Moj fant je poročen

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 19. Mar. 2013 15:53

Ti si mu itak druga,verjemi mi.Itak bo šel en dan dol k otrokom in bo verjemi naskočil svojo ženo :D kak se pa boš poteam počutila?A si sprejela dejstvo da si druga in ne prva?In nekateri slej ko prej pripeljejo svoje žene na trenutne domove.A boš jima pol varuško igrala al kako?
In če bi ti želel povedat da je poročen bi ti že v začetku.Daj ne bodi naivna ko ti je rekel da se je bal da bi ga pustila.Če bi imel s tabo resne namene bi ti to omenil sam in ne da zveš prek trejt osebe.In če ti ta tretja oseba nebi tega povedala bi verjetn še zdaj ne vedla.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 28. Mar. 2013 20:00

oh ta tema je tok kjut, ljubezen vsepovsod in vsepovprek :love:

če bi bili vsi tako naivni, bi bil svet pravičen, lep in pravljičen, nebi bilo korupcije, ločitev in nasilja in vsi bi se imeli radi :meeting:

občasno postanem kar malo fouš tistim, ki verjamejo v take pravljice. ampak samo občasno.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 30. Mar. 2013 20:21

Nisem gledala filma, ampak ob tej temi, se spomnim na ta trailer
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mf22Edclozc[/youtube]

A ti misliš, da se ti je zgodila ljubosumna žena, zgodil se ti je poročen moški ...
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 30. Mar. 2013 20:27

^ ta film sem jaz v kinu zamudila in bi ga rees rada gledala. če ima kdo torrent se priporočam na zs. prosim :)

konec OT
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 02. Apr. 2013 15:37

Napisala si, da bi takoj odšla, če bi te mahnil.
Če bi te nekdo, preden si spoznala tega tipa, vprašal, kaj bi naredila, če bi zvedela, da je tvoj fant poročen in ima otroke, tebi pa debelo laže, sem popolonoma prepričana, da bi rekla, da bi ga nemudoma pustila. Samo pri tebi je sedaj drugače, seveda. Mislim, da bi bilo tako tudi, če bi te udaril. Ti bi ga opravičevala, da je bilo to dejanje iz ljubezni, ker te tako močno ljubi, da sploh ne ve, kaj bi.

Eno vprašanje: zakaj pa nima on svojih otrok, oziroma njegova bivša?
joli323
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a joli323 » 03. Apr. 2013 18:34

zanimnivo...
VSAK DAN NEKAJ Novega KLIK Like Všečkaj
https://www.facebook.com/viciverzipesmi
blairy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a blairy » 10. Apr. 2013 18:49

haj!
oj nasvet: če ga imaš res rada, boš šla tudi z njim dol nazaj. Če bo še sledil staremu načinu življemnja imata dol pri njegovi družini vsekakor boljše pogoje, da si ustvarita dom in finančno zaledje. Pa še pregled imaš nad ljubezensko in socialno situacijo (zdaj bo ziher skoz pošiljal denarce dol enim ali drugim, saj ne boš vedela). Vem, da on ne bi hotel iti, ampak to pomeni, da ti ziher še lahko kaj skriva....če te ljubi, se bo oddolžil za prvo napako.
če ga nimapa š toliko rada, potem se moraš zamislit nad zvezo. Pa veliko sreče!
Uporabniški avatar
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nogavicka » 10. Apr. 2013 21:46

a veste kaj, tudi jaz prihajam iz muslimanske družine pa moj fotr ne pretepa mtke, niti kateri drug moški v družini tega ne dela. pretepa pa moj slovenski sosed svojo, da otrocih sploh ne govorim. to, da je musliman, še ne pomeni, da mu žena okoli hodi s šljivami na uču!!
bi se pa strinjala da je tale avtorica teme precej naivna. možno je, da se loči od svoje sedanje žene, se poroči s tabo, dobi državljanstvo in gre. sam če je bosanc se itak ne bo ločil :D
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 12. Apr. 2013 16:00

Se strinjam, da vera, nacionalnost... ne določajo, ali je človek nasilen ali ne. Daleč od tega. Sam sem napisala samo zato, ker je tako sigurno rekla, da v tem primeru bi pa šla. Jaz mislim, da ima sedaj čisto dovolj razlogov, da gre.

Še vedno mi pa ni jasno, zakaj mora njegove otroke vzgajat neka tuja ženska, če pa imajo 2 starša?

OT: poznam eno muslimansko družino, kjer po moje prej ona njega tepe kot obratno :D .
nikica.nina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2013
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nikica.nina » 23. Maj. 2013 6:34

Kitii napisal/-a:Led Zeppelin: Vem da je tvoj odgovor malce sarkastičen pa vseeno.. prehitro je da bi od njega zahtevala, da pusti družino in ne želim tega, da živiva pri nas doma.
Zaenkrat ne nameravam prestopiti v njegovo vero in mi nikoli ni rekel da to hoče. Če bi on želel takšno ženo in takšno življenje bi ostal dol kjer vse to ima, on pa želi nekaj drugega. Sem prepričana da me ne bo tepel. Pa ko bo starejši in bo postal bolj 'resen' musliman to pomeni samo to, da bo začel molit in da bo nehal pit alkohol.

ko sem tole brala, sem se spomnila primera, ki ga poznam. Namrec slovenka je bila z muslimanom, sta bila zelo srecna in sta se odlocila porocit, prej sta se pa dogovorila, da pna ne bo sprejela njegove vere, prav tako otroci ne. Ona je iz katoliske druzine in ptroci naj ne bi bili postavljeni v nobeno vero. Vse je bilo vredu, dokler se nista porocila. Potem se je stvar obrnila, ker je ona morala sprejet vero in mala puncka hodi danes v solo povita.

In se primer iz lastne izkusnje: sama sm bla z muslimanom 2 leti, malo vec. Vse je bilo super fino fajn, tudi sama sm rekla da vere ne bom spremenila in tudi otrok ne bom silila v nobeno vero. Je vse razumel in se strinjal. Potem se je zelel porociti z mano, ampak v svoji rojstni dezeli in mi je postavil pogoj, da bojo otroci muslimanske vere. No, v tistem momentu sm sla in ni bilo poroke.

Kar sm hotla povedat, mogoce je zdaj cist super in sta zaljubljena, ampak ce misli ppstat ful veren, bodi pripravljena, da bos tudi ti morala to sprejet.
If you can dream it, you can do it.
PDE5i
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a PDE5i » 23. Maj. 2013 13:50

nasploh je vera oblika psihične bolezni..neke vrste infantilna nezmožnost sprejetja dejstva da boš umrl in za tabo nebo kaj dosti ostalo!!

kar se pa tiče muslimanov...verjamem da so v večini super ljudje. samo računajte da so oni nekje v letu 1360...pa si pogooglejte kaj je RKC takrat počela..
krenaodtam
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a krenaodtam » 10. Jul. 2013 9:44

omg no :wall:

ti bi rada v bistvu stik z kakšno ženski, ki je poročena z muslimanom ali je ljubica moškemu, ki je poročen in ima otroke? glede izraza ljubica - sorči ampak to si. kot prvo 30 let star tip ni noben fant, kot drugo pa je poročen torej ni tvoj fant ampak ljubimec. prej, ko boš na jasnem boljše za tebe.
jaz imam partnerja muslimana (bosanca, jaz sem slovenka) s katerim imam tudi otroka. ne, ni me še udaril, ne ni me prislil da spremenim vero, ne ni me prislil da najini punčki dama muslimansko ime in da jo zavijam kot mumijo. ne moreš verjet a? je pa tako, da je tukaj rojen, tukaj hodil v šolo, tukaj zaposlen, tukaj ima kar precej družinskih članov, veren ni niti malo niti ni nihče od njegovih in ima zelo zelo redke stike z družino iz bosne. otrok ima slovensko ime, in čeprav je punčka je rekel, da jo ne menja za 100 sinov in hoče še eno. za razliko od enega mojega sorodnika SLOVENCA, ki pretepa svojo partnerko, od poroda naprej še toliko bolj, ke je dobil punčko namesto fantka. in jo sploh ne priznava za svojo in je rekel, da bo naredil toliko otrok dokler se mu ne rodi sin. zelo civilizirano ni kaj. toliko o tem, ker vidim, da so predsodki tukaj gor takšni da me nekam pritisne :flop:
glede tvojega primera pa toliko - ima te le za igračko. le to in nič več. žal ampak tako je. pa bil musliman, katolik ali pa budist tu nima vera popolnoma nobene vloge. če je slab človek je pač slab, pa je lahko čistokrvni slovenec za 50 rodov nazaj, ko mu to čisto nič ne pomaga. tvoje morebitno spreobrnjenje v njegovo vero ali karkoli ima tu še manj veze. te ne bo imel čisto nič raje, če se s tem tolažiš. mogoče se je poročil le zaradi otrok, ampak LOČIL SE NE BO NIKOLI! to si dobro zapomni, ker živiš v sanjskem svetu! vidim, da ti je čisto spral možgane in mu seveda tvoje popolno zaupanje zelo ustreza. bodi pametna pa si poišči nekoga samskega. pa ni važno katere vere bo, važno da bo imel LE TEBE rad in ne doma ženo in kup otrok, tebe pa "najrajši na svetu in se bo takoj ločil". seveda da :stupid:
Uporabniški avatar
Lolirot
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lolirot » 10. Jul. 2013 18:45

To, da je tip muslimanske vere, niti ni tak problem. Tudi jaz sem hodila z muslimanom in nad mano se ni izvajal noben šeriat. Po obnašanju je imel več slovenske narave, kot muslimanske.

Tukaj je bolj problem v tem, če je tip poročen. Avtorica teme misli, da sta na isti valovni in da imata veliko skupnega... ampak to ni res! Živi v iluziji, če misli, da sta po izkušnjah in razmišljanju na isti črti. Ta tip je doživel nekaj, kar ona še ni... bil je v zakonu (dvakrat), ima odrasle otroke, srečeval se je z težavami in mislimi, s katerim se ona kot 20-letnica še ni. Misli, da ga pozna v dušo, ampak ga v resnici ne! To bo itak spoznala kasneje. Kaj ni boljše, da spoznaš tipa, s katerim boš skupaj doživljala te nove stvari, kot so poroka, otroci itd. Da bosta skupaj na novo doživljala te faze v življenju. Ne pa da imaš tipa, ki je vse to prebrodil že deset let nazaj?

In glej... ne brat Korana zato, ker si njega zdaj spoznala. Beri ga, če ti je že na splošno zanimiva ta religija... se pravi, če so tebi osebno (brez da vpletaš njega zraven) všeč te zapovedi Islama. Ker če prevzemaš to vero samo zato, ker je tvoj tip islamske vere, se ti bo vse skupaj zagabilo v istem trenutku, ko se ti bo zagabil tudi on... pač ko boš prekinila z njim in ko te bo srečala pamet, boš istočasno zavrgla tudi Islam. Zakaj? Zato, ker ga nisi brala iz osebne ljubezni do te vere, ampak zaradi moškega, ki ti je bil nekoč všeč.

Trenutno se ti zdimo vsi tukaj pametnjakoviči in verjetno niti enega nasveta ne boš uporabila od tukaj... ampak enkrat, tekom življanja, boš videla, da tak način življana (poročen tip => deset let starejši => druge veroizpovedi) ni nekaj, s čimer bi se lahko kosala ena 20-letnica.

Če ga imaš samo za avanturo in občasni sex, potem vse lepo in prav... ampak načrtovat prihodnost z njim, je pa naivnost prve klase.

Pa lep pozdrav.
Uporabniški avatar
Laika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2013
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Laika » 10. Jul. 2013 19:16

Še samo da omenim, da poznam veliko primerov kjer je poročen musliman s slovenko, eden takih je, da uboga punca (stara 23 let) rojeva otroke kot po tekočem traku, on jo pretepa, ven ne more brez njegove prisotnosti in za vse mora prositi za dovoljenje,...
A si je tako lahko zakomplicirat življenje? Islam je vera povsem zase, sicer izjemno zanimiva, ampak za naš način življenja povsem nerodna. Če bi jaz bila še ne vem kako zaljubljena v nekoga islamske vere bi odšla raje stran - svoboda pomeni veliko več.

Tudi če zapusti svojo ženo in začne čez čas s tabo živeti, se ti ne godi prav lepo, četudi bi bila neporočena. Kakor želiš, sicer je pa res, da je življenje tvoje. Naj omenim, da pa so kot prijatelji zelo dober narod. :)
Bodi bivša, ki bo vse prihodnje spravljala ob pamet. :)
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 11. Jul. 2013 20:05

krenaodtam, ti imaš partnerja Bosanca, ne muslimana (vsaj napisala si, da ni niti malo veren).
Niso vsi Bosanci muslimani, kakor nismo vsi Slovenci kristjani.

Sicer pa tudi jaz menim, da je v tej temi pomembno to, da je tip poročen.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov