moj fant- bivsa prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 07. Jul. 2008 12:23

Mane bi tak tip odvračal.
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a baby_doll » 07. Jul. 2008 12:39

Hmmmmm, zame so to prazne marnje. Njegove preteklosti nimaš (kot ženska) kaj pozabit, ker je to njegova in ne tvoja preteklost. Važno je le, kakšen je tip zate in kako se obnaša do tebe. Če je fant razčistil s svojo preteklostjo, je vse okej in se tebe to ne tiče.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 07. Jul. 2008 12:43

g00fy_qa napisal/-a:
fun napisal/-a:jaz ga po eni strani razumem... Če bi se kdaj prodajala (na srečo se mi ni bilo treba in tud nikol še nisem pomisla na to)... Ampak pač če bi se, in bi po tem spoznala fanta, na katerega bi se zelo navezala, in bi hotela pustit najboljši vtis, bi mi blo zagotovo težko povedat...

Ja, jaz tudi razumem, zakaj tega ni želel povedati. To ni ravno najlepši del njega, zato se ji ni želel pokazati v slabi luči in tvegati konec zveze. Verjetno je menil, da je to samo del preteklosti in da naj preteklost ostane v preteklosti.

Ampak po letu dni se maske super in najboljše osebe, ki jo imamo ponavadi za partnerja na začetku, že morajo sneti. In takrat bi bilo lepo in pošteno od njega, da bi se usedla in bi ji povedal, kakšna je bila v resnici njegova preteklost.

Tega ni naredil, torej kaj ostane zdaj? Pogovor. :P Spor med dvema osebama se razreši vedno, ko obe osebi povesta, kaj pričakujeta in si želita.

vse lepo in prav, ampak potem se vprašam, a po enem letu je kaj preprosteje povedati ljubljeni punci, za katero misliš, da je tista prava, da si se ukvarjal s prostitucijo? Ne. dosti dosti težje mora biti kot na začetku. in čeprav praviš ok, se vsedeta in se lepo pogovorita. ampak, če si v taki situaciji, ti pa takega pogovora ni kar tak na izi začeti. :?
jaz tega fanta po eni strani razumem, kar seveda ne pomeni, da tako stvar zagovarjam. in ne morem sicer govoriti, kaj bi storila, če bi bila v tej koži, ker tega nisem doživela. je težka situacija in če bi se to meni danes recimo zgodilo, ne vem kaj bi storila. sigurno ne bi bila prva stvar, da bi ga pustila. stvari je treba premisliti, ugotoviti, kaj te pri fantu veseli, ali si d tega trenutka mislila, da je on pravi in kaj vse to novo dejstvo spremeni v vajinem odnosu.
če ga ti ne moreš niti več pogledati zaradi tega, morda res ni smiselno nadaljevati to zvezo.
aja, pa to, da ti fant ne pove cele svoje zgodovine zame še ni laž. tudi jaz nisem vsega povedala fantu (ok, ni bilo nobenih tako drastičnih stvari), ampak zame to ni laž. to je del mene. in tudi povedal mi je, da mu ni treba vedeti vsega, še posebej, če hočem imeti nekatere trenutke samo zase.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 07. Jul. 2008 12:53

^^
Ni lažje po enem letu povedati. Take stvari se povedo ko se zaveš, da bo zveza resna.
Sicer pa je vse odvisno od posameznika. Nekdo zagovarja, da ima partner lahko skrivnosti iz preteklosti in ga ne bi motilo, če mu ne bi povedal za dvo letno prostituiranje. Jaz tega ne bi tolerirala. Take in podobne zadeve iz preteklosti so tudi moja stvar, ko se zapletem v resno zvezo. In če bi jaz za to izvedela po enem letu, bi ga najverjetneje pustila zato, ker mi tega ni želel nikoli povedati in niti ne toliko zaradi tega, da je to nekoč naredil. Ampak to sem jaz.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 07. Jul. 2008 13:23

g00fy_qa napisal/-a:Sicer pa je vse odvisno od posameznika. Nekdo zagovarja, da ima partner lahko skrivnosti iz preteklosti in ga ne bi motilo, če mu ne bi povedal za dvo letno prostituiranje. .

Točno tako. TI sama moraš ugotoviti, če si pripravljena pozabiti na njegova dejanja in imeti še naprej zvezo z njim. Tukaj ti lahko samo povemo, kaj bi mi v tem primeru naredili, v končni fazi boš pa storila to, kar bo tebi najbolj ustrezalo in v tem ne boš trpela. Pomagalo ti bi tudi, da bi ga povprašala o njegovih občutkih takrat in danes, kaj se je takrat dogajalo, da ga boš lažje razumela in lažje sprejela svojo odločitev. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 07. Jul. 2008 13:26

^jaz verjetno tudi nebi vztrajala v taki zvezi, posebej, če bi od partnerja že na začetku 'zahtevala', da mi pove določene stvari iz preteklosti in bi mi on to pomembno dejstvo zamolčal. bi pa bilo seveda verjetno drugače, če bi mu takrat rekla, da me njegova preteklost ne zanima, da je pomembno, kaj imava midva in da je pomembna samo najina prihodnost.
sicer pa ne vem, kaj bi storila sama. navsezandnje (v njenem primeru) eno leto spet ni tak malo.
jaz recimo, če bi videla, da je to moški mojega življenja, da ima ogromno dobrih lastnosti, da se ujemava, da me razen tega ne moti na njem skoraj nič, bi verjetno poskušala vztrajati v zvezi.
lahko je reči, da kar končaš zvezo, ampak včasih čustva niso tako preprosta.
je pa res, da o tem odloča vsak posameznik zase, sam pri sebi mora razčistiti, kaj pri partnerju tolerira in kaj ne. in takrat sam najbolje ve, ali je čas za konec ali za vztrajanje.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 07. Jul. 2008 15:04

OK, saj mamo vsi kaksne manjse ali vecje stvari iz preteklosti, ki bi jih mogoce radi izbrisali. Vseeno pa mislim, da tudi ce ni imel denarja, bi lahko pocel kaj drugega (fizicna dela), ce mu to ne bi odgovarjalo. Tega jaz niti v skrajni sili ne bi naredila.
In ce ti ves, da te to moti, da se ga ne mores dotaknit je brezveze vztrajati v taki zvezi, ker bos morala s tem zivet. Jaz bi se verjetno vsakic, ko bi zelela sexat spomnila tega in bi mi minilo. Tako da jaz vem, da ne bi mogla bit vec z njim. Ti pa sama najboljse ves, ali lahko gres cez to in da te tudi cez par let ali pa celo, ce bota imela otroke, ne bo motilo.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 07. Jul. 2008 15:08

Ah sej so tudi v LJ najde kaka potrebna žabarka, ki bo dala v najem sobo v zameno za določene "usluge"... :lol:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 07. Jul. 2008 15:11

Če te to zelo moti, pač ne moreš ostati z njim.
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 07. Jul. 2008 15:21

uf jz tud nevem kk bi odreagirala u taki situaciji

sam sama boš mogla razmislt a te to tok moti da boš zvezo prekinla pa najdla druzga al rabš sam mal cajta pa bo spet loh vse tok fajn med vama kt je blo do zdej
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 07. Jul. 2008 15:41

freaky napisal/-a:Prvo, kar bi mogla pomislit, so spolno prenosljive bolezni. Če ostaneš z njim, je testiranje skoraj obvezno.

Kar se pa tiče same zveze. Fant preteklosti ne more spremenit in ker tebe to zelo moti, se mi zdi, da je nesmiselno, da fursiraš samo sebe in "trpiš" v njegovi preteklosti. Sama najbolj veš, če si ga pripravljena sprejeti v celoti, tudi z njegovo zgodovino. Ljudje imamo različne poglede na svet, nekaterim se tvoj problem ne zdi nič takšnega in so pripravljeni to sprejeti, nekateri pa pač ne. Ti moraš ugotoviti, v katero skupino pašeš. In predvsem moraš gledati na to, da v zvezi ne trpiš. :!: :wink:

se pridružujem
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 07. Jul. 2008 15:51

freaky napisal/-a:Prvo, kar bi mogla pomislit, so spolno prenosljive bolezni. Če ostaneš z njim, je testiranje skoraj obvezno.

Kar se pa tiče same zveze. Fant preteklosti ne more spremenit in ker tebe to zelo moti, se mi zdi, da je nesmiselno, da fursiraš samo sebe in "trpiš" v njegovi preteklosti. Sama najbolj veš, če si ga pripravljena sprejeti v celoti, tudi z njegovo zgodovino. Ljudje imamo različne poglede na svet, nekaterim se tvoj problem ne zdi nič takšnega in so pripravljeni to sprejeti, nekateri pa pač ne. Ti moraš ugotoviti, v katero skupino pašeš. In predvsem moraš gledati na to, da v zvezi ne trpiš. :!: :wink:

Se strinjam z njeno izjavo. Odločit se moraš sama, ali ga sprejmeš s takšno preteklostjo, ali ne. Jaz osebno ga ne bi.
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dp22 » 07. Jul. 2008 18:17

Hmmm punce a ce izveste da vas fant ni izgubil devicnosti z vami ga boste pustile ? No ja to je sicer mal drugacen problem k on ni imel normalnih punc :P ma vseeno.
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 07. Jul. 2008 18:18

Jaz tudi ne bi povedal.
Očitno je že ugotovil, da imaš take predsodke do tega, da se ti tega ni upal povedat. Te že ni hotel izgubit. In zdaj, ko si zvedela (sicer od drugih), te očtno tudi bo in je imel/naredil prav.

Kar se tiče laganje je pa to BS...

@dodli: Daš telefonsko - njegovo? Nikol ne veš, kdaj bom kej tazga rabu :D
Zadnjič spremenil CoreySteel, dne 07. Jul. 2008 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 07. Jul. 2008 18:20

dp22 napisal/-a:Hmmm punce a ce izveste da vas fant ni izgubil devicnosti z vami ga boste pustile ? No ja to je sicer mal drugacen problem k on ni imel normalnih punc :P ma vseeno.

Morda v primeru, če bi rekel, da je, pa ni.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]