez vikende izgine neznano kam? Sto ljudi, sto čudi. Vsakemu svoje.
Pa še ontopic poved; jaz osebno se ne bi spuščal v takšno razmerje, ti pa sama najbolje veš, torej veš tudi, da boš vse posledice, bodisi lepe ali grde, morala nositi sama.
lp
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Najbrž oz. upam.. Sem pa imel kolegico s podobno zgodbo, ki pa se ji je malce obrnilo v glavi, zamenjala vero, družbo - vse, odšla živet v tujino itd. ko je spoznala enga takega mačota
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Emanuela kar precej pove o svoji zvezi na forumu. Kolikor sem zasledila, je v cca. eno leto v zvezi z nekim dečkom s Štajerske ... in on je prav tako cosmo-forumaš.
Po mojem je bil sarkazem zelo očiten, pa tudi edini možni (pametni) odziv na bedarije, ki jih piše avtorica teme ... se drugače povsem strinjam z Ino, ki pravi, da ji že sam naslov teme povsem dovolj pove ...
Po mojem je bil sarkazem zelo očiten, pa tudi edini možni (pametni) odziv na bedarije, ki jih piše avtorica teme ... se drugače povsem strinjam z Ino, ki pravi, da ji že sam naslov teme povsem dovolj pove ...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^je dosti stvari, samo štajerec pa niti malo se mi je pa zdelo, da bo kolko tolko jasno, da je sarkastično spisan post, ker še "svoje vere" ne udejanjam v praksi, kaj šele, da bi šla v drugo.
Drugače pa ne, ni to moja zgodba. Sem pa že slišala za nekaj njih in se ni niti ena dobro končala.
Ampak kot je že napisal mastermind, sama bo nosila posledice, če je zgodba sploh resnična.
Drugače pa ne, ni to moja zgodba. Sem pa že slišala za nekaj njih in se ni niti ena dobro končala.
Ampak kot je že napisal mastermind, sama bo nosila posledice, če je zgodba sploh resnična.
The world is as you are.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Ups, potem sem zamešala ... si ti s Štajerske?
Se opravičujem za ta OT, kakorkoli ... mene zmoti že to, da jo ne moti, da je poročen in z otroci. Da dejansko misli, da je on njen fant ... eh. Do tja, kako bo on ''ortodoksen'' ko bo starejši sploh ni treba it ...
Se opravičujem za ta OT, kakorkoli ... mene zmoti že to, da jo ne moti, da je poročen in z otroci. Da dejansko misli, da je on njen fant ... eh. Do tja, kako bo on ''ortodoksen'' ko bo starejši sploh ni treba it ...
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
wasd napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Mater sem ti fouš. Pa kje najdete take tipe? Tale je res zadetek na loteriji in že celo življenje čakam, da tudi jaz spoznam enega takega.
Torej iščeš eno, ki je v podobni "zvezi", da bosta lahko ob kavi čvekale kolikokrat je katera fasala šamar in da si bosta v oporo, ko bosta izvedeli, da je imel cel čas zraven vaju še tri druge? V slogi je moč, to vsekakor ne gre zanikati.
Ne pozabi na ljubckanje, skupno odkrivanje druga druge in na koncu spanje skupaj.
Ona je pisala v sarkastičnem stilu, če sem jo prav razumela. Drugače pa ne vem, ljudje smo si sicer različni, ampak da dejansko obstajajo tako naivne punce, ki so pripravljene požreti vse, samo da imajo tipa, ki jim je privlačen (in tukaj se konča naštevanje stvari, ki so pri njem dobre) ... No comment.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]